Articol ANTIVACCINARE OBLIGATORIE

Preiau de pe blogul Saccsiv: 

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri, adresele parlamentarilor. LEGEA VACCINARII in DEZBATERE PUBLICA in APRILIE. Sa continuam hotarat CAMPANIA IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII ce BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI, ce NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati si le ia dreptul de libera practica medicilor anti vaccin

Suntem cetateni liberi ai acestei tari.

Si ca cetateni liberi ai acestei tari avem dreptul deplin sa ne opunem vaccinarii propriilor nostri copii.

Dar am devenit deja precum niste paria in propria noastra tara.

Nu avem acces la dezbateri reale pro si contra vaccin in mass-media.

Medicii anti vaccin se tem sa nu-si piarda dreptul de a mai profesa.

Un parlamentar ce a indraznit doar sa puna intrebari pe tema vaccinurilor a fost exclus din partidul sau.

Etc, etc, etc.

Acum insa guvernantii sunt pe punctul de a trece o bariera dincolo de care ne pierdem insasi statutul nostru de oameni: suntem amenintati cu puscaria si cu pierderea copiilor in cazul in care nu-i vaccinam.

Nu trebuie sa-i lasam sa treaca peste aceasta bariera …

flu

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/gallery-three/

   Era vorba ca dezbaterea sa aiba loc la sfarsitul lui februarie:

La sfarsitul lunii februarie LEGEA VACCINARII OBLIGATORII va fi pusa in DEZBATERE PUBLICA

N-a mai avut insa loc, probabil din acest motiv:

Ipoteza interzisa in mass-media: Un VACCIN este CAUZA imbolnavirilor pe banda rulanta in randul BEBELUSILOR

Bravo NORICA NICOLAI: ca procuror ar merge pe PISTA VACCINURILOR OBLIGATORII in cazul imbolnavirii BEBELUSILOR

De ce mor copiii în România? (3) Cronica unor morți incomode. Sindromul hemolitic uremic și vaccinurile. Ipoteze infirmate şi declaraţii contradictorii ale autorităţilor despre copiii cu sindrom hemolitic uremic. Un text de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România si dr. Mircea Puscasu

Dar sunt grabiti nevoie mare, asa ca vor musai ca in aprilie sa fie pusa in dezbatere publica.

Iata ce putem citi la Autoritatile vor sa ii oblige pe parinti sa isi vaccineze copiii. Proiectul legii, pus in dezbatere publica luna aceasta de pe Pro tv:

Autoritatile vor sa ii oblige pe parinti sa isi vaccineze copiii. Pregatesc sanctiuni pentru cei care refuza, dar si stimulente ca sa ii convinga.

Masurile vin dupa ce in ultimii ani tot mai multi parinti au refuzat vaccinarea. Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca riscul aparitiei unor focare este foarte mare. Pe de alta parte, statul promite despagubiri in cazul in care un copil se imbolnaveste din cauza vaccinarii.

Pentru prima data in Europa au fost inregistrate cazuri de difterie anul trecut si anul acesta chiar decese. In Ucraina a existat un focar de poliomielita, iar in Romania unul de rujeola. 79 de copii din Bistrita Nasaud si Cluj s-au imbolnavit. Autoritatile le atrag atentia parintilor si le cer sa isi vaccineze copiii. Anul trecut, din 200 de mii de bebelusi, 35 de mii NU au fost imunizati.

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie: „Acoperirea vaccinala in cazul rubeolei, rujeolei, oreonului, este de 83% la nivel national, iar la vaccinul hexovalent, care inseamna impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatita B avem putin peste 60%.”

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca 95% din populatie sa fie vaccinata. Poliomielita lasa sechele grave, oreionul poate produce meningita si encefalita. Cu toate acestea, in ultimii ani s-a ajuns ca rata de vaccinare pentru bolile grave sa fie de 83%, iar in unele zone, precum Arad si Bucuresti este de 70%.

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecttioase „Matei Bals”: „Pentru virusul rubeolic problema este mult mai grava pentru fetite. Daca ajung la maturitate si vor sa faca o sarcina sa stie clar ca daca nu s-au vaccinat sunt la risc sa faca rubeola, iar rubeola genereaza malformatii ale fatului indiferent de trimestrul de sarcina.”

Parintii care refuza vaccinarea se tem ca pruncii lor s-ar putea imbolnavi din aceasta cauza, chiar si de autism.

Autoritatile sustin ca isi vor asuma rezolvarea eventualelor complicatii aparute in urma vaccinarii si ca vor oferi despagubiri in cazul in care copiii vor avea de suferit.

Proiectul legii vaccinarii va fi supus dezbaterii publice, probabil, in a doua jumatate a lunii aprilie, a anuntat sambata secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Victor Strambu.

„Ministerul Sanatatii a fost promotorul acestei legi. Actiunea a inceput in 2015, iar Ministerul Sanatatii este determinat in a duce la bun sfarsit aceasta initiativa legislativa, cu ajutorul Parlamentului Romaniei. Probabil ca dupa jumatatea acestei luni va aparea si in transparenta decizionala, dupa care isi va urma cursul legislativ”, a spus Strambu, intr-o declaratie de presa sustinuta cu ocazia celei de-a patra editii a Conferintei Nationale Actualitati in Vaccinologie – RoVaccin 2016, relateaza Agerpres.

Presedintele comisiei pentru sanatate din Camera Deputatilor, Florin Corneliu Buicu, a adaugat ca isi doreste ca in cadrul dezbaterilor care vor avea loc in Parlament sa fie expuse toate argumentele pro si contra vaccinarii, dar sa primeze interesul superior al copilului si datele medicale.

„Astept din partea MS varianta finala, prin asumarea acestui proiect si inaintarea de catre Guvern ca si initiativa legislativa catre Parlament. Daca termenul pe care Victor Strambu l-a enuntat aici va fi depasit foarte mult timp, pot sa va spun ca parlamentarii, care au drept de initiativa legislativa, ar putea prelua acest proiect, pentru a-l depune„, a completat Buicu.

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a declarat ca in proiectul de lege sunt mentionate opt antigene: difterie, tetanos, tuse convulsiva, poliomielita, hepatita B, rubeola, rujeola si oreion.

„Acestea vor fi antigenele – cum doriti sa le spuneti: „inalt recomandate”, „obligatorii”. Cuvantul acesta „obligatoriu” revine si este utilizat ca un soi de sperietoare. Eu cred ca noi trebuie sa ne referim la legea sanatatii obligatorii pentru copii, nu la legea vaccinarii obligatorii, la care toata lumea trebuie sa contribuie”, a adaugat Rafila.

El a mai precizat ca informarea si consilierea parintilor vor fi asigurate la nivel central de catre Ministerul Sanatatii, Institutul National de Sanatate Publica si grupul tehnic de coordonare a activitatii de vaccinare. De asemenea, vor fi implicate Directia de Sanatate Publica si Comisia judeteana de vaccinare, precum si medicii de familie si cadrele didactice.

Rafila a subliniat ca scopul proiectului de lege este legat de asigurarea tuturor resurselor si parghiilor pentru ca acoperirea vaccinala in Romania sa nu mai urmeze un trend descendent.

[…]

Iata si ce putem citi la Prof. dr. David Greenberg din Israel: Vaccinurile sunt un scut de fier pentru copii de pe Marius Tuca:

Pentru profesorul doctor David Greenberg, de la Universitatea Ben-Gurion din Israel, vaccinurile reprezintă un scut de fier pentru copii.

Doctor David Greenberg participă la a patra ediție a Conferinței Naționale a Actualității în Vaccinologie – RoVaccin 2016, organizată de Societatea Română de Microbiologie.

[…]

În România, una dintre marile probleme este și acoperirea vaccinării. Acest lucru trebuie monitorizat și rezolvat prin noua lege, dar și prin comisii care trebuie să monitorizeze cum sunt furnizate vaccinurile în comunitate„, a spus David Greenberg.

De asemenea, prof. Greenberg spune că România mai are încă probleme în privința ratei mari a mortalității infantile și a rezistenței la antibiotice.

Articolul Imunologul David Greenberg, despre vaccinarea în România și beneficiile ei din 15 Martie 2013 de pe DC News, il prezinta pe Dr. David Greenberg ca fiind cel mai mare imunolog si ne mai spune despre el ca:

Dr. David Greenberg s-a născut în Israel. A obținut diploma de medic la Universitatea Ben-Gurion din Negev, Beer-Sheva, Israel, în 1991, cu specializarea în Pediatrie. În 1996, și-a făcut  rezidențiatul la Spitalul Pediatric de Boli Infecțioase de la ” Spitalul de Copii” în Vancouver, Canada, din 1997 până la 1999.  În colaborare cu cercetători de la diverse universități din întreaga lume, dr. Greenberg a fost  membru al Organizației Mondiale a Sănătății „Vaccin Pneumonie Trial Anchetatorii „. În prezent este membru al consiliului comisiei de învățământ a Societatii Europene de Boli infecțioase pediatrie (ESPID).

   Comentariu saccsiv:

Rafila zice ca se refera la legea sanatatii obligatorii pentru copii, nu la legea vaccinarii obligatorii.

Doar ca tot Șeful Societății de Microbiologie preciza cu o alta ocazie că se lucrează la un proiect de lege pentru a introduce revaccinarea obligatorie la adulți:

Romania: VACCINARE OBLIGATORIE si la ADULTI?

Dar chiar si daca ar fi vorba doar despre copii, este suficient de grav:

LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?

Observam ca a bagat capul in poza si acel David Culme Verde din Israel, mare specialist pentru Europa, care vrea si el repede repede o vaccinare totala pentru tara noastra adaugand si ca România mai are încă probleme în privința ratei mari a mortalității infantile.

Dar nu cumva rata asta mare a mortalitatii infantile isi are cauza tocmai in vaccinarea in masa?

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

“Sindromul mortii subite la sugar” este cauzat de vaccinul DTP (diftero-tetano-pertussis)?

Nu mai reiau aici toate motivele anti vaccin. Am tot scris pe blogul asta. Amintesc doar de ultima manevra a SISTEMULUI:

De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din festivalul de film TRIBECA tocmai de ROBERT DE NIRO, adica de cel ce-l promovase?

Si de o dezvaluire din interiorul SISTEMULUI:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

In articolele de mai sus din mass-media se omit detaliile esentiale ale legii:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala

Proiectul legii VACCINARE OBLIGATORIE: medici anti vaccinare = pierderea dreptului de libera practica

Fratilor, am mai spus, suntem multi anti vaccinare:

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foarte multi. S-o facem. Nu mai e timp de frica sau lene

Pai sa si facem ceva.

Sa organizam mitinguri? Bune si alea dar nu vor avea efecte, caci SISTEMULUI nu-i pasa de strada decat atunci cand chiar specialistii sai in inginerii sociale genereaza acea miscare de strada.

Atunci ce sa facem?

In primul rand trebuie sa lasam lenea la o parte si sa raspandim mesaje anti vaccinare in tot spatiul virtual. Si nu doar o zi si nu doar o saptamana. Obligatoriu trebuie sa se vada ca suntem multi si foarte hotarati si ca daca SISTEMUL are de gand sa treaca si peste bariera dincolo de care ne rapeste copii, atunci si noi avem de gand sa ne opunem cu o rezistenta ce papusarii n-o mai credeau posibila la acest neam.

Apoi cei ce au legaturi cu actualele sau viitoarele partide si miscari declarate nationaliste sa le determine sa-si foloseasca din plin structurile create si sa se implice activ, eficient si prioritar in aceasta campanie. Ma refer aici inclusiv la Alianta lui Marian Munteanu, la partidul lui Bogdan Diaconu sau la Miscarea politica (sau cum se va numi ea) ce stiu ca va fi generata curand de grupul aflat in spatele campaniei de strangere de semnaturi pentru schimbarea Constitutiei. Nu trebuie sa fim uniti si nici macar aliati, dar putem lupta pe acelasi front, caci ticalosia care ni se pregateste este deja mult prea mare.

Cei cu relatii in randul medicilor, ale colegiului lor, trebuie sa-i indemne sa lase frica la o parte. Stiu sigur ca nu toti sunt indoctrinati, stiu sigur ca sunt destui care gandesc precum colegii lor americani:

Anti vaccin: MEDICI ROMANI, cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI!

Parlamentari inca curajosi, aveti ocazia de a lasa ceva in urma trecerii voastre prin Casa Poporului.

Oameni din mass-media ce inca nu sunteti simple unelte docile, ce-i mai important? Lantul salariului sau libertatea cuvantului?

Cititi va rog si:

NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice? 

Sursa: 

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri, adresele parlamentarilor. LEGEA VACCINARII in DEZBATERE PUBLICA in APRILIE. Sa continuam hotarat CAMPANIA IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII ce BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI, ce NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati si le ia dreptul de libera practica medicilor anti vaccin

Lasă un comentariu