Preoții nepomenitori (exagerați) au mai ținut o sinaxă semi-secretă la Homița, județul Iași

Cearta Fotografii de stoc, Imagini de stoc si Vectori | Stockfresh

Iată ce ne spune comentatorul George Alexandru  la articolul: Vaccinurile ARNm produc V-SIDA? Prof. Dr. Stefan Becker

Doamne ajuta frate Daniel. Azi am primit un mesaj despre Sinaxa Parintilor nepomenitori ce a avut loc in data de 10.02.2022 la Homita. Iata concluziile Sinaxei (din mesajul primit care i apartine monahului Clement ce a fost prezent acolo):

Doamne ajuta frate. Da, am fost prezent la Sinaxa ce s a tinut la Homita ci nu unde ai crezut tu. N o sa intru in detalii ci doar iti spun ca TOTI Parintii prezenti au fost de acord cu INGRADIREA fata de pr. Ciprian Staicu si cei ce au comuniune liturgica cu dansul intrucat asa au procedat anterior si parintii atoniti dovedind ca e schismatic si eretic. In cazul iconomiei s a fixat ca timpul in privinta celor neingraditi sa l stabileasca Parintele duhovnic, in timp ce problema visarionista s a rezolvat definitiv de data asta intrucat nici un fiu duhovnicesc ai Parintilor Andrei si Ghervasie NU impartaseste abaterile pr.Visarion Iugulescu de la sfintele canoane ale Bisericii. Ma bucur tare mult ca Parintii au ramas in comuniune. Numai bine iti doreste bietul monah Clement.”

Nota: Trebuia de mai demult sa ne ingradim de asa zisul parinte Ciprian Staicu dar ma bucur ca s a intamplat acest lucru chiar si in ultimul ceas. Asa a lucrat Bunul Dumnezeu. Numai bine.


Notă admin:

Nu vreau să-l dezamăgesc pe respectivul frate, care a scris comentariul, dar eu  nu sunt următor al părinților care au ținut acea sinaxă, din cauza multelor lor exagerări și cu atât mai puțin al preotului Ciprian Staicu.

Iată și o predică a pr. Ciprian Staicu din data de 13 februarie, cand se pare că nu știa de „îngrădirea” acestora de el.

Urmăriți de la minutul 19:30.

https://soundcloud.com/ciprian-staicu-298069222/vames-si-fariseu

Aici se pare că a aflat, dar declară sus și tare că rămâne pe poziții:

https://soundcloud.com/ciprian-staicu-298069222/ortodox-sau-eretic

 

28 de gânduri despre „Preoții nepomenitori (exagerați) au mai ținut o sinaxă semi-secretă la Homița, județul Iași

    • Nu cred ca sunt sectari. Sectari sunt baptistii, penticostalii, adventistii, visarionistii, oastea Domnului ş.a.
      Ei au procedat corect oprind comuniunea cu pseudo-ierarhii eretici ecumenisti, dar din cauza mandriei, păcatelor, neştiinței, unii au cazut in abateri si greseli. Fanii lui Teodot, cei ca tine, zic ca nu trebuia intrerupta pomenirea. Ba trebuia; acum, de frica greselii, ramâi in comuniune cu ereticii, adică eretic la randul tău? E ca si cum ai zice ca nu renunti la malahie, ca da nu dai in preacurvie, adică e o prostie.

      Apreciază

        • V-ati trezit toti schismaticii. Nu vedeti ca ai vostri se cearta continuu? Nu vedeti ca se impart necontenit? Nu vedeti ca tocmai Sava si Staicu v-au bagat in cap toate aberatiile si pe care le sustineti, iar acum si de multa vreme, nu se inteleg intre ei?
          Nu vedeti ca duhul dezbinarii va paste ziua si noaptea pentru ca va credeti teologi infailibili, dar sunteti plini de nedreptate si judecata stramba?

          Apreciază

      • Cum au procedat corect? cand ei din 2018 MINT ca is ingraditi! si zic „episcopul nostru..episcopia” ceea ce e tot una cu a le pomeni numele erericilor ecumenisti, habar nu ai ce vorbesti mai cerceteaza ecteniile si can. 1 Sv. Kiril din Pidalion si nu mai te arunca cu capu inainte ca fata mare la maritat! da is sectari ca au si alte erezii, ei cred intr-o asa zisa Treime din capul lor inexistenta deci SECTARI SUNT falsii ingraditi

        Apreciază

    • Iar danielvla, observand titlul, imi dau seama ca nici el nu prea stie cum e cu oprirea pomenirii, ci se ia dupa ereticul Chirilă-dupa cum afirma pr Ciprian, promovand o iconomie bolnavicioasă si care se contrazice singură

      Apreciază

  1. @danielvla ereticul iconomah arian ECUMENIST Staicu Ciprian pomenitor al ereticului Nestor ecumenistul Devei in locul lui Gurie Vaccipatul666 mort prin ecteniile: „episcopul nostru…episcopia” zice ca tu esti „ucenic de-al ereticului [Mihai Silviu-]Chirila”! este adevarat sau MINTE iar ecumenistul Staicu Ciprian arian hulitor al Duhului Svint? clarifica situatia..

    Apreciază

  2. Doamne ajuta. Am revenit cu un nou mesaj caci l am rugat pe monahul Clement sa mi trimita mai multe detalii vizavi de Sinaxa de la Homita (jud. Iasi). Iata raspunsul dansului: „Doamne ajuta! In primul mesaj am scris foarte pe scurt ce am avut de spus despre Sinaxa. Iata ca am revenit de data asta cu mai multe explicatii:
    1.Pr Ciprian Staicu e schismatic fiindca s a ingradit de ceilalti Parinti pe alt motiv decat erezia deci n a avut temei patristic si totodata e eretic deoarece persista in erezia conform careia dansul vede in inima omului. Insa numai Dumnezeu vede in inima omului.
    2. Timpul de iconomie in privinta persoanelor neingradite il stabileste Dumnezeu in constiinta preotului si e limitat. Preotul trebuie sa lucreze cu dansele cu trezvie si discernamant. Intrucat avem de a face cu o panerezie ce NU a fost condamnata de un Sinod panortodox, perioada de iconomie o stabileste strict preotul fara sa administreze Sfinte Taine persoanelor neingradite. Numai bine. Iertati.”

    Apreciază

    • Este gresit zis că ecumenismul nu a fost condamnat. Dc nu a fost condamnat, după voi, de unde stiti că e erezie?
      Dar ecumenismul e o sumă de erezii care au fost deja condamnate de catre cele 7 sinoade ecumenice; de aceea ecumenismul e erezie si a fost condamnat deja, caci nu condamni un nume ci esența acelei erezii, greseala efectivă.

      Apreciază

    • Mai Clement pe tine cine te-a mai mai facut monah fara sa stii canoanele? Can. 31 Apostolic zice ca NU E schisma a te desparti din alte motive REALE decat erezia, ci din motive NEREALE de te desparti atunci e schisma, adica:

      1) daca cineva a curvit si AM dovezi si AM martori pot sa ma despart de el ca nu e schisma si am si acoperire in Scriptura sa nu mananc cu unu ca acesta sau cum fu adulterul imparatului din timpul Sv. Theodor Studitul (că la adulterul ăsta dupa tine Clement Sv. Theodor a facut schisma ca s-a despartit de sinodul adulterin ori asta sustin vaticanistii la Sfarsitul cartii lu MIGNE cu Scrisorile Sv. Theodor ca Sv. Theodor a facut schisma,

      2) dar daca eu NU AM dovezi si NU AM martori si il acuz din banuielile din capul meu, adica il acuz de curvie NEREALA si ma despart de el AIA E SCHISMA!

      Apreciază

  3. Dezbinatorul principal a fost încă de la început ieromonahul Sava Lavriotul. Unii mai zeloși și mai orgolioși din fire sau folosit și de renumele lui sa își justifice inselarile lor schismatice eretice. Lupta antiecumenista a început frumos, și bine închegată, mulți credincioși, preoți și monahi au crezut în ea. Dar din păcate, orgolile, atacurile la persoana, diferențele teologice între părinți, alunecările spre Schisma. Faptul ca uni monahi sau preoți au căzut în mare înșelare, trecând pe calendarul vechi, rebotazandu-se, rupând comuniunea cu părinți pe principiul vaselor comunicante, rebotezari, și alte sminteli. Fără sa se tina cont de cononul al 2 lea al Sf Atanasie cel Mare și alte canoane. Faptul ca acum se tine o sinaxa secreta, într-un sătuc, fără sa avem o înregistrare, audio, audio-video, sau nici măcar o lista a părinților care au participat, pentru mine spune tot. Pentru mine dar și probabil pentru mulți credincioși care au crezut în aceasta lupta, care s-a dovedit o mare dezamăgire, a fost o lupta a orgoliilor personale, a acuzelor, a neînțelegerilor dogmatice, dar cel mai important poate nici unul nu am fost pregătiți pentru aceasta lupta, cel viclean ne-a luptat, ne-a dezbinat și ne-a împrăștiat. Apostazia e îngăduita de Dumnezeu, nu încerca să te opui, cu puterile tale slabe.

    Apreciat de 1 persoană

    • Calendarul Iulian nu este erezie, trecerea la cel Gregorian a fost o greșeală! (în absența unui episcop poți să ții ce calendar vrei, dar nu poți să ai alt calendar decât episcopul pe care îl pomenești) Rebotezarea poate fi considerată astfel doar dacă a fost făcută cum trebuie prima dată, și nu prin afundarea până la gât, si apoi stropirea scalpului, cum fac mulți „preoți” de mir. Pomenirea ereziarhului este lepădare, cel puțin până la pocăința și lepădarea ereziei!
      Iconomia Domnului nu poate fi invocată la nesfârșit, nu mai poate fi vorba de clarificări, erezia s-a cimentat! Doar din mila Domnului își va mai da seama cineva de lepădarea din Creta de acum încolo!

      Apreciază

Lasă un comentariu