Oxid de grafen pe plajele din Australia

 

La un moment dat, în film, se spune ca acest oxid de grafen ar fi proteina spike, insă nu cred că e adevărat…

Dar prezența compușilor de grafit este din ce în ce mai evidentă in vaccinuri, medicamente, in masti sau în natura.

Oxidul de Grafen din Vaccinuri este pulverizat din Avioane sub formă de pulbere vizibilă cu ochiul uman #GrapheneOxideOverPeople #BlackGooFallingFromChemtrails Dacă Plandemia nu i-a convins pe toți oamenii să se vaccineze, atunci Oculta satanică aruncă cu Oxid de Grafen direct peste cetățenii australieni! Aici, pe plajă, câțiva tineri observă Grafenul căzut pe nisip, și îi demonstrează existența prin intermediul unui magnet. Grafenul este electromagnetic, și din păcate este și auto-replicant, adică el crește singur în volum! Sinistru e puțin spus! Asta îi așteaptă pe naivii care s-au vaccinat și care continuă să se înțepe – se va mări acest grafen în corpul lor sub influența radiațiilor 5G, ceea ce va duce la dureri cumplite și hemoragii moleculare! https://t.me/AG_RealEducation

33 de gânduri despre „Oxid de grafen pe plajele din Australia

  • Ar fi bine să îți îndrepți atenția spre magie neagră. Să vezi cum funcționează în realitate. Pentru că asta cu frecvența de Şaizeci de mega herți nu o vei putea percepe. O frecvență de 50 de herți înseamnă schimbarea polarității între plus şi minus de cinci zeci de ori pe secundă.
   O frecvență de 60 de mega herți înseamnă schimbare a polaritatii de 6000000000 de ori pe secundă.
   Dacă mint? Dovedeşte.
   Dacă nu, pentru ce mă bați?

   Apreciază

 1. Magnetul nu atrage grafitul. Grafitul este mina de creion. Carbunii sau periile unui motor sunt confecționate din grafit.
  Grafitul este carbon adică. Carbonul nu este metal. Magnetul atrage doar metale feroase, poate şi cobalt .
  Magnetul nu atrage nemetale.
  Aia era pilitura de fier.
  În felul ăsta ne îndreptăm cu pasi mari spre Idiocracy .
  Oxidul de fier este fierul ruginit adică praful ăla de rugină.
  Oxidul de cupru este ( cocleala sau oxidarea cuprului ). Adică praful ăla verde de pe țevile de cupru de la încălzire în mediu umed.
  Grafitul nu oxidează , deci nu reacționează cu oxigenul. Nu există oxid de grafen.
  În chimie există doar scara de reactivitate a metalelor cu oxigenul. Nu există scara de reactivitate a nemetalelor cu oxigenul. Nemetalele nu oxidează .
  Se pare că e mult mai întuneric decât în pestera lu’ Platon.
  E beznă chiar!

  Apreciază

  • Eu nu tin neaparat sa te contrazic. Numai ca… e posibil ca lucrurile sa ni stea chiar asa, la modul acesta simplist.
   Banuiesc ca nu esti expert in chimie ca sa mergi pana in panzele albe cu aceste negatii.
   Spre exemplu apa.
   Se stie ca apa nu arde. Si totusi, la o anumita temperatura (300 de grade parca) apa incepe sa arda.
   Asa si cu oxidul de grafen.
   De unde stii ca in laborator, in anumite conditii, grafenul nu pate fi combinat cu oxigenul sau cu hidrogenul?
   Si chestia aia neagra nu stiu daca poate fi fier. Fierul nu e negru si nu tinde sa-si mareasca volumul in acel fel.

   Apreciază

   • Există o teorie care spune că la 3 milioane de grade apa adică H2O se descompune. In acest caz H2 explodează în prezența O. Tot această teorie spune că bombă nucleară dezvoltă o asemenea temperatură. Se presupune că dacă ar fi detonată o bombă nucleară în ocean, s-ar produce o reacție în lanț încât ar exploda oceanul planetar.
    Sper să nu vrei să îmi demonstrezi in mod empiric că această teorie este adevărată , pentru că atunci nimeni nu ar mai fi ca să îți confirme că ai avut dreptate.
    Ce ar crede Baciul Moldovan din Miorița, despre această teorie?
    Până şi capra cu trei iezi, nu ar mai fi plecat în pădure dacă ar fi avut internet 4G.
    😊😊

    Apreciază

  • Spui ca nemetalele nu oxideaza?!
   Niste exemple:
   Carbonul – CO (monoxidul de carbon), CO2 (dioxidul de carbon) sunt gaze dupa cum cred ca stii.
   Azotul – NO2 (dioxidul de azot) tot gaz.
   Siliciul – SiO2 (dioxidul de siliciu) cuarțul.
   Sulful – SO2 (dioxidul de sulf) gaz.
   Clorul – ClO2 (dioxidul de clor) gaz…

   Apreciază

   • Da spun că nemetalele nu oxidează!
    Oxidarea este procesul de reactivitate a metalelor cu oxigenul. Pe când dioxidul de carbon spre exemplu se află in stare naturală în natură.
    Când bagi forțat CO2 în H2O , adică dioxid de carbon în apă, faci sifon adică H2CO3 acid carbonic. Sifonul rămâne sifon doar imbuteliat. Dacă îl scoți de sub presiune , CO2 va ieşi şi va rămâne apa.
    În schimb, procesul de oxodare este ireversibil. Un fier care rugineşte se transformă în oxid de fier şi niciodată fierul nu va mai reveni la starea inițială .
    In cazul monoxid-ului de carbon CO, acesta se obține din descompunere prin procesul ardere. Repet aceasta nu este oxidare.
    Ia o mină de creion de tâmplărie ( acela este grafit pur), sau un cărbune de la bormaşină, de asemena este grafit pur doar că de o densitate mai mare decât mina de creion, şi fă grafitul ăla să oxideze, sau să scoți prin orice metodă oxid de grafit. E imposibil.
    Oxigenul nu reacționează cu grafitul.
    Tocmai de aceea au ales aceste ipoteze imposibile să ducă în derizoriu orice logică.
    Mai ia un flex şi o țeava de fier. Taie țeava deasupra unui ziar. Pe ziar va cădea toată pilitura de fier. Ia apoi un magnet şi adună toată pilitura. O să faci un video de succes pentru tic toc. Apoi compară cu video ul de pe plajă.
    Asta cu laboratoarele şi cu oamenii de ştiință sună cam aşa:
    A fost odată un student la matematică care nu a devenit niciodată un matematician pentru că credea orbeşte în răspunsurile de la finalul culegerii sale de probleme. Şi culmea! Răspunsurile erau corecte.
    Repet oxid de un anumit element din tabelul lui Mendeleev , este o substanță rezultată în urma procesului de reactivitate a acelui element cu oxigenul.
    Niciodată nu o să vezi oxid de aur. Pentru că aurul este ultimul pe scara de reactivitate. Niciodată nu o să rugineasca grafitul.
    O minciună ca să fie credibilă trebuie să fie cât mai gogonată.
    Mulțumesc pentru atenție.
    Stiu că nu puteți citi mult, de aceea mă străduiesc să scriu cât pot de puțin 😊😊😊

    Apreciază

   • Magnetul nu atrage decât fierul( mă rog şi alte aliaje care conțin fier) şi poate cobaltul. Nu am avut cobalt pur în mână să verific.
    Ia un cărbune de grafit , fă pilitura de grafit pe o hârtie frecand grafitul cu o pilă sau şmirghel, apoi pune magnetul şi vezi dacă o atrage. Pilitura de fier se depune pe magnet straturi peste straturi cât îi dai până când straturile devin de o grosime atât de mare încât magnetul nu va mai avea forța să atragă. Poți să faci pilitura de fier la polizor sau cu pila şi să verifici practic. Ce sens are să vorbim doar silogistic când poți experimenta acel video.

    Apreciază

    • Dr. Young:
     …Şi livrează acea otravă în corp şi-i dotează pe oameni cu un material magnetic,care-i poate literalmente prelua.E important de reținut asta,că fiecare din aceste inoculări conțin grafen şi fier,şi acea combinație face acel material magnetic.
     Şi scopul acestui lucru este a-l băga în țesutul adipos,pt. că asta fac lichidele interstițiale,ele împing acest material în țesutul adipos,ăsta e în sân,în creier,oriunde o fi…,ca să depună asta acolo. Acel material este apoi biosenzor,ca să te conecteze literalmente la super-calculator,la internet…”.

     Apreciază

 2. Slujba blasfemiatoare de la Canberra 1994 , dovadă clară că ereticii ecumeniști se roagă cu vrăjitorii și sunt sataniști . Au participat la ea și eretici ecumeniști ortodocși inclusiv reprezentanți B.O.R.

  Apreciază

 3. Toate metalele oxideaza ! Inclusiv aurul. Dar nu in combinatie cu oxigenul din natura, ci cu acizi ori alti compusi degradanti care contin oxigen. Carbonul, nefiind considerat metal, la fel, reactioneaza cu oxigenul.

  tu citezi din „cunostinte despre natura”, clasa a doua… :))

  Apreciază

   • ,,(oxidul de) grafen are,de asemenea,capacitatea de a absorbi radiațiile electromagnetice din mediul înconjurător şi de a le multiplica,cu un efect de tranzistor,generând astfel mici descărcări care provoacă aritmii în sistemul nostru cardiac…”.
    ,,(Oxidul de)grafen injectat în organism dobândeşte proprietăți magnetice în contact cu hidrogenul şi cu celulele vii.
    Acesta e motivul pt. care majoritatea persoanelor vaccinate au acest magnetism crescut în punctul de inoculare şi ulterior,în plexul solar şi în craniu….
    (Oxidul de) grafen(ul) are factor de coagulare a sângelui şi creşte trombogenitatea sau proliferarea trombilor. Consecința finală sunt toate tipurile de accidente vasculare…”,dl. Ricardo Delgado, fondator şi director la Quinta Columna-Spania.

    PS: Sunt f. multe detalii (în expunerea acestuia) care sunt identice cu ale altor oameni de ştiință,fapt ce mă duce cu gândul că nu au cum să fie eronate…
    Cred că totuşi sunt făcute în urma unor cercetări , nu doar supoziții…

    Apreciază

 4. Am zis că oxidarea este un proces de reactivitate natural. Adică o proprietate a metalelor de a reacționa cu oxigenul.
  Ori că oxidează cu oxigenul din aer, ori cu oxigenul din apă ori cu oxigenul din acizi etc, este proces de oxidare şi oxidul de acel element este rezultatul oxidarii.
  Unul dintre ce-i mai puternici acizi este H2SO4. Cei doi electrozi din Pila Karpen , unul de aur şi unul de aur platinat, băgați în acid sulfuric de mai bine de 60 de ani ( caz concret ), sunt tot acolo. Te poți duce la muzeu să îi vezi. Trebuie să mai traieşti încă 120 de ani să te convingi că aurul nu oxidează.
  Repet. Oxidul de fier este rugina.
  Nu am zis că nu se poate produce oxid de fier şi prin alte metode prin folosire de catalizatori. Nu încerc să învăț pe cinevs sau să conving pe cineva de ceva. Vreau doar să vă pun pe gânduri şi să vă deschideți dacă vreți!
  Am văzut şi am experimentat oxid de fier, oxid de cupru, oxid de staniu, oxid de plumb.
  Am reprodus Pila Karpen folosind cupru şi staniu în loc de aur şi platină, cu acid carbonic în loc de acid sulfuric şi am pus un ceas de masă cu limbi şi ceasul funcționează cu curentul obținut.
  Pot să îți arăt un prototip de generator magnetic construit de mine, care produce un curent alternativ de frecventa până la câteva sute de herți. Dar nu asta era ideea. Nu spun astea spre laudă. Nicidecum.
  Tu spui că există oxid de grafit însă nu poți să îmi arăți fizic un pic de oxid din ăsta. Asta e tragic.
  De ce crezi tu, că nu poți să îmi arăți?
  Când o să se învețe în şcoli scara de reactivitate a nemetalelor atunci o să îmi pun problema şi să cercetez cât este de reală. Observ așadar că este imposibil să demonstrez că nu există ceva ce nu există. De aceea se aruncă cu minciuni din astea în acest spectacol.
  Sfântul Antonie: (parafrazez)
  Va veni vremea când oamenii vor innebunii. ………….
  Nu mai continui că se stie.
  Eu cred că a venit deja.
  Ps. Nu vorbesc în termeni tehnici şi pompoşi, pentru că mă adresez unui spectru larg de cititori. E nepoliticos mesajul cu clasa a doua.

  Apreciază

  • Savantul italian Ştefano Montanari: ,,Unul dintre chestiile pe care le-au băgat în aceste produse este oxidul de grafen(sau hidroxidul de grafen ,după spusele altui specialist de marcă Andreas Noack din Austria /sau poate grafen sub altă formă n.m.).
   Să vorbim ce face el în sânge.
   (Oxidul de) grafen(ul) nu e magnetic,dar când intră în corpul uman,magnetizează atomul de fier care este în centrul moleculei de hemoglobină.
   Când acest produs este injectat,globulele roşii devin magnetice şi se strâng una în alta,formând tromboze nemaivăzute până azi în istoria fiziologiei.
   Eu am lucrat în cercetarea trombozei 20 de ani şi am făcut multe lucruri tehnice în tromboze,dar nu am mai văzut cheaguri de sânge care să se formeze în acest fel,niciodată şi nicăieri.
   Nu au fibrină,nu au celule albe,au doar globule roşii strânse una în alta.
   Nu se poate face nimic. Nu există leac…”.

   Apreciază

 5. Ca răspuns lui ghe, despre Doctorul Young ,că nu am avut buton să răspund
  Vezi filmul Idiocracy. Este foarte amuzant şi poți să îți dai seama cam cum va ajunge omenirea cu modul ăsta de educație pe internet.
  Totodată o să îți dai seama cam cum îi conectează pe oameni la calculator ul cel mare. Adică bagi mâna şi esti cipat.
  Ăstia prin Australia or fi vrut să îi cipeze pe cetățeni direct din avion şi acum încurcă adresele MAC că nu a inhalat cine ce trebuia. Că de’ unii purtau mască de pânză, alții chirurgicală, alții Ultrabarrier 10000, şi alții nu purtau.
  Ce ne-am face la o dezbatere, noi ăstia care comentăm pe aici, fără internet, linkuri, gugle şi wikipedia?
  Probabil atunci am vedea cum e să trăiești realitatea exact asa cum e ea.
  Când am studiat eu chimia, oxidul de grafen nu era inventat.
  Când mi-ati zis de oxidul de grafen, am căutat în dexul meu şi în dicționarul de chimie. Nu am găsit.
  Apoi am căutat pe cea mai mare enciclopedie online.
  Când am aflat că oxidul de grafen este varianta bidimensională a grafitului şi are şase neutroni, şase protoni şi şase electroni, m-a bufnit râsul.
  Aşa a inceput discuția asta în ceea ce mă priveşte.
  Sper că majoritatea au înțeles periculozitatea oxidului de grafen din seruri şi acesta să fie elementul primordial care îi va face să nu işi inoculeze serul.
  Deci cam asta e. Asta e mărturisirea dumneavoastră. Vezi maică, vezi fiule, vezi tataie şi vezi domn profesor că ăsta e pericolul. Oxidul de grafen
  Noua psihoză!

  Apreciază

  • Nu am afirmat că ,,ăsta e pericolul -oxidul de grafen”. Este afirmația dvs.
   Pericolul este toată şandramaua asta construită la nivel global pt. a controla /,,poseda” oamenii. Cu toate aspectele ei…!
   Nici nu am insistat că ar fi vorba de oxid de grafen ,de aceea am şi trecut în paranteză termenul. Probabil că o fi vorba de grafen sau vreun derivat al lui sau ceva asemănător care în anumite condiții( şi în organism ,de ex.),în contact cu mediul respectiv sau şi ,,ajutat”din afară,să dobândească alte proprietăți,aşa cum reiese din cele citate. Nu am scris pt. a vă contrazice sau a mă afla în treabă,ci doar ca să pun la îndemână şi un alt punct de vedere,totuşi de la nişte persoane autorizate,nu anonimi(adică aşa ca mine,fără cunoştințe în domeniu).
   Oricum,nu mă pricep,ca să-mi dau cu părerea (şi nici nu am încercat să fiu ironic sau arogant…).
   Am dat doar nişte citate ale unor oameni care au habar de subiect şj care nu cred că pot fi ignorate.

   Apreciază

 6. Nu am afirmat că ,,ăsta e pericolul -oxidul de grafen”. Este afirmația dvs.
  Pericolul este toată şandramaua asta construită la nivel global pt. a controla /,,poseda” oamenii. Cu toate aspectele ei…!
  Nici nu am insistat că ar fi vorba de oxid de grafen ,de aceea am şi trecut în paranteză termenul. Probabil că o fi vorba de grafen sau vreun derivat al lui sau ceva asemănător care în anumite condiții( şi în organism ,de ex.),în contact cu mediul respectiv sau şi ,,ajutat”din afară,să dobândească alte proprietăți,aşa cum reiese din cele citate. Nu am scris pt. a vă contrazice sau a mă afla în treabă,ci doar ca să pun la îndemână şi un alt punct de vedere,totuşi de la nişte persoane autorizate,nu anonimi(adică aşa ca mine,fără cunoştințe în domeniu).
  Oricum,nu mă pricep,ca să-mi dau cu părerea (şi nici nu am încercat să fiu ironic sau arogant…).
  Am dat doar nişte citate ale unor oameni care au habar de subiect şj care nu cred că pot fi ignorate.

  Apreciază

  • Discutând totuși la subiectul topicului, presupun că aveți un smart telefon.
   Deschideți crome sau ce browser folosiți si tastatati sus în bară formulă oxid de fier, o să vă apară direct formula pe ecran fără să apăsați butonul caută sau acces sau enter.
   Repetati această acțiune cu urmatoarele : formula oxid de cupru, formula oxid de aluminiu, etc.
   Apoi tastati oxid de grafit sau grafen.
   O să aveți parte de nişte explicații interesante.
   Încercați să înțelegeți logic ceea ce vă este prezentat. Apoi faceți un rezumat şi spuneți ce ați înțeles. Puteți face comparație şi cu alte prezentări despre oxizi.
   Încerc să vă sugerez că oxidul de grafen este o pistă falsă.
   Asta e părerea mea.
   Horațiu spunea că marile virtuți se găsesc în lucrurile cele mai neînsemnate! Nu mă luați în seamă.
   Scriu aici pentru simplu fapt că mi se postează mesajele şi nu sunt cenzurat.
   Când voi fi cenzurat, evident că nu o să mai scriu.
   Dacă apare un laureat în scufundări, bineînțeles cu licență master şi doctorat, şi spune că dacă te arunci în fântână nu mori prietene, ci treci în altă dimensiune, te tentează să încerci?
   Cam asta e percepția despre autoritate azi. Vrem nu vrem. Ești specialist în chimie cu diplomă? – te credem.
   Ești ginecolog cu diplomă şi zici că întreruperea sarcinii e cea mai bună soluție? Te credem.
   Că vine un neica nimeni anonim şi zice că e o pistă falsă? – e teoria conspirației.

   Dă-i Doamne, mintea, românului, cea de pe urmă !

   Apreciază

   • Eu nu doresc să polemizez mai mult.

    Am scris în sensul în care şi omul de ştiință italian Ştefano M. a afirmat că ,chiar şi la nivelul dânsului,poți fi depăşit de situație,în contextul acestor seruri: ,,Voi ştiți ce au băgat în aceste produse?Au băgat (oxidul de ) grafen.Aveți idee ce poate să facă acesta?! Acesta,pe lângă multe lucruri pe care le face şi pe care noi nu le cunoaştem,DEOARECE NOI DIN PUNCT DE VEDERE ŞTIINȚIFIC SUNTEM FOARTE ÎN URMĂ față de aceşti savanți diabolici care lucrează la aceste produse…,face lucruri grave”,spune omul de ştiință italian,apoi exemplifică…
    Ideea era că omul acesta ,în urma cercetărilor sale( şi a soției dânsului,tot savant),au ajuns la nişte concluzii.Adică omul acesta e în stare să demonstreze în mod concret ce efecte ,în organism ,a găsit de la aceste seruri. Efecte pe care le-a pus şi pe seama grafenului…Că este grafen sau nu ,noi nu ştim şi cred că nici nu ne interesează prea mult. Poată să-i spună cum i-o spune sau să fie ce-o fi. Problema este că există ceva şi că acel ceva provoacă aceste lucruri (pe care dânsul le-a observat) sau pot duce la realizarea unor astfel de lucruri. Că-i grafen sau altceva (cum i-o spune) nici nu contează.Contează că e ceva. Contează efectele/consecințele…Contează că aceste tragedii se întâmplă…
    Contează că aceste seruri produc astfel de efecte…Că au grafen în ele,că grafenul provoacă astfel de lucruri sau altceva ce se găseşte în ele e mai puțin important pt. omul de rând. Important este că nu trebuie luate (că au sau nu au grafen sau orice altceva or avea…).

    Apreciază

    • Subiectul topicului este grafenul.
     Citez din tine:
     Că este grafen sau nu ,noi nu ştim şi cred că nici nu ne interesează prea mult. Poată să-i spună cum i-o spune sau să fie ce-o fi. Problema este că există ceva şi că acel ceva provoacă aceste lucruri (pe care dânsul le-a observat) sau pot duce la realizarea unor astfel de lucruri. Că-i grafen sau altceva (cum i-o spune) nici nu contează.Contează că e ceva. Contează efectele/consecințele…Contează că aceste tragedii se întâmplă…
     Contează că aceste seruri produc astfel de efecte…Că au grafen în ele,că grafenul provoacă astfel de lucruri sau altceva ce se găseşte în ele e mai puțin important pt. omul de rând. Important este că nu trebuie luate (că au sau nu au grafen sau orice altceva or avea…).
     Am încheiat citatul.
     Când pui o picătură de minciună intr-un ocean de adevăr, tot adevarul se transformă în minciună. Exact ca atunci când pui o picătură de otravă intr-o fântână de apă potabilă. Apa devine nepotabila.
     Atenție la calul troian. Toți stim că a fost un dar.
     Proverb grecesc. Timeo Danaos et dona ferentes!
     Eu aici bat. Nu vedem pădurea din cauza copacilor.
     E psihoză.
     Te întreb concret ghe : există sars cov doi sau nu?
     Răspunde cu da sau nu!
     Marturiseşte public.
     Acum ai ocazia.

     Apreciază

    • Asta e cel mai important. Te felicit pentru mărturisire. Ce vreau să spun este că toți medicii şi savanții ăia pe care îi citezi ei cred că există minciuna cu virusul, asfel încât legitimează minciuna. Atâta timp cât legitimezi un neadevăr esti primul născut al tatălui minciunii. Deci să nu mai promovăm legitimatori ai minciunii. Nu sunt pentru segregare însă la un moment dat, se vor detaşa natural taberele. Cei care cred în minciună şi cei care nu cred în minciună. Din cauza minciunii toate polemicile.
     Cum ziceam dăunăzi, cum să demonstrezi că nu există ceva ce nu există. Cum să demonstrezi nimicul, pustiul conform dex, vidul să îi zicem, co-vidul dacă vreți?
     Te îmbrățișez!

     Apreciază

 7. Aş vrea să numesc acest tipic Australia şi topicul cu mobahul Clement să îl numesc Ecumenismul.
  Din cele două topicuri am tras concluzia că Monahul Clement , Felipe, ghe şi 4, nu legitimează existența a sarscovdoi.
  Vreau un topic în care să ne mai strângem şi noi ca babele să ne dăm rând la bârfe. Poate ne numărăm şi aflăm că nu suntem singuri.
  Am zis rău?

  Apreciază

 8. @ 4 | ianuarie 29, 2022 la 19:52
  Și ce vrei matale acu*, o raskakaniya enkavedistă, ca să poți îndrepta Nagant ul spre ceafa lui Gheorghe aka ghe ??!!!
  Să poți raporta cu mândrie to*arșului Stalin că ai mai eliminat un dușman al boborului??!!!
  Ăsta ți-e stilul, Cetârie !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s