Cătălin Berenghi candidează la Primăria Capitalei

Candidat surpriză la Primăria Capitalei. Indiciu… a pus pe jar Muftiatul cu moscheea

În cursa pentru mult râvnitul post de Primar General al Capitalei a mai intrat un candidat surprinză.

Foto – facebook

 

Celebrul Cătălin Berenghi, care nu demult a îngropat porci pe terenul alocat de Guvernul Ponta pentru construirea unei mega-moschei în Capitală, în ideea că Muftiatul nu-şi va mai face lăcaş pe pământ „pângărit”, s-a decis să candideze la şefia Primăriei Capitalei pentru a stopa abuzurile din administraţia locală.

Într-un alt demers similar, Cătălin Berenghi, a coordonat sfinţirea şi amplasarea a 500 de cruci pe acelaşi teren alocat construirii moscheii, eveniment la care au participat în jur de 200 de persoane, unii dintre aceştia îmbrăcaţi în straie populare.

„M-am hotărât să candidez la Primăria Generală, să-i atac eu pe ei din interior. Sunt presiuni foarte mari asupra mea din cauza protestelor pe care le fac de patru ani faţă de instituţiile inapte ale statului, cum sunt Guvernul, Primăria Capitalei, Administraţia Prezidenţială sau Poliţia. Ultima ispravă este cea a încadrării clădirilor în care am afaceri din 1993 în clasa 2 de risc.

Acum sunt în clasa 1 de risc. Am primit somaţie de închidere a activităţii şi Primăria Sector 5 mi-a retras autorizaţia de funcţionare. Din cauza abuzurilor m-am hotărât să candidez la Primăria Capitalei”, a declarat Cătălin Berenghi pentru ziarul Puterea.

Întrebat dacă are bani să-şi finanţeze campania, bărbatul susţine că „nu trebuie bani pentru ulei, zahăr şi găleţi, pentru că se poate şi altfel”.

Cătălin Berenghi pretinde că are un proiect clar şi bine conturat pentru Capitală, dar încă nu l-a dat publicităţii.

Sursa: epochtimes-romania.com 

Cătălin Berenghi – Candidează la Primăria Bucureștilor

Cătălin Berenghi (fost militar în Legiunea Străină, actualmente administrator al unei societăți comerciale), cunoscut pentru lupta sa impotriva contruirii moscheii, candideaza ca primar in Bucuresti. Dupa ingroparea celor 3 purcei si punerea celor 100 de cruci pe terenul arendat construirii Mega Moscheii, Catalin Berenghi a fost hartuit constant de catre autoritati.

Iata declaratia sa:

“M-am hotărât să candidez la Primăria Generală, să-i atac eu pe ei din interior. Sunt presiuni foarte mari asupra mea din cauza protestelor pe care le fac de patru ani faţă de instituţiile inapte ale statului, cum sunt Guvernul, Primăria Capitalei, Administraţia Presidenţială sau Poliţia. Ultima ispravă este cea a încadrării clădirilor în care am afaceri din 1993 în clasa 2 de risc. Acum sunt în clasa 1 de risc. Am primit somaţie de închidere a activităţii şi Primăria Sector 5 mi-a retras autorizaţia de funcţionare. Din cauza abuzurilor m-am hotărât să candidaz la Primăria Capitalei”, a declarat Cătălin Berenghi pentru PUTEREA. Întrebat dacă are bani să-şi finanţeze Campania electorală, el a spus că “nu-i trebuie bani pentru ulei, zahăr şi găleţi, pentru că se poate şi altfel”. Berenghi a spus că are un proiect clar şi bine conturat pentru Capitală, dar încă nu l-a dat publicităţii.

Cătălin Berenghi pretinde că are un proiect clar şi bine conturat pentru Capitală, dar încă nu l-a dat publicităţii.

De pe contul sau de Facebook https://www.facebook.com/Catalin-Berenghi-1715989055291587/  aflam cate ceva din activitatile sale:

– A ingropat 3 purcei in locuri diferite pe locul viitoarei moschei;

– A montat o cruce de piatra de 1200 kg, inaltă de 2.20 m, veche de 200 de ani;

– A montat 100 de cruci de lemn, care ulterior au fost profanate (smulse si furate);

– A sfinţit si montat alte 500 de cruci din lemn, care la fel, au fost profanate (smulse si furate);

– A depus la Guvern o cerere de anulare a HG 372/2015.

El declara: „Eram convins si foarte sigur ca Turcia nu va renunţa la construirea unei moschei pe teritoriul României. Dupa protestele si presiunile din vara anului trecut, iniţiatorii proiectului (Muftiatul Cultului Musulman din România) au batut in retragere. Declaraţia ambasadorului Turciei de anul trecut a adus o liniste temporară, Domnia Sa, Osman Koray Ertaş facând o declaraţie MINCINOASĂ.”

Aici gasiti galeria sa video de pe contul de Facebook:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1789437961280029&id=1715989055291587&substory_index=0

Catalin Berenghi vrea sa isi atraga sustinatorii la un protest anti mega moschee, scoala de invatatura islamica si cote obligatorii de imigranti. Astfel, luni, 4 aprilie 2016, la orele 11:00 Catalin-Ioan Berenghi si Catalin Ioan Gornic, se vor prezenta la Curtea de Apel Bucuresti pentru a depune CEREREA DE ANULARE a Hotararii de Guvern numarul 372/2015 (prin care statul roman cedeaza cultului musulman cu titlu gratuit, o suprafata de teren de 11.295 mp, situat in Bucuresti, Bd Expozitiei nr 22-30 sector 1), cat si suspendarea executarii. Deasemena pe 2 aprilie are programat un protest in Mangalia la ora 14.00 impotriva taberelor de refugiati in Romania.

Catalin Berenghi sustine ca terenul cedat, conform hotararii de guvern valoreaza 4.000.000 euro,insa in realitate acest teren are o valoare cuprinsa intre 11.000 000 – 14.000.000 euro.

Sursa: paginadefolos.blogspot.ro

Să-l ajute Dumnezeu!

2 gânduri despre „Cătălin Berenghi candidează la Primăria Capitalei

  1. „Catalin Berenghi sustine ca terenul cedat, conform hotararii de guvern valoreaza 4.000.000 euro,insa in realitate acest teren are o valoare cuprinsa intre 11.000 000 – 14.000.000 euro.”

    „In realitate”, orice bun economic valoreaza atat cat este dispus cineva sa-ti ofere pe el, pe piata, nu cat stabilesc autoritatile din pix.

    E obisnuita practica de supraevaluare a terenurilor si imobilelor de catre stat, mai ales daca sunt detinute de firme private, spre colectarea unui impozit cat mai mare, fara a se tine cont de valoarea de piata (singura reala) sau de profitabilitatea ce o poate genera acel bun economic.

    Valoarea nu este o constanta obiectiva, ci este subiectiva, numai piata libera poate sa dea valoarea unui bun economic, indiferent de costurile de obtinere a acestuia. Adica mai concret, daca nu ai cerere reala pt. bunul tau, fie el teren, imobil, sau altceva, te poti sterge la fund cu „valoarea” decretata de stat sau cu inchipuirile atribuite de „experti” si sociopati religiosi.

    Sunt convins ca pt. crestini de pilda, multe lacasuri sfinte au valoare inestimabila, dar daca nimeni nu e dispus sa plateasca pe ele mai mult de un anumit pret (indiferent daca e din pricina lipsurilor materiale), inseamna ca acele lacasuri nu valoreaza in mod real mai mult!

    La fel, pt. musulmani, poate unele moschei istorice valoreaza foarte mult, simbolic, religios; dar in lipsa cererii reale de pe piata libera, ele nu valoreaza nimic!

    Singurul etalon real al valorii ramane, in orice domeniu, piata libera, oricat ar dori comunistii / crestinii / musulmanii sa stabileasca ei insisi din pix sau bazat pe credinte retrograde „valorile”.

    Asta desigur nu convine religiosilor indoctrinati, pt. ca valorile de piata fluctueaza ca bursa, si ei nu-s obisnuiti ca zeitatile lor sa scada in preferintele oamenilor, sau ca ceea ce ei considera sfant sa fie declasat ca lipsit de valoare in functie de dorintele efemere ale oamenilor ce actioneaza pe o piata libera.

    Apreciază

Lasă un comentariu