PRIGOANĂ -Să-i ajutăm!!! CĂTĂLIN BERENGHI și CĂTĂLIN IOAN GORNIC AU RĂMAS FĂRĂ NIMIC, căci autoritățile mafiote au avut grijă să le ia totul!

 

dezaxatii

Din cauza luptei lor, cu succes, împotriva construirii mega-moscheii și nu numai, asupra lui Cătălin Berenghi și lui Cătălin Ioan Gornic, s-a dezlănțuit o prigoană satanică, care pe lângă faptul că i-a lasat săraci, le-a pus de multe ori și viața în primejdie.

Pe paginile sale de facebook, Cătălin Berenghi, lasă două conturi bancare pentru ROMÂNII care ar dori să-i ajute: 


NU CER NIMIC NIMANUI DAR, CUTITUL A AJUNS LA OS!

-RO42BRDE445SV44774514450 – BRD- Banca Romana de Dezvoltare, Agentia Floreasca – Cont Principal LEI/RON
-RO06BRDE445SV55752724450 – BRD – Banca Romana de Dezvoltare Agentia Floreasca – Cont Secundar EURO

– IERI AM FOST EXECUTAT SILIT DE ANAF, LICITATIE PUBLICA PE BUNURILE SOCIETATII CARE ADMINISTREAZA CAFENEAUA MEA (Evident la comanda politica).
– AZI AM FOST EXECUTAT SILIT, EVACUAT DIN SEDIUL ASOCIATIEI MONTANE (Evident la comanda politica).

In cursul zilei de astazi incepand cu ora 08:00 dimineata pe Bd M.Kogalniceanu a fost spectacol, in jur de 20 de jandarmi si aproximativ 10 politisti insotiti evident de executorul judecatoresc au venit la ordin politic, pentru a ma evacua din sediu (evident pt a ma speria, intimida).
Am uitat sa precizez ca in ultimele 2 saptamani, 6 (ȘASE), controale mi-au trecut pragul afacerilor mele.

Fotografia postată de Catalin Berenghi.
.
.
VESTEA BUNA!
Muftiul Iusuf Murat a anuntat ca renunta la proiectul Mega Moscheii!
.
IN ROMANIA SE VA FACE MEGA MOSCHEE PESTE CADAVRUL MEU!
.
.
.

BILANTUL LUPTEI IMPOTRIVA MEGA MOSCHEII!!

-o amenda de 50 000 ron atribuita abuziv de Primaria Generala, contestata si castigata in instanta.

-72 de controale in anul 2017, la societatea mea, (am primit un singur avertisment din cele 72 de controale, fara amenda).

-Incadrarea abuziva a 3 cladiri diferite, in care societatile mele desfasurau diverse activitati, in „Cladire cu risc seismic” (adica nu mai poti desfasura activitate comerciala).

– peste 50 de procese aiuristice, deschise pe societatea mea si pe persoana fizica (sute de termene si sute de ore petrecute in diverse tribunale din Bucuresti si nu numai).

– In sistemul informatic al Anaf-ului, a aparut ca prin minune, o datorie care a
facut dobanda la dobanda dobanzilor din 2007, suma ajungand azi la 750 000 ron = 160 000 euro. Acesta speta nu a putut fi rezolvata nici macar pana azi, fiindu-mi pus sechestru pe toate bunurile mele.

– Tentativa de omor (OTRAVIRE CU ARSENIC SI BENZODIAZEPINE)

– Tentativa de omor (OTRAVIRE CU OPIUM SI CARMOL), nu consum alcool si alte substante interzise, nu fumez tigari si alte ierburi!

– Tentativa de omor prin metoda inductiei electomagnetice cu aparatura speciala, in mers, asupra masini mele Ww Touareg, am ramas fara frame, servo- directie iar motorul s-a oprit brusc la 110km/h. Ulterior masina a fost dusa la service unde a fost expertizata (rezultatul a fost, masina nu are niciun defect).

– Multiple atacuri energetice, prefer sa nu discut pentru ca nu doresc sa fiu catalogat altfel decat sunt. (Vezi moartea ciudata a Tribunului Vadim Tudor!)

– Am fost radiat, timp de 2-3 zile am fost zomby, atat eu cat si Catalin Ioan. (Prefer sa nu vorbesc despre pentru ca multi nu stapanesc subiectul)

– Racolarea/ alungarea si eliminarea angajatilor mei, din diferite societati.

-Racolarea/ alungarea echipelor de muncitori care lucrau de mai bine de 15 ani cu mine si societatiile mele.

-Infiltrarea in cercurile mele apropiate a unor indivizi care doreau anumite lucruri sub o forma sau alta( evident au primit, ce voiam eu, nu ce voiau ei) 🙂

– Dosar penal deschis abuziv si la comanda politica la sectia 2 politie.

– Tentativa de deschidere a unui dosar penal, a stat 2 luni la tribunal fara sa existe posibilitatea sa fim incadrati.

– Tergiversarea si prelugirea in justitie a unor dosare in baza unor protocoale care au iesit la iveala lunile trecute (Am beneficiat la maxim de supunerea justitiei fata de serviciile secrete).

-EXECUTARE SILITA SI SCOATEREA TUTUROR BUNURILOR PE CARE LE DETIN LA LICITATIE PUBLICA PENTRU NISTE SUME PE CARE EU NU LE DATOREZ STATULUI, ADICA, 750 000 ron = 160 000 euro). !
(Multumesc avocatilor mei care au semnat protocoale de colaborare cu….. stiu ei cine)!

– Parerea anumitor persoane despre mine: (Extremist, fanatic religios, dement, periculos, golan, agresiv, persoana non grata, om cu care nu te poti intelege etc 😦

– Foarte multi prieteni alaturi de care am copilarit, s-au indepartat de mine si de convingerile mele, de lupta pe care eu am dus-o impotriva sistemului corupt, nu au vrut sa fie afectati, de parca ei nu ar fi trait tot in Romania.

Catalin Ioan Gornic.

– 2 ani somer, au fost depuse sute de Cv uri pentru angajare la diferite societati, blocate toate, (ziua se semnau contracte iar seara era sunat si anuntat ca nu se mai poate)

– Dosar penal deschis abuziv si la comanda politica la sectia 2 politie.

– Dosar penal deschis abuziv si la comanda politica de catre Politia Rutiera pentru un accident inexistent, a fost suspendat in sistem, dreptul de a conduce, hartuire timp de doi ani a lui Catalin Ioan si a familiei lui, chemata in Bucuresti de la Shighioara pentru audieri si fortati sa recunoasca fapta lui Catalin, care nu a savarsit-o.

– Furtul documentelor si retinerea abuziva, de catre politia sectiei 13, iar restituirea lor a fost facuta dupa 8 ore, fara nici un document semnat si alte repercursiuni. TIMP DE 8 ORE SECTIA 13 POLITIE A AVUT CIRC CU NOI! 🙂

LUPTA CONTINUA, POPORUL ARE NEVOIE DE NOI!!!!
PACAT CA NU SUNTEM MAI MULTI!!!!!

Surse: facebook.com/legionetrangere.romania

și

Se confirmă în mod evident existența și reacția agresivă a „statului subteran”, în fapt un sistem mafiot, generalizat, de tip caracatiță, care parazitează societatea și orice instituție a Țării:

Statul subteran (sau paralel) şi existența lui în statele suverane şi statele vasale

 

2 gânduri despre „PRIGOANĂ -Să-i ajutăm!!! CĂTĂLIN BERENGHI și CĂTĂLIN IOAN GORNIC AU RĂMAS FĂRĂ NIMIC, căci autoritățile mafiote au avut grijă să le ia totul!

  1. Marea batalie a inceput….Ar fi bine daca cei doi vor apare la Nasul.tv pentru un apel la Diaspora. De la Nistru pan la Tisa…, Tot Rumanu plansu-mi-sa…., Luc.

    Apreciază

Lasă un comentariu