Hulitorul Calistrat Chifan ridiculizează din nou credincioșii care refuză actele electronice

Image result for calistrat chifan

Nu vă uitați în gura acestui înșelat!

Fragment dintr-o predică de pe 22 ianurie 2020.

Câteva din ideile acestuia sintetizate chiar de el pe facebook: 

– „DE NU AR PĂZI DOMNUL CETATEA, ÎN ZADAR SE OSTENESC CEI CE O PĂZESC”.(Psalmii).

– Noile cărţi de identitate vor conţine CIP-ul, amprentele, imagine facială și digitală.

– Cât este tehnologie, cât este antihrist, cât este satana, cât este frică, cât este lepădare, cât este spaimă falsă sau controlul populației ???

– „S-au temut de frică unde nu era frică”.(Psalmii).

– O să vedem în cel mai scurt timp, o isterie generală legată de cartea de identitate, cadul de sănătate suprapuse la un loc, din motive tehnice, dar teama este tot CIP-ul, apoi satana care stă ascuns în el, deja se văd primele semne de frica pecetluirii cu 666 și lepădarea ascunsă sau pe față de Domnul Hristos.

– Eu am mai glumit și acum nouă ani, când au apărut pașapoartele biometrice, căci toata lumea îl vedea pe satana în pașaport.

– Acum, iar toată lumea care are pașaport nu la mai văzut pe satana, nu a mai venit.

– Apoi a început spaima cu cardul de sănătate, care nici măcar nu a funcționat vreodată cum trebuie și cred că vă amintiți după 1990 și frica cu acel cod de bare?

– Tocmai prin aceste manifestări ușor eronate și interpretate forțat, ne descalificăm și suntem considerați primitivi, de Evul Mediu și mediocri uneori, speriindu-ne cu iphone 10 în mână.

Acest pseudo-ieromonah sau ce e el, n-a învățat nimic de la părintele Iustin Pârvu sau Sfântul Paisie Aghioritul, ba chiar îi ridiculizează și pe ei, indirect.

Iată câteva din comentariile de sub aceasta filmare care dezaprobă aberațiile lui Calistrat: 

Emanuel Iscru Acest om huleste pe Duhul Sfant care ne-a avertizat prin Sfinții Parinti de mult timp de aceste documente care conțin nr 666 care este spus în apocalipsa,acești oameni vor ajuta pe antihrist la pecetluirea oamenilor,acest oameni sunt mai periculoși ca eretici și păgânii căci oamenii săracii au încredere ca îi văd preoți și cu barba,dar vrajmasul a vânat pe majoritatea din ai noștrii ca ne tragă spre iad.Atatia Sfinti cum e Sf.Paisie Aghioritul, pr.Justin Parvu și mulți alții spun clar acesta spune din caul lui cum vrea el.Si oamenii săracii care nu citesc casca gura la el.sa ne ferească Dumnezeu de asemenea inselari.

Mihai San „mulți chemați, putini veniți”.. Apostazia clericilor.. Asta e doar pregătirea și datele biometrice servesc doar la găsirea și însemnarea celor ce nu vor accepta cipul în mana sau frunte.. Mare grija părinte la ce spuneți!!

Mario Barwah Nu exista modernizare in credinta orodoxa. Modernizare inseamna indepartarea de origini iar originea e Mantuitorul Hristos. Acestia sunt pastorii mincinosi , aveti mare grija si cititi-va scripturile. Ce e acolo e sfant si nici un preot nu are caderea sa schimbe sau sa interpreteze dupa bunul plac ceva. Pe cei care propovaduiesc ecumenismul si bagatelizeaza CIP biometric sa-i ignorati din start. Pune mana si citeste, popor roman, ca iti arunca toti mura-n gura si numai mure nu sunt.

Mihaela Camenita  Si necuratul ii va ispiti si pe cei alesi …😢..si anormalul va fi vazut ca normal si normalul va fi vazut ca anormal si va fi pedepsit 😢…Sunt cateva documentare pe tema cipului care se va implanta in mana sau pe frunte…..si cei ce-l va primi vor trece de partea necuratului😢….cei ce.l va refuza nu vor mai putea cumpara ,vinde sau plati nimic si vor fi prigoniti…Problema nu este ca toate datele personale si medicale vor fi puse toate la un loc ci faptul ca prin acele cipuri omul va fi ca o oaie dusa la injunghiere si nu va putea face nimic pentru ca altii vor putea lua controlu asupra lui prin acel cip (efectul hipnozei) ….Necuratul are deja armata din cei care s-au dat de partea lui de buna voi dar nu e multumit pana nu ia cu el de data asta fortat si pe cei ramasi de la nou nascut pana la ultima faptura de pe pamant….e adevarat ca suntem si acum controlati si mai ales manipulati prin noua tehnologie dar atunci vor avea comtrolul suprem asupra noastra si a constiintei noastre😢…Domnul fie cu noi !🙏

 

2 gânduri despre „Hulitorul Calistrat Chifan ridiculizează din nou credincioșii care refuză actele electronice

Lasă un comentariu