12 MARTIE 2023 la ora 12 – la MARȘUL PĂCII – în Piața Victoriei – București 

1._1_._MESAJ_PETITIE__.JPG

Noi, ROMÂNII VREM PACE!

NU VREM implicarea României în războaie devastatoare planificate în interesul altor state.

VREM întărirea securității, a siguranței  naționale!

VIZIONATI: https://www.youtube.com/watch?v=23AYcuf7eto

Pentru a stopa planurile agresive îndreptate împotriva poporului român,

Mișcarea pentru PACE, Fundația Vatra Neamului, Asociația Noua Dreaptă și alte organizații civice cheamă pe toți susținătorii păcii, pe toți cei care își iubesc țara, neamul și credința,  să participe pe:

12 MARTIE 2023 la ora 12 – la MARȘUL PĂCII – în Piața Victoriei – București 

11 MARTIE 2023 la ora 16 – la  VOCEA PĂCII – în Piața Universității – București

                  VOCEA PĂCII și MARȘUL PĂCII sunt manifestări necesare găsirii de soluții  pentru restabilirea securității naționale, securitate ce a fost subminată de 33 ani prin diferite metode, manifestări care au ca scop conștientizarea populației, dar mai ales de sensibilizare și conștientizare a autorităților în sensul menținerii păcii și a neimplicării României în nici un fel de conflict militar.

    Suntem conștienți că o elită de psihopați care nu au respect pentru o viață omenească ne conduc spre dezastru într-un ritm amețitor, că în serviciul lor lucrează o armată de demoni și corupți care sunt în stare de orice pentru a-și menține statutul. De la 1990, subminarea securității naționale a României s-a facut progresiv și temeinic fără ca populația să observe.

Au reușit astfel ca prin CORUPȚIE și cu ajutorul unor MANEVRE LEGISLATIVE să  submineze SIGURANȚA NAȚIONALĂ, expunându-ne unor mari pericole.  https://vrempace.ro/alerte/

Prin Ordinul M. Ap. N. nr. M.192/2022 la pct 12 Art. 232 conducerea vremelnică a României a decis fără ca cetățenii să fie informați, fără ca în Parlament să se nască vreo dezbatere, să participe la Misiunea Militară de Asistență în sprijinul Ucrainei înființată de Consiliul de Afaceri Externe a UE pe 15 noiembrie 2022 în urma căreia au aprobat  intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine, cu libertatea ca fiecare armată străină să poată aduce în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase. Există așadar riscul ca România, ca membră a Coaliției Multinaționale să trimită trupe pe front.

1. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE PRIN CORUPȚIE 

După 1989, siguranța națională a României a fost continuu slăbită prin aplicarea unui plan distructiv bazat pe CORUPȚIE și delapidare sistematică.

Datorită inversării polilor puterii dinspre latura suveranisto – naționalistă (care practic a înzestrat și modernizat România de după cel de-al doilea război mondial, și aici vorbim de perioada de după 1968, printr-o industrializare puternică atât pe plan intern cât și international), către latura celor care au preluat puterea în decembrie 1989, o clică străină neamului românesc, profund coruptă și străină intereselor României instalate prin înșelătorie la putere în aparatul de stat, România și-a pierdut independența și suveranitatea.

Dacă înainte de 1989 din punct de vedere economic România nu depindea de nimeni putând produce de la pioneze până la avioane, la ora actuală nu doar economia națională a României a fost pusă la pământ ci și întreaga Românie a fost împovărată de datorii uriașe obținute prin diverse împrumuturi de la băncile mondiale sau de la alte instituții expoliatoare.

Din cauza corupției au luat amploare și o gamă vastă și pestriță de vicii cum ar fi: criminalitatea organizată, acțiunile sau inacțiunile care au afectat sistemul de administrație, de sănătate, de educație, de patrimoniu cultural, infrastructurile critice din comunicații și tehnologia informației, digitalizarea, implementarea împotriva voinței poporului a tehnologiei 5G, distrugerea agriculturii și a sistemelor de irigații, etc. …

 

În detrimentul populației au fost afectate puternic și interesele „financiare, economice și energetice naționale, științifice și de cercetare ale României”.  Un rol decisiv în subminarea securității naționale îl are și agresiunea chimică exercitată asupra populației prin introducerea de tot felul de substanțe nocive în alimente, fructe, legume, apă sau prin diferite pulverizări făcute în aer, … afectând sănătatea populației căreia i-a scăzut în mod evident capacitatea de autoapărare.

2. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE prin LEGI și ORDINE

Legea 45/1994, Legea 291/2007, Ordinul MApN: M192/2022   

Din Legea nr 45/1994, Lege a apărării naţionale a României a fost ABROGAT art. 5 care prevedea ca orice ordin emis de MApN să fie dezbătut de la caz la caz de către Parlamentul României la solicitarea prealabilă a Președintelui României sau  de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării cu înștiințarea prealabilă a Parlamentului. https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=14400

În Legea 291/2007, articolul 54:1 a fost abilitat ministrul apărării naţionale care  poate emite ordine şi instrucţiuni fără consultarea poporului sau a parlamentului. https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/86736

Prin Ordinul Ministerului Apărării Naționale nr. M.192/2022/2022 (fără nici un fel de dezbatere parlamentară și semnătura unui singur secretar de stat) la pct 12 Articolul 232 s-a aprobat intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să  cantoneze în România sau doar să o traverseze, putând face posibilă declanșarea de ostilități cu alte state de pe teritoriul României.  La pct. „a„ se precizează că armatele străine sunt libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase.

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/261769          

Permitem ca aceștia să termine cu noi, sau luptăm pentru supraviețuire?

ALEGE VIAȚA!   ALEGE PACEA!   ALEGE ROMÂNIA!                                 https://vrempace.ro/,             email: noi@vrempace.ro    

Semnează, distribuie și vino alături de noi, ÎMPREUNĂ VOM IZBÂNDI! 

Dumnezeu să binecuvânteze poporul român și pe toți oamenii oameni. 

Nu uitați!         VOCEA PĂCII:        11 martie la ora 16 în Piața Universității                         MARȘUL PĂCII:      12 martie la ora 12 în Piața Victoriei!     

                     PACEA ESTE CHEIA TUTUROR PROBLEMELOR!

                               NOI, ROMÂNII  VREM PACE!   

 

Alexandrinna Mihail – MIȘCAREA pentru PACE

17 gânduri despre „12 MARTIE 2023 la ora 12 – la MARȘUL PĂCII – în Piața Victoriei – București 

 1. Tocmai pentru că vrem pace, ajutăm Ucraina; ca invazia bolșevicilor să fie oprită acolo și să nu mai amenințe și alte țări, în primul rând Moldova.
  Moarte bolșevicilor invadatori!

  Apreciază

  • „28. Că cine dintre voi vrând să zidească un turn nu stă mai întâi şi-şi face socoteala cheltuielii, dacă are cu ce să-l isprăvească?
   29. Ca nu cumva, punându-i temelia şi neputând să-l termine, toţi cei care vor vedea să înceapă a-l lua în râs,
   30. Zicând: Acest om a început să zidească, dar n-a putut isprăvi.
   31. Sau care rege, plecând să se bată în război cu alt rege, nu va sta întâi să se sfătuiască, dacă va putea să întâmpine cu zece mii pe cel care vine împotriva lui cu douăzeci de mii?
   32. Iar de nu, încă fiind el departe, îi trimite solie şi se roagă de pace.”(Luca, 14)

   Apreciază

  • Rusine @Ioan C : agent sekurist satanist globalist infiltrat.
   Rusia lupta pentru ORTODOXIE, impitriva lgbtq si a evreilor khaxari satanusti globalisti care au furat colonua Romanika de 33 de ani, statul român nu e suveran.
   Demult comentezi ‘mātālutzā împitriva rusilor. Au’, nu vezi padurea din cauza copacilor globalisti antihristi?!! Ce salar ai ‘mata de la sri sa comentezi mereu impotriva rusilor , popor ortodox si suveran?!!!

   Da, sunt putinist si cu HRISTOS înainte!

   Mātālutzā , sa te duci la Ierusalim, la sinagoga satanei si la cinele de afaceri cu evreii si cu arhiereii ecumenisti tradatori de HRISTOS CEL VIU! Gjici cine īsi pierde sufletul daca este de partea piticului actiras nazist tāiat imprejur de la Kiev, care „cântā” la pian cu penisul?!! Chiar tu, nenicule! Este plin internetul de video de acest fel. Ahaa, ai uitat de miile de copiii rusu , români si ucraineni taiati si ucisi in Ucraina in laboratoarele biologice , conduse de SUA/ NATO si aprobate de khazarii ci dusi de clanul banckerilor Rotschild si Zelenskyi ca slugā supusā?!;

   Bāu bāiatule! Nu mai dezinfirma lumea pe aici cu narativa oficialā sri sekuristā! Faci pācate si ajungi in iad!

   NU te obosi la reply, ca nu intru in polemicā cu tine. Am alte lucruri de facut. Acum merg la Rugaciunea de Seara catre ĀSCĀTOARRA DE DUMNEZEU SU PURUREA FECIOARA MARIA! ;;;

   Apreciază

  • Daca acest site ortodox publica pareri contra rusilor ortodocsi, sa publice si pareri pentru rusii ortodocsi, spuse de un român ortodox! Asa e drept! Mai ales ca unii ce posteaza aici, precum acest @Ioan C, este neobosit comentator antiRusia, din orice puct de vedere pe orice site pe internet, ca saccsiv, activenews, etc. Desigur este cu „treabā”, cum se spune, adica un monah sau mirean platir de sri pentru dezinformare contra rusilor ortodocsi in acest razboi WWW III, al treilea razboi mondial via propaganda. Hai sa recunoastem si meritele fratilor ortodocsi rusi , care nu se fac pres in fata satanistilor globisti antihristi!

   Rusine lui @Ioan C : agent sekurist satanist globalist infiltrat.
   Rusia lupta pentru ORTODOXIE, împotriva lgbtq, pedofililor americani si evrei ucrainieni si a evreilor khaxari satanisti globalisti , care au furat , mai ales ei + sekuristii si politicienii români jidānitzi si tradatori de neam si tarā, colonia Romanika, timp de 33 de ani, deoarece statul român nu mai e suveran.

   Demult comentezi ‘mātālutzā, gen gicā cobtra mereu, orice ar fi contra rusilor ortodocsi.

   Nu esti ortodox! Au’, nu vezi pādurea din cauza copacilor globalisti antihristi?!! Ce salar ai ‘mata de la sri, sā comentezi in fiecare zi, mereu impotriva rusilor , popor ortodox si suveran?!!! Nu ai treabā la mānāstire sa iti ajuti fratii?!! Nu ai casā, familie?!! Nu mai dai link-uri de descarcat pe online cārti ortodoxe?!!!

   Da, sunt „putinist”, dar mai ales cu HRISTOS înainte!

   Mātālutzā , sa te duci la Ierusalim, la sinagoga satanei si la cinele de afaceri cu evreii si cu arhiereii ecumenisti tradatori de HRISTOS CEL VIU! Ghici cine īsi va pierde sufletul , dacā este de partea piticului actoras & nazist & tāiat împrejur de la Kiev, care „cântā” la pian cu penisul?!! Chiar tu, nenicule! Este plin internetul de video de acest fel.

   Ahaa, ai uitat de miile de copiii rusi,, români si ucraineni taiati de vii si ucisi în Ucraina , in laboratoarele biologice , conduse de SUA/ NATO si aprobate de khazarii condusi de clanul banckerilor Rotschild si cu Zelenskyi, ca slugā supusā?!;

   Bāi, bāiatule! Nu mai dezinforma lumea pe aici cu narativa oficialā sri sekuristā mereu cobtra rusilor! Faci pācate si ajungi in iad! VEZI ADEVARUL !

   NU te obosi la reply, ca nu intru in polemicā cu tine. Am alte lucruri MAI BUNE de facut.

   Acum merg la Rugaciunea de Searā catre NĀSCĀTOAREA DE DUMNEZEU SI PURUREA FECIOARA MARIA! ;;;

   Rog frumos sa publicati si oe mine, ca drept la replicā, ca o parere crestin ortodoxa, da, nu musai ca sunt cu rusii, subt cu ADEVARUL, catre site Daniel Vla, mai ales ca am corectat textul, scris in fuga tastaturii! RUSII DE ACUM NU SUNT CEI DIN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL. SUNT MAI BUNI. EI NE VOR ELIBERA DE JUGUL POLITICIENILOR TRADATORI DE TARA SI EVREILOR INFILTRATI DE LA BUCURESTI. Stiati ca vin 1 milion de evrei anual in Romania , de mai multi ani?!!

   Stiati ca Romania va fi complet distrusa , ada se vrea de evreii din Israel, in acest razboi nimicitor cu „ajutorarea” Ucrainei naziste. Poporul ortodox ucrainean este si el o victima.
   Poporul român irtodix si saracit de globalistii satanisti UE/ SUA/ NATO va fi urmätoarea victimā!

   Numai la HRISTOS CEL VIU este scāparea!

   DOAMNE AJUTĀ!

   Apreciază

   • Sigur ca se poate comenta si pro si contra.
    Eu vreau insa sa le spun si celor care iau partea Ucrainei si celor care iau partea Rusiei, ca atat ucrainienii cat si rusii sunt dusmanii nostri naturali.
    Nu trebuie sa le tinem prea mult partea niciunora.
    Cand vine vorba de razboi sau de acaparat teritorii, acesti slavi care se pretind ortodocsi, uita de Ortodoxie.
    De fapt, totate neamurile din jurul nostru si nu numai, ne sunt dusmani.
    In Transnistria, pre exemplu, elementul romanesc a fost si este asuprit si de rusi si de ucrainieni.
    Noi suntem mieii pe care pun ghiara toti lupii strainatatii.
    De mult prea multe ori in istorie am fost prea blanzi sau prea neputinciosi.

    Nu uitati ce a spus Eminescu: „Cine-au îndragit strainii, Mânca-i-ar inima câinii, Mânca-i-ar casa pustia, Si neamul nemernicia!„
    Pare dur, dar e revolta dureroasa a celui mai stralucit ganditor al romanismului.

    Apreciat de 2 persoane

 2. nu cunosc niciun Wagner, habar n-am cine îi….
  nu e nevoie de mine acolo,( la război) …”ceasul meu încă n-a sosit” ( Io am razboiu meu cu mine însumi, cu patimile )

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s