Dacă au votat Legea Antisemitismului, maimuțele ipocrite din Parlament vor vota și Legea Antiromânismului?

Image result for parlamentul cu maimute

Foto: baabel.ro

Cu o viteză uimitoare au votat această lege:

Dictatura iudaică – Legea Antisemitismului adoptată de Senat și foarte aproape de a fi votată și în Camera Deputaților

Camera Deputaților a votat EXTREM DE RAPID Legea Antisemitismului 

Când NU reprezinți interesele românilor: Klaus Iohannis A PROMULGAT Legea pentru combaterea antisemitismului

În Camera Deputaților singurul care s-a abținut de la vot a fost deputatul Daniel Gheorghe (PNL). N-am înțeles de ce nu a votat împotrivă, dar spre cinstea lui, e bine și așa.

Și tot pe el îl găsim pe lista inițiatorilor (alături de mai mulți parlamentari) proiectului Legii Antiromânismului, o copie/replică la legea impusă de jidani.


Proiect de lege: Închisoare de până la 3 ani pentru promovarea, în public, de idei antiromânești

Persoanele care promovează în spațiul public idei sau doctrine antiromânești, în orice mod, riscă închisoare între 3 luni și 3 ani, iar cei care constituie o organizație cu caracter antiromânesc de acest tip, închisoare între 3 și 10 ani, prevede un proiect de lege pentru „combaterea antiromânismului” inițiat de deputați PMP și PNL și susținut de parlamentari de la mai multe partide, inclusiv PSD.

Potrivit inițiatorilor, legea este una făcută în oglindă cu cea referitoare la combaterea antisemitismului, adoptată de Parlament săptămâna trecută.

„De curând, Parlamentul României a adoptat o Lege privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului. Prevederile acestei legi sunt cât se poate de valabile şi identic aplicabile pentru prevenirea şi combaterea antiromânismului, un curent suţinut care se manifestă şi proliferează tot mai agresiv. Antiromânismul este o formă de luptă împotriva tuturor expresiilor de afirmare a identităţii româneşti, de contestare a suveranităţii naţionale legitime a naţiunii române, cât şi de exprimare a unor idei, concepte, doctrine ori politici care vizează xenofobia în raport cu poporul român ori discriminarea negativă a acestuia”, se arată în expunerea de motive care însoțește proiectul.

Ce prevede proiectul de lege depus la Senat:„Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepţii sau doctrine antiromâneşti constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi”

„Distribuirea sau punerea la dispoziţie publicului de materiale antiromâneşti se pedepseşte cu închisoare de la un an la 5 ani”.

„Confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea în vederea răspândirii de simboluri antiromâneşti, dar și utilizarea acestora în spaţiul public” se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, dar şi interzicerea unor drepturi.

„Nu se consideră infracţiune dacă fapta este săvârşită în interesul artei, ştiinţei, cercetării sau educaţiei, sau în scopul dezbaterilor unor aspecte de interes public.”

„Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi iniţierea sau constituirea unei organizaţii cu caracter antiromânesc, dar şi aderarea sau sprijinirea unei astfel de organizaţii”.

Persoanele care denunţă existenţa organizaţiei, înainte ca aceasta să fie descoperită, nu se pedepsesc.

Ce înseamnă „antiromânism”, potrivit proiectului: „percepţia referitoare la români exprimată ca ură împotriva acestora, precum şi manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva românilor, îndreptate împotriva românilor sau ne-românilor, a proprietăţilor românilor, a instituţiilor comunităţilor româneşti sau a lăcaşurilor de cult ale românilor.”

Care sunt simbolurile antiromânești și materialele antiromânești: „drapele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum și orice alte asemenea însemne, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antiromânismul; imagini, mesaje text, conținut audio-video, precum și orice alte asemenea reprezentări, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antiromânismul”.

Expunerea de motive este semnată de deputații PMP Marius Pașcan și Eugen Tomac și de deputatul PNL Daniel Gheorghe, iar ceilalți semnatari ai inițiativei sunt: Baciu Gheorghe – senator PMP; Covaciu Severica-Rodica – senator PMP; Dumitrescu Iulian – senator PNL; Ionaşcu Gabi – senator PMP; Bichineţ Corneliu – deputat PMP; Bozianu Nicoleta-Cătălina – deputat PMP; Bumb Sorin-Ioan – deputat PNL; Codreanu Constantin – deputat PMP; Coliu Doru-Petrişor – deputat PMP; Cristache Cătălin – deputat PMP; Dobrică Ionela Viorela – deputat PSD; Gheorghiu Bogdan – deputat PNL; Giugea Nicolae – deputat PNL; Lazăr Sorin – deputat PSD; Mihalescul Dumitru – deputat PNL; Moagher Laura-Mihaela – deputat PSD; Movilă Petru – deputat PMP; Neaţă Eugen – deputat PSD; Nicolae Andrei – deputat PSD; Olar Corneliu – deputat PNL; Păle Dănuţ – deputat PSD; Paraschiv Rodica – deputat PSD; Rodeanu Bogdan-Ionel – deputat USR; Rotaru Alexandru – deputat PSD; Seidler Cristian-Gabriel – deputat USR; Şerban Ciprian-Constantin – deputat PSD; Simionca Ionuţ – deputat PMP; Ştirbu Gigel-Sorinel – deputat PNL; Todoran Adrian-Mihăiţă – deputat PMP; Turcescu Robert-Nicolae – deputat PMP.

Proiectul se află în dezbatere publică la Senat. Camera Deputaților este decizională.

Sursa: hotnews.ro
Deputatul PMP Marius Paşcan, iniţiator: Câtă vreme Parlamentul adoptă o lege pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, nu înţeleg de ce nu am proceda identic şi în cazul antiromânismului?!

Deputatul PMP Marius Paşcan susţine că dacă Parlamentul a adoptat o lege pentru combaterea antisemitismului, ar trebui procedat în acelaşi fel şi pentru prevenirea şi combaterea antiromânismului.

De altfel, proiectele care prevăd combaterea antisemistmului şi, respectiv, antiromânismul, sunt identice, fiind doar înlocuit termenul de „antisemism” cu cel de „antiromânism”.

„În spaţiul public au apărut diverse speculaţii răuvoitoare şi aprecieri răutăcioase, iar unii au devenit brusc furioşi în privinţa propunerii legislative privitoare la prevenirea şi combaterea antiromânismului. Este tipic pentru cei care utilizează instrumentele propagandei antiromâneşti pentru a dezinforma. În spiritul unei corecte şi obiective informări, al respectului cuvenit pentru adevăr, în imaginile ataşate, am alăturat pentru edificare şi o justă comparaţie cele două propuneri de lege aproape identice. Câtă vreme dorim iar Parlamentul adoptă o lege pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, nu înţeleg de ce nu am proceda identic şi în cazul antiromânismului?!”, a scris Marius Paşcan pe pagina sa de Facebook, ataşând şi imagini cu cele două proiecte în oglindă. – news.ro


Nu știu cum s-au găsit atâția să susțină acest proiect de lege, căci probabil aproape toți, în afară de vreo doi, au votat și pentru legea evreiască.
Dar unii s-au „trezit” și în ipocrizia lor condamnabilă și-au retras susținerea pentru proiectul de lege privind faptele antiromânești.
Într-o țară normală cu structuri naționale și cetățeni demni, asemenea indivizi ar fi trebuit condamnați ca trădători și susținători ai unei/unor puteri străine.
Adică ce e bun și folositor evreilor pentru români devine un abuz. Cum își permit aceste canalii să deschidă gura după ce au votat ca niște sclavi pentru o dictatură iudaică?
Iată numele celor trei care s-au „trezit”:
Deputatul Robert Turcescu (PMP)
Deputații Cristian Seidler și Bogdan Rodeanu (USR)

Deputații USR, Cristian Seidler și Bogdan Rodeanu, își vor retrage luni semnăturile de pe controversatul proiect legislativ de combatere a antiromânismului, a anunțat partidul într-un comunicat de presă. De altfel, Seidler anunțase încă de vineri seară că-și va retrage semnătura de pe proiectul inițiat de parlamentari PMP, arătând că ”textul legal ar putea fi folosit în viitor în mod abuziv, în scopuri politice”.

”Cei doi colegi care au semnat proiectul îşi vor retrage, luni, semnăturile, iar USR va milita împotriva adoptării lui. Un astfel de proiect poate fi folosit în mod abuziv de o majoritate cum este cea PSD-ALDE care poate decide oricând să vireze definitiv pe calea iliberalismului”, arată USR în comunicatul citat. – g4media.ro (??!!!)

Adică Legea Antisemitismului nu este abuzivă???!!!

Deputatul Robert Turcescu a anunţat, pe Facebook, că îşi va retrage semnătura de pe proiect.

„Îmi retrag semnatura de sustinere!

Noaptea e un sfetnic bun. Am decis sa-mi retrag semnatura de sustinere de pe proiectul de lege privind „antiromanismul”. Probabil ca in zilele urmatoare acest proiect va fi retras complet din circuitul legislativ de catre initiatori. Multumesc tuturor celor care, pertinent, mi-au atras atentia ca acest proiect ar putea da nastere la interpretari abuzive. Intr-adevar, traim vremuri tulburi in care o astfel de lege ar putea fi folosita impotriva unor oameni de buna-credinta, dar incomozi pentru cei aflati la putere.

Errare humanum est sed perseverare diabolicum”, a scris Turcescu. – stiripesurse.ro

O fi un ipocrit ordinar sau i-o fi frică să nu cadă și el sub incidența acestei legi, dovedindu-se antiromân?

Tare sunt curios dacă va trece de comisii și va fi votată această lege…

5 gânduri despre „Dacă au votat Legea Antisemitismului, maimuțele ipocrite din Parlament vor vota și Legea Antiromânismului?

  1. Sa vezi atunci ce viitori ,,preoți” vor esi pe banda rulanta, dar și ce ,,cadre didactice” asi vor face veacul pe acolo, poate cască bine ochii și Becali căci am observat că este adeptul băgatului gunoiului pe sub preș,
    Mai zilele trecute văzusem o emisiune cu popa Singurov acela care a inventat ,,ortodoxia” cuantică incare ne spunea că ecumenismul nu este erezie

    Apreciază

  2. Pingback: Dacă au votat Legea Antisemitismului, maimuțele ipocrite din Parlament vor vota și Legea Antiromânismului? | Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism – Blogul MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s