Mai crede cineva că e ortodox?? – MINCIUNO-MITROPOLITUL TEOFAN PRINS ÎN DANSUL EVREILOR ÎN SINAGOGA MARE DIN IAȘI

Ecumenistul pseudo-mitropolit Teofan participând la reinaugurarea sinagogii mari din Iași, pe 3 decembrie 2018.

CANONUL 64 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU NECRESTINII ŞI ERETICII) Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagogă (adunarea iudeilor sau a ereticilor) spre a se ruga, să se şi caterisească şi să se şi afurisească. (7, 45, 70, 71 ap.; 11 TruL; 1 Antioh.; 6, 29, 33, 37, 38 Laod.)

Cu cine se prinde în hora acest Teofan? Cu cei despre care Sfântul Ioan Gură de Aur spunea următoarele:

„De bună seamă că este vremea să arăt că demonii sălășluiesc în sinagogă, nu numai în locul ca atare ci și în sufletele iudeilor.” – Sf. Ioan Gură de Aur, Omilia a VI-a împotriva evreilor

Mai multe citiți aici: 

ÎNTRERUPEȚI POMENIREA apostatului pseudo-patriarh Daniel, căci crede că evreii mozaici sunt în comuniune cu Dumnezeu

26 de gânduri despre „Mai crede cineva că e ortodox?? – MINCIUNO-MITROPOLITUL TEOFAN PRINS ÎN DANSUL EVREILOR ÎN SINAGOGA MARE DIN IAȘI

  1. Ce sa caute mitropolitul Teofan la sinagoga? Oare nu respecat hotararea Marelui Sfant Sinod Ecumenic de la Niceea? Laptele cu urina sau adevarul cu minciuna nu mai este bun! a avut dreptate cand a zis Hristos ,,nu amvenit sa aduc pacea pe pamant,ci sabie!”

    Apreciază

  2. Teofane!
    Ai jucat si ai dansat,
    Pacate grele ti-ai acumulat
    Si pe diavolul l-ai bucurat!
    Pe Duhul Sfânt L-ai întristat
    Pe Îngeru-ți păzitor l-ai alungat!

    Ți-ai pierdut timpul prețios
    Cu cei ce L-au răstignit pe Hristos ,
    Dracii au jucat in jurul tău
    Si tot ei iti vor lua sufletul tau;
    Satana a mai rânjit odată
    că al său Teofan a facut-o iarăsi lată!

    Apreciază

  3. În dansul acesta antihristic se află și schismaticii. Ei aparent îl critică pe Teofan, dar în realitate sunt în aceeași tabără și horă cu el. Și între Teofan și episcopul Longhin este o diferență foarte mare. Nu Longhin este ca Teofan, ci schismaticii sunt ca Teofan, numai că sunt prinși de alt grup de diavoli.

    Apreciază

  4. Teofan va avea parte de cainta.Dumnezeu il va iconomisi.Veti vedea.Se va cai si va marturisi.Sa avem rabdare cu el.Se va cai.Asa cum il vedeti acum,Maica Domnului il iubeste si nu il va lasa sa se piarda.Zilele pacatuirii sale ii sunt numarate.La o cotitura din viata(accident cumplit cu 21 de zile de coma si travaliu) cu sanatate extrem de subrezita,va socoti zadarnic tot ce a facut>Maica Domnului ii va spune ce sa faca pe mai departe.Nu trebuie sa se sperie de acestea.Pedagogia,mana blanda a lui Dumnezeu,te ia din ceea ce esti,ca sa te transpui in ceea ce vrea Pronia dumnezeiasca.Dumnezeu stie ce are de facut oricare om.In situatia lui se va intampla o interventie aparte de sus in sens corector,ca sa arate ca Biserica e in mana Lui si ca va lucra fara sovaiala prin acest Teofan.Sa nu se panicheze nimeni de ce face Teofan,ci sa vedem dincolo de ceea ce este el acum cu murdariile lui.Daca te indoiesti ca Dumnezeu are atotputernicia sa faca din uscat verde,eu zic ca a sosit timpul sa vezi de acum inainte cum chiverniseste Dumnezeu viata omului pana la sfintenie.Acestuia nu i se potriveste blamarea si insulta.La final, va muri de moarte buna.Se va cai.Se va cai.Va plange printre ruine.

    Apreciază

    • până atunci , insă, ramane necurat, tradator, spurcat , smintitor al poporului si ne ferim de el.
      ” untdelemnul pacatosilor sa nu unga capu meu”.
      până se va pocai public, ramane osândit de canoane !
      si mai e si eretic prin semnaturi si pupaturi cu ereticii !
      așteptăm sa se pocăiască …

      Apreciază

      • Stimate domn, am văzut români nemulțumiți de situația economică și care au plecat în Vest, nu înțeleg de ce dumneata, care ești atât de nemulțumit de B.O.R., nu pleci în Rusia și unde să nu mai ai de a face cu păcătoși ca noi.

        Apreciază

        • probabil le-ar plăcea ecumenistilor ca toti mărturisitorii ortodocsi sa plece din țară si sa ramana numai mamaligile care merg dupa ei !
          Teofan nu este Biserica Ortodoxă Română, ci ci este un mădular mai mare al Bisericii, mădular cu cancerul ecumenist si prin urmare nemultumirea nu este pt. trupul Bisericii din care fac parte , ci pt. marele mădular canceros care nu voieste sa foloseasca tratamentul prescris de Sfintii Parinti si astfel e pericol pt intreg trupul sa primeasca boala de la el daca mai sta mult pe ganduri si nu-l opereaza .
          asa ca in Rusia nu ma duc , ca nu io tre sa ma operez , ci madularele canceroase sa mearga pe masa de operatie a unui Sinod Pan-ortodox ecumenic care sa le extirpeze cancerul sau sa-i taie de la radacina ca pe un smochin neroditor .

          Apreciază

        • Daca te indentifici in pacate/erezii cu Teofan, n-ai decat. Vei merge in iad cu el, daca nu va pocaiti.
          Linia pe care merge acest blog este una antiecumenista si daca vrei sa certi pe cineva care e impotriva ecumenismul, fa asta pe blogul tau.

          Apreciază

  5. multumesc frumos draga danielvla ca ma aperi 🙂
    gândeam eu ca nu sunt singur 🙂
    si in spatele nostru mai sunt prea multi pe care Ioan C. ai-ar trimite in Rusia !
    cred ca daca toti antiecumenisti am parasi Romania si am pleca cu totii definitiv in Rusia , atunci in cateva zile probabil ar trimite Dumnezeu agarenii si ungurii sa cotropeasca tara romaneasca si ar trimite si niste plagi distrugatoare asupra romanilor in frunte cu episcopii ecumenisti !
    asa ca, Ioane…roaga-te la Dumnezeu sa fie in Romania cati mai multi marturisitori ortodocsi anti-erezia-ecumenista ca sa nu patesti ca Lot, nepotul lui Avraam !

    Apreciază

Lasă un comentariu