Departamentul Apărării și Departamentul Sănătății din SUA anunță un contract de 138 de milioane dolari pentru producerea de dispozitive de injecție performante (seringi dotate cu un cip RFID de urmărire)

 

Declarație atribuită lt. Colonelului Mike Andrews, purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării SUA:

„ Departamentul Apărării și Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane din SUA, anunță un contract de 138 milioane USD cu ApiJect Systems America pentru„ Project Jumpstart ”și„ RAPID SUA ”, care împreună vor extinde dramatic capacitatea de producție a SUA pentru fabricarea internă, medicală- Dispozitive de injecție de calitate începând cu octombrie 2020.”

Sursa:
https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2184808/dod-awards-138-million-contract-enabling-prefilled-syringes-for-future-covid-19/

prin care compania din industria medicală va furniza seringi (pentru vaccinul Covid-19) **dotate cu un microcip RFID de urmărire.
Seringile ApiJect vin cu o etichetă RFID opțională, și au un număr de identificare unic și sigur** . Acest lucru permite profesioniștilor din sănătate să utilizeze o aplicație pe smartphone-uri pentru a verifica dacă medicamentul injectat este autentic și neexpirat astfel încât lucrătorii din domeniul sănătății ( numai ei? ) pot urmări locația GPS și identitatea persoanei care a fost injectată. Prin site-ul web Apiject.com

Vedeți sursa:
https://www.apiject.com

Cu o etichetă opțională RFID / NFC pe fiecare seringă preumplută BFS, ApiJect va face posibil acest lucru. Înainte de a face o injecție, asistentul medical va putea lansa o aplicație mobilă gratuită și „atinge” seringa preumplută pe telefonul lor, captând numărul de serie unic, locația GPS și data / ora tagului NFC. Aplicația apoi încarcă datele într-o bază de date cloud selectată de guvern. Datele de injecție agregate oferă administratorilor de sănătate o „hartă a injecției” în timp real în evoluție.
Aceasta este însoțită de „Operațiunea Warp Speed”, care omite multe protocoale de siguranță și va livra până la 500 de milioane de vaccinuri coronavirus.
Singurul motiv pentru care ar fi nevoie de 500 de milioane de vaccinuri este dacă ar fi obligatorii.
Din perspectiva drepturilor omului, vaccinarea obligatorie este un atac cu o armă mortală și o încălcare a demnității umane de bază și a drepturilor persoanei.
Dacă sunteți îngrijorat de viruși care slăbesc în timp, ar trebui să fiți pietrificați cu privire la un vaccin obligatoriu urmărit rapid. ( Dar mare întrebare, oare în vaccinuri ce va fi? Cu siguranță dacă în vaccin va fi un cip sau vreo „soluție specială”, atunci având toate datele și locația posesorului de vaccin, se va urmări/controla persoana și experimentul pt că din acel moment totul devin un experiment ).

https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2184808/dod-awards-138-million-contract-enabling-prefilled-syringes-for-future-covid-19/

http://https://www.apiject.com

2 gânduri despre „Departamentul Apărării și Departamentul Sănătății din SUA anunță un contract de 138 de milioane dolari pentru producerea de dispozitive de injecție performante (seringi dotate cu un cip RFID de urmărire)

Lasă un comentariu