Ticăloșii care au votat în Comisia de Sănătate Legea vaccinării obligatorii aveau trasate sarcinile dinainte. Singurul deputat ce a votat împotrivă, Matei Dobrovie, cu greu a putut pătrunde în sală și nu i-au fost acceptate amendamentele!!!

Image result for matei dobrovie

Deputatul Matei Dobrovie (PNL), singurul parlamentar care a votat împotriva adoptării legii vaccinării obligatorii în Comisia pentru Sănătate a Camerei, a povestit felul în care s-a pus la cale ședința în care s-a dat aviz favorabil acestui proiect de act normativ.

Acesta a spus că ședința a fost ținută secretă de președintele acestei comisii, Florin Buicu, nici măcar, el, în calitate de deputat care a depus amendamente, nu a fost chemat să le susțină.

Deși până la urmă a fost admis la ședință, Dobrovie a constatat că raportul cu amendamentele admise și respinse fusese întocmit înainte de începerea discuțiilor!

„Ziua ca hoții! Astăzi la Comisia de sănătate din Camera Deputaților a avut loc o ședință secretă în care s-a dat raport favorabil legii vaccinării obligatorii. Ordinea de zi a comisiei nu a fost afișată pe siteul Camerei, iar eu ca autor a mai multor amendamente la textul legii NU am fost invitat să le susțin. Nu am fost nici măcar anunțat că va fi ședința cu acest subiect. Nici presa nu a avut acces. S-a procedat în mare secret pentru a trimite raportul în plen chiar a doua zi, după ce doi ani de zile proiectul a stat la sertar. Mare grabă!

Am cerut explicații pentru lipsa de transparență, iar președintele Comisiei, Florin Buicu de la PSD, mi-a spus că s-a cerut aprobare de la BP, că este o ședință tehnică, să fiu mulțumit că nu votează membrii Comisiei ca să fiu dat afară. Tipic! Până la urmă am cerut să înlocuiesc un coleg absent pentru a putea vota.
Abuzurile au continuat. Raportul cu amendamente admise și respinse fusese deja redactat înainte de ședință și nu s-au discutat decât cele pe care voiau să le admită. Nu am fost lăsat să-mi susțin amendamentele respinse, ci au fost picate în bloc.
Este un lucru bun că s-a ajuns la eliminarea unor prevederi extreme și abuzive precum neglijarea medicală, acordul prezumat și decăderea din drepturi a părinților, însă din păcate au rămas obligativitatea și amenzile.
Personal consider că informarea privind eventualele riscuri și efecte adverse este foarte importantă. Vaccinurile sunt și trebuie să rămână o procedură medicală opțională, pe care cetățeanul o accesează dacă dorește”, a declarat deputatul PNL, Matei Dobrovie.
Luni, 3 martie, sute de persoane au participat la un protest împotriva obligativității vaccinării, desfășurat în București în fața Palatul Parlamentului.
Proiectul de lege urmează să fie discutat în plenul Camerei Deputaților. Senatul a adoptat proiectul de lege încă din 23 octombrie.

25 de gânduri despre „Ticăloșii care au votat în Comisia de Sănătate Legea vaccinării obligatorii aveau trasate sarcinile dinainte. Singurul deputat ce a votat împotrivă, Matei Dobrovie, cu greu a putut pătrunde în sală și nu i-au fost acceptate amendamentele!!!

 1. Mda…
  CICĂ-S ”ROMÂNI”!
  ALOGENI cu nume românizate,asta sunt!
  Iar dacă-s români, părinții lor au făcut parte din Marea Adunare Națională, din fosta securitate, etc…
  Dar vina o purtăm și noi…dacă cizmarul a fost lichidat după 26 de ani de domnie, DUPĂ 30 DE ANI, românii votează furnicile roșii, termitele ne-sătule!
  Așa ne/le trebuie!
  Masă amorfă de neputincioși!
  DUHUL ĂSTA DE NEPUTINȚĂ VINE DATORITĂ PĂCATELOR NOASTRE, A IUDEI CARE STĂ COCOȚAT ÎN NOI, ÎN LOCUL LUI HRISTOS…e vorba de cugetul nostru, de FEȚELE MULTIPLE…una la arătare, alta înăuntru, etc…

  Apreciază

 2. Pingback: Petiție online închisă pentru „conținut neadecvat” completează tabloul neconstituțional al dezbaterii legii vaccinării obligatorii – Mărturisirea Ortodoxă

 3. Dacă este adevărat ceea ce am primit aseară în format audio, înseamnă că ăsta e doar ÎNCEPUTUL:

  PROFEȚIA UNUI PREOT ROMÂN primit ca fișier audio:

  ”Virusul ăsta (coronavirus) este o invenție de laborator.
  S-a făcut SPECIAL pentru ca să se intervină spre a fi băgate cipurile…VACCINURILE CU CIP, TUTUROR OAMENILRO DE PE PĂMÂNT.
  Cel de-al doilea, chiar este virus…este foarte puternic și care a omorât foarte mulți bătrâni și foarte mulți copii, foarte multe persoane prin stop respirator = le dă sângele pe nas și pe gură și mor subit – se numește EUROCOLI(A).
  Acest virus i s-a dat deja drumul… pentru că trebuie…așa a hotărât Bunul Dumnezeu, Tatăl cel ceresc, Dumnezeu Savaot, ca să vină și acesta (virusul) pe pământ…ca să ia viața la toți homosexualii, lesbienele, pedofilii, zoofilii, incestuoșii și toți spurcații care practică Sodoma și Gomora…indiferent că, cu bărbați, indiferent că, cu femei…de aceea, aceștia sunt vizați de acești virus EUROCOLIA CARE VINE, E DAT…va veni în curând pe pământ.
  Primul virus care-a fost, l-am prorocit…și gata, peste-o lună, s-a și auzit de el…
  Acuma spun și despre acesta, care este GROZAV DE GREU, este GROAZNIC!
  Este de trei ori mai greu decât cancerul, de trei ori mai greu decât ebola și de trei ori mai greu decât SIDA, virusul HIV…
  Va omorî foarte multă lume, va lua foarte multe vieți omenești…este rânduit de la Dumnezeu Tatăl…ăsta, primul, care este….este un surogat, e scos din laborator SPECIAL, ca să se facă DEZORDINE și HAOS la nivel mondial, pentru că se vrea INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE în curând, ceea ce Hitler a vrut să facă = din zece oameni, nouă să piară și unul să rămână și dacă va fi cu putință, acela să fie neamț!
  De aceea, urmează exterminarea rasei românești, din România, venită din trei părți: din Germania, din America, de la Trump…
  Spune cineva în șoaptă că și de la Putin, la care reacționează spunând:
  ”Nu-i adevărat!
  Nu-l acuzați pe Putin, de nimic!
  Putin, ține cu România!
  Putin este în apărarea României decât că, lucrurile pe care le face, dinadins le face, ca să atragă atenția și să arate că într-adevăr e o putere!
  Din trei părți, înseamnă:
  1. De la nemți, de la Merkel!
  2. Din America, de la Trump!
  3. Din interior, de la masoneria din interior, care vrea distrugerea întregii Românii, vinderea tuturor terenurilor…ÎN TOTALITATE, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI!
  România trebuie să fie vândută în totalitate, e TRATATUL în Israel făcut, s-au întâlnit în taină în Israel, pentru ca TOȚI MAGNAȚII EVREI DE LA NIVEL MONDIAL trebuie SĂ CUMPERE TOATE PĂMÂNTURILE DIN ROMÂNIA.
  România va fi vândută în totalitate, de aceea NU MAI AVEM PĂMÂNT (de-aici completez și eu = nici păduri, nici animale pentru că se dă special boala în ele ca să nu mai aibă omul nicio vietate în bătătură prin legea dată recent de interzicere a creșterii lor, nici sănătate, nici învățământ, educație, nici infrastructură, etc…)
  Pământul nu mai este al nostru, este al străinilor!
  Sunt trei țări care au fost în acest tratat!
  Nu spun că mi-a zis cineva, spun pentru că ȘTIU BINE CE VORBESC…sunt trei țări vizate pentru vinderea terenurilor lor: ROMÂNIA, BULGARIA și UNGARIA!
  Pentru/din pricina asta, România va fi distrusă în totalitate prin vinderea terenurilor și, după ce Planul este pus la cale, după ce vor fi terenurile cumpărate în totalitate, urmează exterminarea rasei românești, din România…adică omorârea românilor prin OTRĂVIRE!
  Vor fi omorâți prin otrăvire, vor fi obligați să se injecteze cu acel vaccin…TOȚI, în totalitate, UN VACCIN ADUS DIN STRĂINĂTATE, UNDE ESTE BĂGAT CIPUL (ascuns) și vor fi vaccinați toți, toți…copii, bătrâni și TOȚI…cine nu-l primește, va fi scos în afara legii!
  MAI BINE SĂ FII SCOS ÎN AFARA LEGII ȘI SĂ SE IA CALEA MUNȚILOR ȘI A PEȘTERILOR, DECÂT SĂ SE-AJUNGĂ, SĂ DE VÂNDĂ!
  Cine își pune PECETEA, treaba lui…și așa sunt pecetluiți o groază cu pecetea lui Antihrist, dar acuma VINE LA VEDERE!
  Adică cei care au fost pecetluiți cu PECETEA lui Antihrist NEVĂZUT, ACUMA VINE SĂ ACCEPTE CIPUL DE BUNĂ-VOIE ȘI NESILIT DE NIMENI!
  Asta înseamnă pecetea dată la vedere!
  Nu cum s-au speriat toți că, dacă s-a pus pe pașaport sau pe buletin!
  Nu! Acela-i doar ÎNCEPUTUL…preambulul la ce va fi!
  TOATĂ RASA OMENEASCĂ TREBUIE CIPATĂ!
  Asta spune TRATATUL care s-a făcut în taină, cu toți illuminații – 13 s-au adunat, toți care conduc lumea, a fost de față și Papa…Papa Francisc a fost de față, a pupat mâna la toți illuminații și au hotărât la nivel, că trebuie instaurată domnia lui Antihrist în curând, dar ca să se instaureze domnia lui Antihrist, trebuie toată lumea cipată!
  Pentru ca niciunul să nu zică nici ”Miau!” și nici ”Pâs!” , să-i comande la nivel electronic, prin sateliți și toți să adere și să spună: ”Antihrist! Antihrist! Antihrist! Îl dorim pe Antihrist, să conducă pe pământ!”
  Asta urmează, în curând…e îngăduit de la Tatăl cel Ceresc, toată lumea trebuie să treacă prin așa-ceva…nimeni nu poate să mai facă nimic, să mai oprească CEVA pentru că toate sunt îngăduite!
  Vine de asemenea, O FURTUNĂ FOARTE MARE…GENERATĂ, nu este de sus, ci este generată din laborator, totul este făcut să fie ca un URAGAN ce va cuprinde România în curând, eu am spus despre el și acuma l-au anunțat și la televizor…știți că am spus despre el, că vine un uragan foarte mare și acuma l-au anunțat la televizor, dar este generat…ce-au fost acele cicloane care au fost, a fost NIMIC!
  Ce vine, VA RADE TOT! Trebuie redus totul la tăcere în România, pentru că se tem de ciorile din Carpați, adică de călugării și maicile care se roagă permanent…ăștia trebuiesc exterminați primii!
  Dar nu pot s-o facă pentru că sunt sub protecția Lui Dumnezeu!
  De asemenea, AL DOILEA LUCRU care TREBUIE dat…E CUTREMURUL!
  Un mare cutremur pentru România de 8,7 grade pe Richter care va distruge, va dărâma munții care trebuie să crape în Vrancea…munții Vrancei trebuie să crape, la fel și munții Bucegi și Tatăl cel ceresc…”Eu decât îi dau drumul, sunt silit să-i dau drumul…Tatăl cel ceresc…ziua, ora, minutul și secunda l-a ales, când îl va da, când va coborî Mâna Tatălui Ceresc și va zgudui pământul așa…va crăpa pământul și vor intra casele cu totul în pământ!
  Vor intra cu oameni cu tot în pământ și acolo vor muri!
  Nu mai contează că-i bun, că-i rău, CUM MOARE FIECARE, AȘA SE DUCE LA JUDECATĂ!
  Cel bun, se duce unde trebuie, cel rău, se duce iarăși, unde trebuie!
  AL TREILEA LUCRU: spre sfârșitul anului, urmează UN RĂZBOI la nivel mondial…nu este războiul care s-a vorbit despre el că va fi!
  Nu vor fi aruncate rachete sau alte lucruri…este RĂZBOIUL INTER-SOCIAL…ÎN TOATE ȚĂRILE!
  Va crește criminalitatea la un nivel, cum n-a fost de când lumea și pământul…se vor omorî oamenii între ei, nu va mai fi înțelegere, nu va mai fi pace, liniște, nimic!
  Anul acesta este anul cel mai greu, ca să urmeze pentru 2021 când URMEAZĂ CIPAREA ÎNTREGII OMENIRI!
  CIPURILE SUNT DEJA FĂCUTE ÎN FRANȚA…sunt laboratoare speciale în Franța, la granița dintre Franța și Elveția, unde s-au fabricat deja miliarde de cipuri care trebuie implantate cu seringa, tuturor de pe pământ.
  NU ARE NIMENI UNDE SCĂPA!
  Decât dacă se duc în munți, dar și acolo vor fi căutați ca să fie omorâți!
  Mai ales cei care se roagă…ei știu tot, din baza de date…trebuie omorâți călugării din România, pustnicii, cei puternici trebuie omorâți…dar să vedem cine o să-i omoare pentru că peste Dumnezeu, NU trece nimeni…
  Ei trebuie să încheie cu România care este țară de tranzit, pentru că trebuie să vină cine i-a cumpărat pământurile…marea majoritate fiind evreii, masonii americani, dar și de către austrieci și nemți, și de alții…mulți arabi cu cumpărat în România, însă, SALVAREA ROMÂNIEI VINE DIN PARTEA LUI PUTIN!
  Putin va intra în România, va fi ziuă când va intra în România și va pune lucrurile la punct.
  El este cel care salvează România, e ales de la Tatăl Cel Ceresc, Dumnezeu Savaot să intre în pământul românesc și SĂ RADĂ TOATĂ SPURCĂCIUNEA DIN PĂMÂNTUL ROMÂNESC, SĂ CUREȚE TOT…nu este tiran, cum s-a spus…nu este așa cum s-a vorbit, ci el este cel care va salva România!
  DAR…nu se va salva România până când nu va intra în toată, toată această mocirlă, până când românii vor ridica ochii către Cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!”
  Pentru că acuma, NU mai ridică ochii către cer…până n-or ridica TOȚI ochii către cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!” , Dumnezeu, cu un deget nu va interveni pentru România!
  El intervine în viața la toți care se roagă…fiecare-n parte pentru mântuirea lui, restul…NU!
  Așa este DAT, pentru că trebuie PLATĂ, din trei părți:
  1.PLATĂ pentru că s-a înmulțit VRĂJITORIA în România, în mod alarmant;
  2.PLATĂ pentru Sodoma și Gomora;
  3.PLATĂ pentru cele 30 de milioane de avorturi care s-au făcut în pământul românesc.
  De aceea, Tatăl Cel Ceresc, a îngăduit ca să plătească acest neam, mergând până la martiriu…vărsare de sânge!
  Unii, se luptă ORICUM! În Biserică s-a băgat SABIA!
  Tatăl Cel Ceresc a băgat SABIA și în curând, VA DESPĂRȚI BISERICA ORTODOXĂ ÎN DOUĂ!
  Din România, a început deja la nivel MIC, dar va începe la nivel MARE, O MARE AVALANȘĂ DE PLECĂRI DIN BISERICĂ!
  Din Biserică, se va face o nouă formă de organizare îngăduită de Sus…asta pentru păcatele celor care-au făcut alte și alte lucruri decât cele care trebuiau să le facă!
  Cu îngăduința Tatălui, se va băga sabia în viața fiecărui preot!
  S-a luat focul viu, dumnezeiesc din palma multor preoți pecetluiți cu pecetea lui Antihrist și vor pleca la groapă!
  De aceea, Tatăl Cel Ceresc va lua curvarii din toate mediile, și îi va curăți și îi va face preoți!
  Așa…să le dea un exemplu la toți, pentru că preoții din ziua de azi, foarte mulți dintre ei, nu mai văd curvia ca păcat și închid ochii la multe, și NU mai sunt așa cum vrea Tatăl Savaot să fie!
  De aceea, TATĂL CARE-A DAT HAINA, O IA ÎNAPOI!
  Se ia tot, se ia focul din palmă! Unii au făcut numai ce au vrut fiecare…le ia și haina la toți, și îi lasă, cum se spune pe românește…în curul gol! Adică, fără nimic!
  N-or să mai aibă nimic, nimic, nimic, nimic!
  O să vedeți că va interveni Tatăl Cel Ceresc cu a-tot-puterea Sa și va face RAZIE!
  E LUPTA ACUMA PE FINAL, A DEMONILOR ÎMPOTRIVA MULTOR PREOȚI, în primul rând este lupta împotriva celor care sunt după Adevăr și ceea ce trebuie, acestora n-are ce să le facă Iadul, pentru că sunt statornici și rămân exact ca o făclie aprinsă, chiar dacă se clatină un pic, așa…tot așa pică: în picioare!
  Dar ceilalți, nu mai garantez pentru ei dacă vor mai rămâne în această haină, nu garantez pentru ei !
  Mai bine vor veni oameni DE JOS, care vor face într-adevăr, lucrul bun și misiune pentru popor.
  Pentru popor: NU ne-așteaptă vremuri bune, ne așteaptă lucruri îngrozitor de grele, acesta este anul hotărâtor dar, DE LA ANUL 2021 VA FI MULT, MULT MAI GREU DECÂT ANUL ĂSTA PENTRU CĂ SE MERGE SPRE ÎNFIERARE, ÎNTRU TOTUL ÎNFIERAREA, pentru că trebuie să se ajungă acolo unde e îngăduit de la Dumnezeu, ca să se vadă credința fiecăruia.
  DUMNEZEU ÎI VA ÎNCERCA PE TOȚI OAMENII, SĂ VADĂ DACĂ VOR AJUNGE AICEA…CE FAC: SE ALIPESC DE DUMNEZEU sau PRIMESC PE SATANA! (inițial a spus greșit, fără să vrea: ”se leapădă de Dumnezeu sau primesc pe Satana” ceea ce ar însemna unul și același lucru…)
  Toată lumea e cernută prin site…12 site sunt pentru anul ăsta…fiecare lună are câte o sită și, sunt site din ce în ce mai mari, mai dese, foarte dese, Tatăl Cel Ceresc nu se uită la nimeni, nu se uită la fața nimănui ci se uită la INIMA OMULUI.
  Dacă omul este pătruns de credință, dacă e pătruns de nădejde, de iubire și dacă face Voia Lui Dumnezeu.
  Pentru aceasta, trebuie ca toată lumea să se înarmeze cu multă răbdare și îndelungă răbdare, dacă vrea să treacă peste cele ce trebuie să treacă!
  Dacă NU…pleacă! Care se leapădă și azvârle Crucea de la el, PLEACĂ de pe pământ ca un lepădat și ca un stricat la cap! Ca un păgân și ca un vameș!
  A venit timpul ca să se facă întru totul ceea ce Însuși Dumnezeu a hotărât! ”

  Apreciat de 1 persoană

  • zice numa de Dumnezeu-Tatăl !
   pe Iisus Hristos nu-L pomeneste deloc !
   ca o veni, ca n-o veni …om trai si om.vedea…
   nimiceste pe toti romanii acuma?
   da sunt destui care strigă la Domnul si sunt bineplăcuti Lui !
   noi sa ne ținem Postul asa cum putem si sa facem rugaciunile si Maica Domnului să ne ajute !

   Apreciază

   • Mda…cam așa cred și eu!
    E cam restrictiv și intransigent…nu că n-am MERITA-O!
    Dar,cei care vor rămâne fideli Lui Dumnezeu, îi va ajuta cumva…nu degeaba s-a spus să plecăm la timp din lume…asta, dacă nu ți-e să mori de mâna ăstora!

    Apreciază

    • pai daca ma iau dupa cele spuse …pai tre sa ma duc la tamplar sa-mi dau comanda de sicriu siapoi sa ma duc sa-mi sap groapa de pe acuma că pana la sfarsitul anului murim toti romanii , unii de cutremur, altii de uragan, unii de ciuma , altii de altceva…deci murim toti pana la sfarsitul anului ca asa este scris si hotarat !

     da de erezie nu zice nimica…nu zice ca episcopii tre sa se lepede de Creta si de Ecumenism !
     bineinteles ca vaccinul trebe refuzat , dar nu asta e pwcetea…acu vaccinul e pecetea , gata? pai cum se potriveste asta cu ce zice Sf. Ev. Ioan ?

     Apreciază

  • Am primit un alt fișier AUDIO de 4 min.cu Pr.IOSAFAT în care vorbește de data asta, despre CUTREMUR:

   ”Sunt Părintele…vă rog să vă luați o CRUCE și să vi-o puneți la ușa casei!
   Cei care stați la bloc: vă puneți Crucea în interior, deasupra ușii sau dacă puteți s-o agățați la ușă!
   Cei care stați la casă, vă puneți Crucea în afara ușii! Adică, pe dinafară!
   Totodată, să faceți rugăciuni îndelungi pentru că în curând, va trece Îngerul Morții și va aduce ceea ce trebuie să aducă…pentru că TATĂL A DAT DRUMUL LA ACEL CUTREMUR ȘI UNDE ÎNGERUL MORȚII VA GĂSI SEMNUL MIELULUI, NU SE VA ATINGE!
   DAR UNDE NU VA GĂSI CRUCE ȘI UNDE NU EXISTĂ CREDINȚĂ CI NE-CREDINȚĂ, ACOLO VA FI VAI ȘI-AMAR!

   Țineți minte = PUNEȚI-VĂ O CRUCE, LA UȘĂ!

   Exact cum, Domnul Dumnezeu Savaot i-a spus lui Moise ca să taie miei poporului ales și să ungă tocurile de la uși cu sânge căci, atunci când a trecut Îngerul Morții și-a văzut casele evreilor unse cu sânge (cu semnul ”Tau”- ce preînchipuia de pe-atunci semnul Sf.Cruci…) NU s-a atins de ele…față de casele egiptenilor unde a adus prăpădul morților întâilor născuți!
   Așa și ACUM în Legea Nouă, Domnul Dumnezeu a poruncit să se pună ca SEMN de trecere peste această MARE ÎNCERCARE care va veni, va urma…CRUCEA!

   Semnul biruinței, semnul Fiului Omului, Semnul mântuirii!

   Așadar, vă repet: CEI CARE STAȚI LA BLOC, PUNEȚI-VĂ O CRUCE! Dacă Crucea e mare, și mai bine!
   În INTERIOR, dar să fie la UȘĂ! Agățată deasupra ușii!
   Iar CEI CARE STAȚI LA CASĂ, PUNEȚI-VĂ CRUCEA ÎN EXTERIOR, AGĂȚATĂ PE UȘĂ SAU DEASUPRA UȘII, ÎN FUNCȚIE DE CUM AVEȚI UȘILE!
   Dacă aveți de lemn la INTRARE, o puteți agăța de ușă!
   Dacă n-aveți de lemn și aveți ușă metalică, vedeți cum există vreo posibilitate de a o agăța!
   S-A ÎNȚELES? Pentru că în curând, Îngerul Morții va trece și va aduce de la Bunul Dumnezeu ceea ce a poruncit în acest uriaș cutremur care se va declanșa.

   N-avem ce să face, trebuie să trecem peste toate…VA FI BINE, NU VA FI RĂU, DAR TREBUIE SĂ RĂBDĂM TOT CEEA CE A ÎNGĂDUIT DUMNEZEU, SĂ VINĂ PESTE NOI!
   Repet: în Sfânta Evanghelie scrie CLAR, că ”cel ce va răbda până la sfârșit, acela se va mântui!”
   Iar în afară de cruce, FACEȚI RUGĂCIUNI ÎNDELUNGI, ZI ȘI NOAPTE!
   RUGĂCIUNE PESTE RUGĂCIUNE!

   Mai ales această RUGĂCIUNE: ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, ai milă de noi, creștinii ortodocși, și ai milă de lumea Ta, care te laudă și te slăvește!”
   Să fiți binecuvântați cu toții și rugați-vă neîncetat! Amin, Amin, Amin!”

   Apreciază

  • ciudat, azi noapte am vazut un film la pro cinema,, devil’ s due, in care unui preot sau pastor (dar nu stiu ce confesiune avea, filmul se petrecea in America), ii tisneste singele suvoi din nas, dupa ce o vede pe o tipa care era insarcinata, se pare, cu un soi de demon, a fost tare filmul, cred ca se vorbea despre nasterea antihristului in acest film!!!!

   Apreciază

   • Am văzut și eu aseară!
    Dar nu cred că era vorba de Antihrist, cât de soldații lui concepuți de negrul ăla din Paris, unde veneau amorezii în luna de miere….”fericea”…el știe CUM pe femeia îndrăgostită venită la Paris cu jumătatea, de nu se prindea logodnicul sau soțul (că n-am văzut filmul de la început, decât atunci când era ea gravidă…); făcea LA FEL, cu fiecare femeie fericită ducând-o pe ea și pe soț undeva în afara Parisului…cred că acolo se întâmpla CEVA….

    Apreciază

 4. Ceea ce a spus preotul ăsta, se brodește cu altă profeție:
  https://ortodoxinfo.ro/2020/01/08/profetia-unui-parinte-grec-cu-privire-la-al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-un-atac-al-americii-si-israelului-impotriva-iranului/

  ”Primul război a fost între Rusia și Georgia.
  Rusia, mai târziu va accepta o altă provocare – un atac din Georgia și Rusia va distruge complet aceasta tara. Din păcate, pierderile populației civile din Georgia vor fi terifiante. Rușii vor interveni pentru ucrainieni in conflictul cu Georgia in care americani vor crea multe provocări intense împotriva lor.
  Turcia va permite apoi navelor si aeronavelor americane pentru a trece prin Strâmtoarea Dardanele și spațiul aerian național pentru a lovi pe ruși.
  Apoi, va începe numărătoarea inversă până la distrugerea turcilor. Rușii se vor înțelege foarte bine cu ucraineni și vor fi primiti cu entuziasm în orașe. Mai presus de Ucraina sunt interesele pentru Marea Neagra si se vor lupta pentru prima dată armatele americane și ruse insa rușii ii vor copleși. În Turcia se va impune dictatura și kurzi vor fi foarte rebeli. Va urma criza economice globala, încetarea de plăți, prăbușirea unei economii după alta, revoltele populare din întreaga lume cerintele economice si refuzul europenilor pentru recrutare.
  Va fi un atac al Americii și Israelului împotriva Iranului, dar războiul va izbucni si în vecinătatea noastră.
  Albanezi, croați, musulmani bosniaci, puțini americani și NATO, față de Rusia și Serbia (ortodoxă). Guvernul din Grecia va cadea și vor fi noi alegeri. In acest context junta care va conduce Turcia ne va ataca, dar rușii se vor muta rapid spre sud, cât mai repede posibil pentru a preveni ca NATO sa-i vina in ajutor Turciei.
  Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi și români, dar bulgarii) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii.
  Apoi, rușii vor merge în jos spre Sud pentru a ajuta aliații lor, în special arabii și iranienii care vor fi atacați de americani. Americanii vor cuceri o fasie din coasta Iranului după lupte grele, dar nu vor fi capabili să se deplaseze în interiorul țării, din cauza rezistenței foarte mari a persanilor.
  Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO. Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă vor ajunge în Israel.
  Atunci va fi prima încercare de a se folosi arme nucleare din SUA și Israel, dar se vor neutraliza de catre rușii care vor intrerupe alimentarea cu energie și comunicații la nivel mondial. (EMP) Apoi vor merge in Egipt si ocupa Canalul Suez. În timpul marșului rușilor catre Egipt, vor alimenta trupele lor din aer și de pe pământ vor folosi spațiul grec foarte rapid fara sa provoace daune Greciei. Vor avea capacitate sa poate muta trupele si volum mare de tehnica într-un timp scurt si va fi un avantaj strategic asupra rivalilor lor. Apoi se vor întoarce în Balcani pentru a ajuta pe sârbi, care au fost atacati de NATO , de țările musulmane și catolice din Balcani și vor câștiga.
  Ce-i va slabi pe rușii si duce la redistribuiri de trupe, este trădare din partea Chinei. Deși inițial au fost aliati, chinezii se vor intoarce împotriva rusilor pentru ca nu fost niciodată de acord cu posesia Siberiei de catre rusi,China va permite trupelor inamice pentru a lovi pe ruși din spate.”

  Apreciază

 5. Eu am impresia CLARĂ că toți, din toată mafia asta politică, subordonată TOTAL Ocultei, cu mici insulițe, pe ici, pe colo…cum e omul ăsta, Matei Dobrovei, parcă O FAC CU TOT DINADINSUL, să-i luăm odată de ciuf concomitent cu un șut BINE plasat, undeva!
  Parcă O CAUTĂ!
  Ticăloșia și trădarea lor va face ca lumea – așa cum e ea – să se întoarcă împotriva lor…
  Dar, până una, alta…dacă dispar banii cash, CRIZA economică va face să ne batem între noi, pentru supraviețuire, ca animalele din junglă….
  Ăsta e răgazul pe care-l au, ca s-o șteargă la căldură, prin cine știe ce buncăre…
  Nu degeaba au debarcat ÎN FORȚĂ trupele americane în U.E….sanchi, pentru exerciții militare PE BUNE, pe spinarea intransigenților, scandalagiilor, etc…atât în ceea ce privește vaccinarea forțată, cât și pentru acceptarea necondiționată a imigraniților…. FĂRĂ NUMĂR!
  Deja văd somalezi, vietnamezi, indieni….prin mijloacele de transport!

  Poate așa va izbucni războiul prezis de Alexandru Alexandrovici, DUS împotriva POLITICULUI…

  Apreciază

 6. Cred ca acest deputat e si singurul care merita pentru aceasta functie, din nefericire s-au inmultit tradatori si vanzatori care sunt slugoi ocultei mondiale.

  Apreciază

 7. @ciprian p.

  :))) la faza cu sicriul!
  Chiar dacă nu e pecetea, e PRIMA FAZĂ de introducere a ei în trup, alături de alte nano-drăcării de tip Morgellons (adică draci arhoni miniaturizați, tip păianjen ce-și au sălaș în colon…albaștri pentru cei care judecă/gândesc, roșii, pentru cei robiți cu/prin sexualitate)
  ce vor face masă cu pecetea propriu-zisă, lucrând mai întâi cu ARN-ul îmbibat cu metalele grele induse LA GREU prin chemtrails, și ADN-ul propriu-zis…iote ce spune ȘI ayea:

  ”pr. Elpidie a zis ca pecetea e din 2 bucati antena care e bagata prin vaccin vicleneste si pecetea propiu zisa. Era o pustnica din Rusia Agafia zicea ca 8 ani din calendar s-au evaporat noi am fi cam 2028 unii ziceau de 2030 cu instaurarea antihristului acum om vedea ce o fi daca om trai…e posibil sa fie mai putin de atat depinde si de noi ce facem ne indreptam sau tot in pacate stam…”
  N-o să murim toți, dar o triere o să fie…nu se spune că, înainte de apariția Antihristului, Dumnezeu va lua din trup pe cei care nu vor rezista vremurilor instaurării lui?
  De ecumenism nu zice nimica, într-adevăr….

  Apreciază

  • ” pecetea e din doua bucăti” ?
   pai ori esti pecetluit ori nu esti !
   esti pe jumatate ? cum e asta…?!
   altceva e… inaintemergatoare pecetii !

   Magda dragă surioară ,
   io zic sa o lasi mai moale cu calculatorul…mai iesi si tu in aer liber pe câmp…acu e sezonul ghioceilor , incepe curătirea pomilor, ordine in gradină …albinele isi ncep zborul…
   salciile infloresc si dau polen….pasarelele cântă….
   mai deschide si tu geamul sa intre primavara…mai da o plimvare sa vezi cum cresc ghioceii…mai aerisesteti putin creierul de la atata scris pe calc. 🙂 si tine post…dar vezi nu prea tare sa nu amețesti de la prea multa ajunare 🙂
   si in Sapt. Mare participi la Denii si asa cu ajutorul Domnului sa ajungi pana la Inviere !

   Doamne ajuta. hai ca io am treaba in gradină .
   Sa fii sanatoasa . vezi ca de opt martie nu-ti dau flori ca eu o tin numa in Duminica Mironositelor !

   Apreciază

   • Așa cred și eu în privința peceții….mai întâi trebuie să te amețească, să te îmbrobodească și DIN INTERIOR, nu numai prin VĂZ…cu știri false sau exagerate prin privirea la tembelizor sau net, prin pierderea Harului treptat…prin actele cu șase la cub, un brânci dând și ecumenismul!
    Bio-cipul este ajutător dpdv biologic, să-ți reducă până la anulare rezistența dată de voință, pentru a primi în cele din urmă, fără opoziție, dobitocește… pecetea!

    P.S. Ferice de cei care trăiesc în natură…pe la mine se mai aud păsărele, dar mai ales ciorile croncănitoare, care s-au înmulțit…iar ghioceii nu-i văd decât pe la piață, iar albinuțe…nici atât!

    Apreciază

  • nu râde la faza cu sicriul ; e de plâns…chiar n-ar strica sa ne facem câte un sicriu si sa ne culcăm in el cugetând la moarte asa cum facea fratele Vasile , parcă ( sau Pr. Gherasim) fratii pr-lui Cleopa . ar fii chiar folositor…că doar si asa la moarte mergem si să ne plângem mai nainte de a muri sau să ” murim” mai nainte de moarte.

   Apreciază

 8. Fratilor,suntem condus de o mana de criminali,trebuie se ne unim,sa ne aparam NEAMUL,sa ne unim in HRISTOS,chiardaca murim cu arma in mana pentru ADEVAR ,daca avem curaj DOMNUL nu se supara,in RAI n-au ce sa caute jigodiile.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s