Noul premier, Nicolae Ciucă și ministrul sănătății, Rafila, după întâlnirea cu cultele la… Templul coral evreiesc

5 gânduri despre „Noul premier, Nicolae Ciucă și ministrul sănătății, Rafila, după întâlnirea cu cultele la… Templul coral evreiesc

  1. Se pare că nenea, vrea să se pună bine cu (lumea), ca să treacă puntea!
    Incredibil cât de inconsecvent de la mână pân’ la gură! .
    Nu putem să fim ipocriți dar efectiv suntem.
    Adică ce înseamnă că nu vorbim de obligativitate însă nu mai ai ce căuta în x locuri fără vaccinare? Păi nu e silire?
    Care-i diferența intre a ne sili şi a ne obliga? Este o mică mare diferență.
    Adică ai dreptul să mori de foame versus îți dăm noi pâine dacă iei țeapa!
    Atât.

    Apreciat de 1 persoană

  2. De ce a fost ales un locaș de cult evreiesc? Suntem un popor majoritar ortodox, totuși. Cred că acum le e mai ușor să spună inepții, deoarece poartă măști și la propriu, nu doar la figurat! Se vede clar că nu sunt sinceri și nu vor să asculte de Dumnezeu, ci vor să-și urmeze doar planurile lor. Decizia va fi una politică, iar politica actuală este împotriva lui Dumnezeu! Dumnezeu să le încurce planurile!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ce înseamnă nesimțirea aceasta, de ce a avut loc întâlnirea la centrul coral evreiesc? Aceasta ori trebuia să aibă loc la guvern ori la Patriarhie sau într-o locație indicată de Patriarhie.
    Să le fie clar tuturor dar mai ales politicienilor, ascultarea credincioșilor ortodocși merge până la păcat. Mutați-vă gândul că vom deveni părtași la crime împotriva umanității acceptând un tratament genetic și experimental, interzis de legile internaționale actuale și care devine legal doar dacă semnezi că-l accepți.
    Aviz politicienilor, în momentul în care introduceți (vaccinarea) tratamentul genetic obligatoriu, deveniți responsabili pentru crime împotriva umanității, acordul și semnătura noastră nu le veți avea în vecii vecilor. Ne vedem la procesul dumneavoastră.

    Apreciat de 1 persoană

    • vorbiti prostii nu va pricepeti la medicina ascultati de medici si oameni de stiinta, nu de tot felul de habarnisti, vedeti va de profesia dvs

      Apreciază

Lasă un comentariu