GRECIA A CĂZUT – A devenit PRIMA ȚARĂ MAJORITAR ORTODOXĂ CARE A LEGALIZAT CĂSĂTORIILE HOMOSEXUALE. Cu dreptul de A ADOPTA COPII! Wikipedia a preluat imediat informația!

Grecia a devenit, joi 15 februarie 2024, prima țară cu o populație majoritar ortodoxă care a legalizat căsătoria între persoane de același sex…

Minoritatea LGBT… se bucură:

Căderea a fost treptată:

În 2015…

Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea

2017…

Grecia: Guvernul Tsipras a adoptat o lege care le permite adolescenților să-și schimbe genul doar printr-o simplă declarație. Mitropolitul Nicolae: Suntem în vremurile Antihristului

În 2018…

Grecia la cheremul politicii homosexuale – Cuplurile de sodomiți VOR PUTEA PRIMI COPII ÎN PLASAMENT ȘI VOR DEVENI TUTORI AI ACESTORA

Ce a urmat… tot în 2018

Zone din Grecia sub asediul flăcărilor infernale

În 2019…

După căderea mitropolitului Ieroteos Vlahos a urmat Ieremia de Gortina. IPS Serafim de Pireu i-a anulat acestuia emisiunea de la postul de radio ortodox din Pireu

Apoi, în 2021,… populația, în majoritate Greciei a primit fără probleme satanicele vaccinuri anti-covid, căzând și Serafim de Pireu… Și populația a urmat exemplul ierarhilor…

Din păcate, schismaticul, ereticul și apostatul Serafim de Pireu spune: „Preoții care îi împiedică pe credincioși să se vaccineze sunt schimatici.”

Mitropolitul Ierotheos Vlachos si Episcopul Tihon, printre primii vaccinati impotriva Covid-19 din Grecia si Bulgaria

Și… ca o urmare firească…


Grecia a legalizat, joi (15 februarie 2024 – n. admin.), căsătoriile între persoane de același sex și drepturile parentale egale pentru cuplurile de același sex, în timp ce parlamentarii au adoptat un proiect de lege care a divizat societatea greacă și a atras o opoziție vehementă din partea puternicei Biserici Ortodoxe a țării.
Deși Grecia a devenit a 16-a țară din Uniunea Europeană care a permis căsătoria între persoane de același sex, este prima națiune creștină ortodoxă care a adoptat o astfel de lege. Țara a extins parteneriatele civile cuplurilor de același sex în 2015, dar nu a mai extins drepturile parentale egale la acea vreme.
Premierul Kyriakos Mitsotakis s-a angajat să adopte noile măsuri după realegerea sa zdrobitoare de anul trecut. El a spus cabinetului său luna trecută că căsătoria între persoane de același sex este o chestiune de drepturi egale, a remarcat că o legislație similară este în vigoare în peste 30 de țări și a spus că nu ar trebui să existe „cetățeni de clasa a doua” sau „copii ai unei persoane”. Dumnezeu mai mic.”
Pe lângă recunoașterea căsătoriilor între persoane de același sex, legislația eliberează calea pentru adopție și oferă aceleași drepturi ambilor părinți de același sex ca și tutorele legal al copilului, în timp ce până în prezent aceste drepturi se aplicau numai părintelui biologic. De asemenea, ar afecta viața de zi cu zi a cuplurilor de același sex, a spus dl Mitsotakis Parlamentului joi, permițând celor cu copii „să-i ridice de la școală, să poată călători cu ei, să-i ducă la medic”.
Legea nu oferă cuplurilor de același sex acces la reproducere asistată sau opțiunea de sarcini surogat. De asemenea, nu oferă persoanelor transgender drepturi ca părinți.
Proiectul de lege a fost adoptat cu 176 de voturi pentru și 76 împotrivă în Parlamentul cu 300 de locuri, joi, după mai mult de 30 de ore de dezbateri aprinse pe parcursul a două zile. Sprijinul puternic din partea partidelor de opoziție de centru-stânga și de stânga a promovat măsura. (Din cei 300 de membri ai corpului au votat un total de 254 de persoane. Doi dintre ei au votat prezenti, restul s-au abținut.)
Domnul Mitsotakis a salutat votul într-o postare pe rețelele de socializare, descriind noua lege drept „o piatră de hotar pentru drepturile omului”.
Susținătorii drepturilor omului au salutat perspectiva căsătoriei între persoane de același sex pentru Grecia. Maria Gavouneli, președintele Comisiei Naționale Grece pentru Drepturile Omului, un organism public independent, a numit măsura „întârziată”. Iar Stella Belia, fondatorul Rainbow Families, o organizație care sprijină familiile de același sex, a numit legislația „o victorie majoră pentru care ne luptăm de ani de zile”.
„Face viața mult, mult mai ușoară pentru mulți oameni și protejează copiii care au trăit într-o stare de precaritate”, a spus doamna Belia, adăugând că noile măsuri vor pune capăt și practicii de a lua copii din cupluri de același sex. în grija statului după moartea unui părinte biologic. Fără noua protecție legală, a spus ea, „și-ar pierde nu pe unul, ci pe ambii părinți”.
……
Sursa: nytimes.com

Ce va urma acum pentru Grecia și nu numai? Cum va rezista România presiunii internaționale de a face același lucru?…