LEUL ORTODOXIEI, PS-ul LONGHIN: MERGEȚI ȘI MĂRTURISIȚI ADEVĂRUL!

ps-longhin

„Așa a spus Sfântul Serafim de Sarov… că arhiereii din ultimele vremuri, toți, se vor duce în iad! …. din cauza vânzării credinței orodoxe…” 

 

6 gânduri despre „LEUL ORTODOXIEI, PS-ul LONGHIN: MERGEȚI ȘI MĂRTURISIȚI ADEVĂRUL!

  1. Parinte,
    Cititi ultima pagina inainte de semnaturi, unde parintele PAMVO de la RADENI a semnat si a pus si pe altii sa semneze sub asa o ineptie:

    „nu acuzam pe nimeni de tradarea Ortodoxiei” – fiind vorba de creta.

    RUSINE tradatorilor!!! E o ofensa la adresa Mantuitorului. Cititi:

    http://aparam-ortodoxia.ro/2016/12/28/oferiti-le-si-ortodocsilor-o-farama-din-dragostea-si-grija-pe-care-le-aratati-ereticilor/

    L-am tot rugat, mustrat, sa renunte la aceasta afirmatie, avand in vedere ca la creta a fost tradata Ortodoxia, dar … Poate il lamuriti dvs, ca duhovnic al lui. Pentru CREZ au murit unii si pentru un singur cuvant, nu numai pentru asa o cretina afirmatie!!! Rusine ca nu marturisesc pana la capat si vor, prin vorbe viclene, sa-si salveze pielea, poate. Sau e din prostie, pur si simplu.

    Apreciază

  2. Oraru satanist Miercuri, 18 ianuarie, ora 17.00Biserica Evanghelică Lutherană Germană, str. Luterană, nr. 2(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Romano-Catolică)Joi, 19 ianuarie, ora 17.00Biserica Sfântul Silvestru din Bucureşti (Biserica Ortodoxă Română)(Cuvântul de învăţătură este ţinut de Biserica Reformată Calvină)Vineri, 20 ianuarie, ora 17.00Biserica Anglicană(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Luterană Maghiară)Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 17.00Biserica Reformată Calvină, str. Luterană, nr. 13 bis(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Armeană)Duminică, 22 ianuarieRugăciuni în toate Bisericile Luni, 23 ianuarieCatedrala Episcopală Armeană, str. Carol I, nr. 43(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Ortodoxă Românâ)Marţi, 24 ianuarieCatedrala Episcopală Greco-Catolică, str. Polonă, nr 50(Cuvântul de învăţătură este ţinut de Biserica Evanghelică Lutherană Germană)Miercuri, 25 ianuarieCatedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif”, str. G-ral Berthelot, nr. 17(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Greco-catolică)http://www.aidrom.ro/proiecte/saptamana-de-rugaciune-ecumenica/

    Apreciază

Lasă un comentariu