DIN NEFERICIRE ESTE REAL! România a devenit la 15 martie 1991 filială a CORPORAȚIEI FINANCIARE INTERNAȚIONALE prin Legea, cu articol unic, 28/1991

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476

Călin Georgescu ne spune:

Ce ar fi această Corporație, conform celor prezentate de ei?

„Corporația Financiară Internațională (IFC), organizație soră a Băncii Mondiale și membră a Grupului Banca Mondială, este cea mai mare instituție globală de dezvoltare axată pe sprijinirea sectorului privat din piețele emergente. IFC sprijină dezvoltarea sectorului privat din România încă de la începutul anilor 1990, oferind servicii de finanțare pe termen lung, de consultanță și de gestionare a activelor unor clienți precum instituții financiare private și companii din domeniul producției și al serviciilor. ” – Conform: https://www.worldbank.org/ro/news/video/2021/03/03/international-finance-corporation-in-romania

Pentru a vedea că apartenența la Corporația Financiară internațională presupune lipsa independenței unui „stat”, iată numai începutul unui articol din Acordul de înființare din 1955:

Articolul 3

Operaţiuni

Secţiunea 1 Operaţiuni de finanţare

Corporatia poate face investitii din fondurile sale în întreprinderi productive particulare de pe teritoriile membrilor săi. Existenta unui interes guvernamental sau a altui interes public intr-o astfel de intreprindere nu va împiedica corporatia de a face o investiţie în aceasta.

Secţiunea 2 Forme de finanţare*)

Corporatia poate face investitii din fondurile sale sub forma sau formele pe care le considera corespunzătoare condiţiilor. (Amendat la 21 septembrie 1961).

 

Ascultați aici despre Corporația Financiară internațională și despre Legea 28 din 15 martie din 1991 și Banca „Națională a României”. Ignorați aluziile la… „karma” și alte idei neortodoxe.