Vaccinarea cu ARN-mesager este inginerie genetică ireversibilă – MODIFICAREA GENETICĂ A OMULUI

 

Deschideți aici:

https://www.brighteon.com/4c4b5fbc-dfda-4432-a222-8930a506324c

Ingineria genetică reprezintă un ansamblu de metode de lucru prin care se manipulează materialul genetic la nivel molecular și celular. Astfel se obțin microorganisme, plante și animale reprogramate genetic, în al căror genom sunt incluse gene străine, utile, exprimabile și transmisibile stabil la descendenți.
Ingineria genetică utilizează metode de cultură in vitro a celulelor și țesuturilor animale și vegetale și tehnologia ADN-ului recombinat.

Tehnologia ADN-ului recombinat
Această tehnologie grupează tehnicile care permit sinteza chimică sau izolarea genelor unor organisme, urmată de inserția acestora în genomul unor celule aparținând altei specii. Gazda va copia ADN-ul străin inserat artificial și-l va transmite descendenței. Rezultă astfel organisme reprogramate genetic.

ARN-ul este format dintr-un singur lanț de nucleotide (monocatenar). ARN este materialul genetic ce stochează informația ereditară la unele virusuri (Ribovirusuri, de exempliu virusurile gripal, al turbării, HIV, Ebola). Trei tipuri principale de ARN au fost identificate: primul ,ARN-ul mesager (ARNm) copiază informația din ADN pentru a o face disponibilă sintezei de proteine, este un tipar de productie al ADN-ului.
Sursa: wikipedia.ro

 

Cu privire la mecanismul de funcționare a vaccinurilor cu ARN-mesager (mRNA în engleză), un medic pro-vaccinist explică lucrurile în acest filmuleț. Sigur că-i ironizează pe cei îngrijorați de manipularea genetică ce deja a început în multe țări, însă… RECUNOAȘTE CĂ UNELE MECANISME SAU METODE NU LE ÎNȚELEGE NICI EL PE DEPLIN. 

Vaccinurile, din punct de vedere al modului de acționare sunt de 4 feluri: 

  1. Vaccinuri cu proteine;
  2. Vaccinuri cu viruși atenuați; 
  3. Vaccinuri cu proteine introduse în viruși (procedură complicată, neclară, cu care se ocupă în special Astra Zeneca);
  4. Vaccinuri cu ARN-mesager (cele venite acum în România de la Pfizer-Biontech).

Doctorul pro-vaccinist, explică cum ARN-ul mesager introdus în celule determină producerea unei proteine pe care organismul uman o va percepe ca pe un intrus și va fi nevoit să producă anticorpi pentru a o respinge. Probabil proteina respectivă este în compoziția noului coronavirus SarsCov2. Problema e că acel ARN mesager poate determina și producerea unui nou ADN și asta nu ne mai explică doctorul respectiv. 

Urmăriți aici: 

7 gânduri despre „Vaccinarea cu ARN-mesager este inginerie genetică ireversibilă – MODIFICAREA GENETICĂ A OMULUI

  1. Ce scârbos este doctorul ce face propaganda la vaccinul ucigator covid19. ! Cy câte zecuvde mii deceuri a fost platit de sistemul anticristic sa faca propaganda la vaccinuri?;; Rusine la site-ul „crestin ortodox” danielvla, cā puneti asemenea mizerii anticristice cu doctori ce fac apologia vaccinurilor covidice!
    Asa deci, doctorasul român isi va pierde bārbåtia facánd vaccinul anti „covid” si va face si cancer! Ce crede el, ca noi suntem in „extaz” cánd el se „vaccineaza” in direct, cu ser fiziologic cu vitamine si spune ca ar fi vaccin anti covid, un virus ce NU exista?!;

    DUMNEZEU vede si va da fiecaruia dupa cum merita! Sa va bata DUMNEZEU ca puneti asemenea video!

    Apreciază

  2. Am aflat că azi intră în dezbatere legea vaccinării obligatorii. Unde pot fi trimise comentarii?

    Ar trebui să punem accent pe faptul că vaccinarea nu ar trebui să fie obligatorie pentru creștini. Cu argumente pertinente, așa cum s-a procedat și în cazul cardurilor de sănătate. Așa cum există drepturi pentru minorități, trebuie să existe drepturi și pentru creștini.

    Apreciază

  3. Andreea Saramet:
    Buna seara! Maine intra in dezbatere Legea Vaccinarii… trimit mai jos un exemplu de memoriu sa fie trimis, de cei care doresc. Evident, este doar un exemplu, puteti trimite altfel de scrisoare,sau sa faceti modificari la aceasta.

    Mesaj pentru a transmite deputaților:

    Buna ziua!

    Va scriu cu rugamintea de a NU vota LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. 

    Va rog sa intelegeti ca VACCINAREA este un act medical care nu se adreseaza tuturor asa cum nici CHIMIOTERAPIA nu se adreseaza tuturor.

    Aceasta lege va avea efcte devastatoare.

     Atat dumnoavoastra, copiii dumneavoastra, nepotii vor avea de suferit in urma acestei legi.Adultii sunt vizati la fel de mult ca si copiii.

     Vaccinurile nu au fost niciodata sigure si nu exista studii care sa dovedeasca acest lucru. Prin actul „FREEDOM OF INFORMATION ACT” IN SUA, DOMNUL AVOCAT ROBER KENNEDY, cat si Dell Bigtree, jurnalist de investigatie pe teme medicale, au obtinut studiile de la CDC, conform carora vaccinul pentru hepatita b , facut in primele 60 de zile de viata ridica incidenta autismul cu 1300%. Va reamintesc, ca studiul care a facut ca fumatul sa fie declarat cancerigen, a aratat ca in randul persoanelor care fumeaza sansa de a face cancer creste cu 1120%. Aceste studii exista si se pot cere la CDC.

     Exista foarte multe studii si medici care vin si depun marturie in procese. In SUA au fost platite peste 4 MILIARDE $ copiilor care au suferit in urma vaccinarii.

    Va aduc la cunostinta ca medicul neurolog care a fost desemnat de Guvern sa reprezinte statul american in procesele care vizeaza vaccinarea, DR. ANDREW ZIMMERMAN a aparut public si a spus ca „in anumite cazuri vaccinuriloe provoaca autism”(COPII CU MODIFICARI PE MITOCONDRII)Aici aveti linkul : https://childrenshealthdefense.org/news/how-a-pro-vaccine-doctor-reopened-debate-about-link-to-autism/

    Un vaccin nu asigura imunitatea, ba din contra poate sa duca la epidemii. A se vedea cazul barbatului care a fost contagios timp de 30 de ani, dupa vaccinarea cu vaccinul de poliomielita. Aveti aici cazul:

    https://www.bbc.com/news/health-34082627

    Aveti aici si cazul documentat la CDC, in care se arata ca, copii vaccinati iau virusul, dar nu manifesta boala, iar rata inmultirii virusului este mult mai ridicata decat la un copil nevaccinat, astfel incat vaccinatul devine un rezervor de virusi, extrem de periculos pentru persoanele cu imunitate scazuta. Aici aveti linkul cu studiul: https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/6/5/00-0512_article

    Pe website-ul ORGANIZATIEI MONDIALE A SANATATII apare acest articol in care se spune:”On 27 September 2019 , a circulating vaccine-derived poliovirus type 1 (cVDPV1)”, cu alte cuvine in Filipine este EPIDEMIE de poliomielita cu virusul din VACCIN. Aici aveti linkul: Circulating vaccine-derived poliovirus type 1 – The Philippines

    https://www.who.int/csr/don/24-october-2019-polio-the-philippines/en/

    Va mai aduc la cunostinta ca absolut toate companiile producatoare de vaccinuri au in SUA acuzatii de FRAUDA CRIMINALA. Recent MERCK a fost condamnat pentru FRAUDA CRIMINALA pentru medicamentul VIOXX. 

    Un alt PROCES de care nu se vorbeste absolut nimic, este procesul in care SUA, alaturi de JOAN A. WLOCHOWSKI si STEPHEN A. KRAHLING, au dat in judecată Merck pentru fabricarea de date ca sa induca in eroare GUVERNUL AMERICAN si sa cumpere de la ei vaccinul mmr(vaccinul ror in Romania). Numarul cazului este 2:10-cv-04374, in Pennsylvania, judecator C. Darnell Jones II.

    VA RUGAM, SA NU SEMNATI CONDAMNAREA unor generatii intregi.

    Va multumesc,

    Lista emailurilor deputaților este incompleta. Dacă ne poate cineva ajuta cu emailurile noi, cu diferența între deputații noi și cei rămași sa știm cui mai trebuie sa facem rost de numărul de telefon și de adresa de email, ar fi extraordinar. Am început deja sa scriem unor deputați, sa vedem dacă ne vor susține petiția în camera deputaților, având în vedere zvonurile că de luni se vor lua dezbaterile la cameră.
    Lista noua, neactualizata pe site-ul camerei deputaților:
    http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.de?par=C
    Lista veche de contact:
    https://vaccin.education/2020/01/27/adrese-email-deputati/

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu