Camera Deputaților a votat EXTREM DE RAPID Legea Antisemitismului

Image result for camera deputatilor

La două zile de la avizul favorabil în Comisia Juridică a Camerei Deputaților a fost votată Legea Antisemitismului. Aproape în unanimitate deputații au fost pentru, înregistrându-se doar o singură abținere.

Proiectul a trecut în timp record prin camera decizională a Parlamentului, pe 18 iunie fiind prezent în Biroul Permanent al Camerei, iar două zile mai târziu a fost adoptat în plen. Legea a fost votată în bloc, de toate partidele, înregistrându-se o singură abținere, a deputatului PNL Daniel Gheorghe.

Această lege a fost inițiată în principal de deputatul Silviu Vexler și transformă antisemitismul în infracțiune. Cu alte cuvinte poți face închisoare dacă o instanță te găsește vinovat de antisemitism.

Dictatura iudaică – Legea Antisemitismului adoptată de Senat și foarte aproape de a fi votată și în Camera Deputaților 

„Distribuirea sau punerea la dispoziţia publicului, prin orice mijloace, de materiale antisemite constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani şi interzicerea unor drepturi. Confecţionarea, vânzarea, răspândirea şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri antisemite se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor antisemite. Aceste fapte nu sunt considerate infracţiuni dacă sunt săvârşite în interesul artei sau ştiinţei, cercetării ori educaţiei sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public”, mai stipulează propunerea legislativă.

Orice text, orice atitudine împotriva etniei evreiești ar putea fi sancționată ca antisemitism. Ce va urma? Naționaliștii în pușcării? Probabil într-o primă fază nu, dar dacă vor vrea și când vor vrea ei, vor trece și la fapte.

Vom vedea din ce în ce mai multe texte religioase ortodoxe cenzurate, poate chiar și Evangheliile, poate Sfânta Liturghie și celelalte slujbe. Literatura ortodoxă se va împuțina, unele probabil vor fi interzise în librării și la pangarele bisericilor și mânăstirilor. De exemplu omiliile Sfântlui Ioan Gură de Aur despre evrei, despre care puteți citi și aici:

ÎNTRERUPEȚI POMENIREA apostatului pseudo-patriarh Daniel, căci crede că evreii mozaici sunt în comuniune cu Dumnezeu

Sau cărți despre viețile Sfinților:

Sfântul Andrei cel nebun pentru Hristos: Profeție despre reînființarea statului Israel și despre rostul întoarcerii evreilor acasă

Ar mai exista posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să nu promulge Legea. Dar, nici o speranță de la marioneta din fruntea statului.

9 gânduri despre „Camera Deputaților a votat EXTREM DE RAPID Legea Antisemitismului

    • dar noi, crestinii ortodocsi, de astfel de treburi nu ne temem, caci cu noi este Dumnezeu. si orice lege impotriva noastra ar creea, noi nicidecum nu ne vom infricoșa, caci cu noi este Dumnezeu. Dar legea asta e ca sa fie evreii aparati , caci ei sunt cei care se tem , caci Dumnezeu nu-i cu ei, iar noi nu trebe sa fim impotriva evreilor, noi doar ne aparam Credinta . nu atacam pe nimeni. asa cum diavolul ii lasat de Dumnezeu sa ne hârâie ca sa ne testam aptitudinile, tot asa si legile acestea.

      Apreciază

      • Pai in primul rând Ortodoxia sta in calea planurilor lor și este adevărat că nici porțile iadului nu va avea sorți de izbândă in fața bisericii, pai nu suntem împotriva evreilor ci împotriva sioniștilor

        Apreciază

        • si totuși intru-n final vor birui si ei cu satana al lor, aici pe pământ, ca asa ne zice Sf. Ioan Evanghelistul. Care, cum om putea ne-om salva, care nu…om mai si cădea.

          Apreciază

  1. Pingback: Despre Legea impotriva ANTISEMITISMULUI in media alternativa / Comunicatul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania - OrtodoxINFO

  2. Si a venit si rasplata pentru Dragnea, daca asa pe repede inainte a fost pentru votarea acestei legi. Este adevarat ca pentru ce a primit condamnare este o facatura, dar el nu si-a pus nadejdea in Dumnezeu ci in barfele sionistilor. Acum l-au rasplatit.

    Apreciază

    • stai- stai.. inca nu le-a venit rasplata cea adevarata care ii asteapta dupa moarte. astea de aici sunt nesemnificative fata de ce-i asteapta daca nu se pocăiesc!

      Apreciază

  3. Pingback: Camera Deputaților a votat EXTREM DE RAPID Legea Antisemitismului | Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism – Blogul MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

  4. Pingback: Dacă au votat Legea Antisemitismului, maimuțele ipocrite din Parlament vor vota și Legea Antiromânismului? – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un comentariu