Întâmplător oare? Dacian Cioloş prim ministru desemnat. – Rareş Bogdan ştia asta cu o săptămână înainte de incendiul de la „Colectiv”

Preiau articolul: 

Credeți în coincidențe? Rareș Bogdan a anunțat, cu o SĂPTĂMÂNĂ înainte de tragedia de la Colectiv, că Dacian Cioloș va fi noul premier al României. IATĂ dovada

Rareș Bogdan, realizator de la Realitatea TV, dar și cunoscut simpatizant al președintelui Klaus Iohannis, a anunțat cu o săptămână înainte de explozia de la Colectiv, cine va fi noul premier al României.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj. Iată ce spunea atunci, Rareș Bogdan:

„Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş. Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR”, a explicat Rareş Bogdan.

Emisiunea a avut loc pe 22 octombrie, cu opt zile înainte de explozia de la Colectiv, incident care a dus la proteste de stradă și în urma cărora, cel puțin formal, premierul Ponta și-a anunțat demisia.

Una din cerințele protestatarilor, după cum anunța jurnalistul Vlad Mixich, a fost tocmai un premier tehnocrat.

Sursa: activenews.ro

2 gânduri despre „Întâmplător oare? Dacian Cioloş prim ministru desemnat. – Rareş Bogdan ştia asta cu o săptămână înainte de incendiul de la „Colectiv”

  1. Pingback: RTV: „Guvernul Cioloș a fost impus de miliardarul George Soros” – Video | Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

  2. Pingback: MASONERIA ȘI ONG-URILE SALE DIN ROMÂNIA NE-AU IMPUS GUVERNUL TRĂDĂRII NAȚIONALE CIOLOȘ GIRAT DE KLAUS JOHANNIS! | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

Lasă un comentariu