MARȘUL NORMALITĂȚII – împotriva propagandei LGBT – Sâmbătă 29 iunie ora 12:00, Piața Victorie – marș spre Patriarhie. Bulgarii au fost ZECE MII!

MARȘUL NORMALITĂȚII – BUCUREȘTI, PIAȚA VICTORIEI de la ora 12:00 la PIAȚA VICTORIEI. Se va pleca în marș spre Dealul Patriarhiei pe traseul: Piața Victoriei, Piața Romană, Piața Universității, Piața Unirii, Dealul Patriarhiei.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text care spune „Sâmbătă 29 lunie, Marşul Normalității BUCUREȘTI Haideți să spunem împreună un NU hotărât căsătoriilor și parteneriatelor civile homosexuale, adopției copiilor de către homosexuali, pedofiliei, propagandei ideologiei de gen în școli și paradelor depravate din România. SUSȚINEM CU TOȚII FAMILIA ÎNTEMEIATĂ DE UN BĂRBAT ȘI o FEMEIE Ne întâlnim la ora 12:00 pe Lascăr Catargiu fața magazinului Orange Pornim pe traseu din: P-ta. VICTORIEI la ora 13:00 Piața Victoriei O Romană O Universitate O Unirii O Dealul Patriarhiei”

BULGARII AU FOST 10 000 LA MARȘUL LOR PENTRU FAMILIE:

 

 

Peste 10 000 de cetățeni au participat la marșul pro-familie din Sofia. Deși marșul nu a fost de natură politică, au fost prezenți politicieni și personalități publice, relatează Vima Orthodoxias.
Cei adunați au purtat fotografii, bannere cu sloganuri pro-familie, steaguri bulgare și au cântat imnul național.
Marșul, care a avut loc ca parte a inițiativei „Luna pentru familie”, a început la ora 10:30 în Piața Alexander Nevsky și s-a încheiat la ora 12:00 la Palatul Național al Culturii. Prin Marșul pentru familie, organizațiile de părinți, asociațiile comunitare au transmis un mesaj puternic în sprijinul familiei tradiționale. Alegerea zilei nu a fost întâmplătoare, deoarece „Sofia Pride” a fost organizată după-amiaza.

 

 

Într-o declarație de ieri, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare a făcut apel la rugăciune pentru odihna sufletelor celor decedați în Sabatul Rusaliilor și, referindu-se la „Sofia Pride”, a spus „În ziua în care ne amintim de decedații noștri, asistăm încă o dată la o manifestare publică a păcatului și la acceptarea acestuia ca mod de viață”.
„Societatea modernă, ruptă de rădăcinile sale creștine, a înlocuit din păcate valori fundamentale precum iubirea și libertatea. A iubi, a aprecia și a respecta o persoană nu înseamnă a fi tăcut și indiferent dacă aceasta a luat o cale greșită sau perversă”, a subliniat el.
„Prin urmare, exprimându-ne grija pastorală, responsabilitatea și dragostea părintească pentru toți, ne exprimăm opoziția față de încercările de a impune păcatul ca normă și valoare în societatea bulgară”, a spus el. „Facem apel la Dumnezeu Atotputernic să le ierte păcatele și să-i salveze cu mila și dragostea Sa pentru umanitate”, a conchis el.
Marșul pro-familie a fost un efort de sensibilizare cu privire la problema demografică cu care se confruntă țara. Una dintre cererile celor care au participat la marș a fost ca statul să inițieze „o politică clară și concretă privind problema prăbușirii demografice a țării”.
„Familia este baza a tot și noi suntem aici pentru a susține valorile creștine. În primul rând vine familia și apoi mediul, desigur”, a declarat un participant de sex masculin pentru postul de televiziune PIK.
„Este celula societății. Ea este formată dintr-o mamă, un tată și un copil, nu din părintele 1 și părintele 2. Sunt aici pentru a sprijini familia bulgară”, a declarat Rumen Hristov, liderul partidului SDS.
Kubrat Pulev, boxer profesionist, a ținut un discurs în care a spus, printre altele, că „societatea are un spirit puternic și sănătos și știe foarte bine cum să își protejeze valorile și morala […] Noi toți suntem creația lui Dumnezeu și în fiecare dintre noi există o parte din Dumnezeu. Nu trebuie să uităm acest lucru”. – SURSA

14 gânduri despre „MARȘUL NORMALITĂȚII – împotriva propagandei LGBT – Sâmbătă 29 iunie ora 12:00, Piața Victorie – marș spre Patriarhie. Bulgarii au fost ZECE MII!

  1. Pingback: MARȘUL NORMALITĂȚII, Bucuresti, 29 iunie 2024 | SACCSIV - blog ortodox

      • Uniunea republicilor sataniste sovietice.
        Adică ceva ce popii care vă spală ție și la mulți alții creierele, au iubit foarte mult la viața lor de turnători și de securiști.

        Spălat pe creier este un termen elegant, totuși. Mai nimerit ar fi : vă fac clismă la creier.

        Apreciat de 1 persoană

        • păi vezi…? URSS nu e Rusia aceea de pe vremuri….ai zis bine Uniunea Sovietică… Știm cu toții ce e Uniunea Sovietică… un rău mare . Conducerea Uniunii e ca și dată anatemei… așa că despre ce vorbim?

          Uniunea europeană la fel e și aia…numa că alt drac stăpânește.

          Apreciază

      • Rusia și a asumat trecutul istoric al Uniunii sovietice Rusia este urmașa directă a Uniunii sovietice e suficient numai să te uiți la atitudinea lui Putin și la sărbătorirea Zilei de 9 mai așa-zisa a Victoriei în cel de al doilea război mondial.

        Dar la fel de eroi și de nocivi sunt și cei din vest nu vă faceți iluzii că ar fi mai buni.

        Apreciază

        • Ai văzut până acuma în occident vreunul care să participe singur în alegerile prezidențiale și care să își fi căsăpit toți adversarii politici de-a lungul timpului, inclusiv pe Navalnii înaintea ultimelor alegeri, în gulagul din Siberia?
          Ai văzut în vest o asemenea bestie și o asemenea satană? Precum Putin. Care tot timpul amenință omenirea cu holocaustul nuclear.

          În loc să mulțumim lui Dumnezeu că România este totuși în niște alianțe, care îi asigură protecție cum nu a avut niciodată în istorie, le căutăm acuma în coarne și îi comparăm cu aceste bestii și canalii ale istoriei care sunt rușii.
          Frații din Basarabia nu au această protecție și se uită cu jind la noi. Spunea un părinte profesor de acolo că stau cu bagajele făcute, gata să se refugieze în România. Dacă se destramă alianțele în care ne aflăm acuma, noi românii unde ne ducem? Poate dau răspuns la această întrebare ‘induhoviciții ortodocși’ care trag spuza pe turta kgb-ului și a rușilor.

          Apreciază

  2. Imperiul răului de la răsărit a stricat viața la toate neamurile vecine, sau cu care a intrat în contact, de 1000 de ani încoace. Ce mai contează acolo un litoral al Marii Negre.
    Amenință ei să strice însăși viața pe acest pământ cu arsenalul nuclear ce-l au, capabil să distrugă pământul de 100 de ori. Satana asta de la răsărit.

    „Ei nu dorm dacă n-au făcut răul, le piere somnul dacă nu fac pe cineva să cadă;
    …..mănâncă pâine nelegiuită şi beau vin stors cu sila.” Proverbe 4, 16-17 Spurcații ăștia de ruși. Cu care unii sunteți de gât, și-n sculare și-n culcare. Poate vă treziți și la Judecată, tot așa, cu ei de gât.

    Apreciază

Lasă un comentariu