Video – Compania „Moderna” și vaccinul ei împotriva Covid 19 ce conține ARN modificat, o enzimă numită LUCIFERAZA și… posibil nanoboți ce vor pune în practică TRANSHUMANISMUL și eventual PECETEA antihristului

Early results from Moderna coronavirus vaccine trial help to spark a big rally on Wall St. - The Boston Globe

 

– ARN – ACIDUL RIBONUCLEIC este un acid nucleic care utilizează informaţia ereditară purtată de către acidul dezoxiribonucleic (ADN) pentru sinteza proteinelor. Molecula de ARN are o structură analoagă cu cea a unui fir de ADN. În nucleul celular, informaţia genetică purtată de către ADN este transmisă în ARN, apoi tradusă într-o proteină a citoplasmei care este totalitatea elementelor dintr-o moleculă, mai puţin nucleul.

– Hydrocel,

– enzima Luciferaza

– nanoboți

– transhumanism

 

Dacă nu credeți că această „Moderna”, companie americană apărută de câteva luni, se joacă la nivel genetic cu ARN-ul și ADN-ul oamenilor, citiți ce scrie pe site-ul lor oficial:

„Messenger RNA, or mRNA, plays a fundamental role in human biology, transferring the instructions stored in DNA to make the proteins required in every living cell. Our approach is to use mRNA medicines to instruct a patient’s own cells to produce proteins that could prevent, treat, or cure disease.” – http://https://www.modernatx.com/

Adică:

„ARN-ul Messenger, sau mRNA, joacă un rol fundamental în biologia umană, transferând instrucțiunile stocate în ADN pentru a face proteinele necesare în fiecare celulă vie. Abordarea noastră este să utilizăm medicamente mARN, pentru a instrui propriile celule ale pacientului să producă proteine care ar putea preveni, trata sau vindeca boala.”

Un comentariu al avocatului Gheorghe Piperea pe facebook:

Am urmarit acum cateva ore un material video de vreo 22 de minute pe care l-am primit pe un grup whatsapp de discutii. Cele sustinute în clip, dincolo de detaliile tehnice socante, sunt despre fapte si scenarii strategice urmate in proportie de 100% de demersuri birocratice si actiuni politico-economice vizibile din avion.
Imi asum riscul ca pagina aceasta de facebook sa fie blocata publicand materialul aici, impreuna cu unele comentarii ale mele.
Rezumativ, clipul vorbeste despre transhumanism, adica despre trecerea de la omul actual (homo sapiens, omul 1.0), la omul “îmbunătățit” genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). In clip se vorbeste despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucreaza la primul sau vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odata cu care in corpul omului nou-normal se vor introduce o enzima cu nume ciudat – luciferaza, cu rol de marker identitar, si niste nanoroboti – hydrogel, cu rol de conexiune permanenta la centrul de control si supraveghere operat de proprietar. In clip se vorbeste, de asemenea, de implicarea armatei americane in proiect (prin DARPA) si de obligativitatea vaccinarii sub pretextul neutralizarii covid-19.
Note personale:
Transhumanismul! Am scris despre nenorocirea asta nazistă și satanică încă din 2015 (Parakletos se numește cartea; discutia relativa la acest curent se gaseste in cap. III – Ultra). Puținii oameni care au avut chef să frunzărească aceasta carte sau impartit in doua categorii : unii au fost incantati de conceptul crestin de Parakletos (“aliatul”, “mangaietorul”), dar s-au limitat la cele cateva zeci de pagini de exegeza biblica pe care am incercat-o; altii au făcut ironii la adresa conceptului si au renunțat sa mai citeasca după 2 pagini; pe facebook, evident, inteligentii si vitejii anonimi ai tastaturii au zis că autorul este doar un “avocățel” care a fost apucat de fervoare creștină, trecand mai departe, la alti indivizi pe care sa ii striveasca sub imensa lor intelepciune si eruditie. Ba unii, si mai buni cunoscători ai lumii, au băgat rapid clișeul cu “ce fumezi, că vreau și eu” – și culmea este ca musiu Elon Musk, sustinator pe fata al transhumanismului, este fumător inveterat de “iarbă” (aka, marijuana) si alte chestii “recreative”.
Adevărul este că, așa cum spune și tipa din clip, in 2015 credeam că această diabolică ideologie nazista va deveni realitate doar prin 2030 si, de fapt, speram că ea va dispărea intre timp de la sine, ca orice ideologie care tinde la crearea “omului nou, de tip comunist” sau a “supraomului”.
Iată insa că trecerea la “omul 2.0” se întămplă acum!
Acest om “îmbunătățit” va fi (cel putin in teorie) un om sanatos – tun, apt sa traiasca sute de ani, cu capacitati fizice si intelectuale similare robotilor si inteligențelor artificiale, va fi un “ales” prin rating social ridicat, cu bani si cu tot norocul din lume de a se fi nascut in societatea si familia potrivite. Noi, ceialalti, vom ramane la stadiul 1.0., cu toate partile negative ale conditiei umane, inclusiv cu starea de captivi si iobagi pe mosia noilor feudali care vor putea trăi sute de ani (dar si cu ceea ce este frumos si înălțător in noi – iubirea, compasiunea, altruismul, solidaritatea, cooperarea și mortalitatea necesara inlocuirii noastre cu noua generatie).
Culmea spaimelor apocaliptice din noi este ca vaccinul celor de la Moderna ne va marca cu semnul fiarei – enzima “luminoasă” utilizată pentru a putea fi identificati cei cu vaccin și pentru a putea fi separați de cei fara vaccin se numește Luciferază! Cu “ajutorul” acestei enzime, cei vaccinati vor ajunge niște simple obiecte, identificabile asa cum sunt identificate marfurile cu coduri de bare, ca la magazinul virtual al lui Bezos! Și, in plus, vaccinații, nou-normalii, vor fi permanent conectați, deci controlabili si usor de supravegheat de oriunde, din cloud, de pe tableta sau de pe telefonul mobil, prin acei nanoroboți fabricați de armata SUA (??!!), numiți hydrogel! China, cu al său sistem de identificare facială, care presupune efortul de a instala și întreține miliarde de camere de supraveghere, și cu al său sistem de “scor social”, devine mic copil față de ceea ce pregătesc “democrata” America și sistemul public-privat militaro-tehnologic impus la nivel global de armata SUA (cea mai costisitoare din istorie) și instituțiile globaliste.
Pentru toate aceste vaccinuri si componente ale vaccinurilor, vor fi acordate patente, adică drept de proprietate (industrială) exclusivă. Cui? Patronilor Moderna. Lui Bill Gates. Lui Elon Musk. Tipii ăștia care nu mai pot de grija noastră. De vreme ce aceste substanțe și acești nano-roboți o să facă parte din trupul nou-normalilor, nu este exclus ca proprietarii patentelor să pretindă, ca si in cazul semintelor modificate genetic, drepturi de proprietate asupra unor parti din trupul nou-normalilor.
Sunt uluit si furios fata de lipsa de reactie a politicienilor conservatori americani și a lui Trump, personal. Afișându-se permanent cu Fauci (omul OMS si, deci, omul lui Gates) si sugerand ca vaccinarea anti-covid-19 va fi obligatorie in SUA, Trump nu face dacat sa incurajeze acest curent nazist. Sunt, de asemenea, socat de lipsa de reactie a majoritatii populatiei, care se declara, de altfel, credincioasa in Dumnezeu, dupa chipul si asemarea caruia a fos facut omul. Nu înțeleg : ce tip de creștini, credinciosi iudei sau musulmani sunt acesti oameni care îi lasă pe acești naziști satanici să accelereze în această cursă de re-editare a omului, ba chiar sa o faca bazandu-se pe ajutorul armatei americane și pe banii contribuabililor? (nota : Space X există doar pentru că are contracte de zeci de miliarde cu statul; Moderna nu a făcut niciun vaccin până acum, ci numai bani din proiecte de cercetare finanțate de stat). Unde sunt toți acei profeți de televiziune și stadion cu care ne-au obișnuit americanii si pe care i-au exportat mai peste tot, că nu îi văd luând atitudine contra acestui curent satanic? Cum de li se permite acestor Noe diabolici să rescrie proiectul uman, să remodeleze omul ca și când ar fi o figurină de plastilină?
Omul obișnuit ce zice: ar fi de acord ca ei și descendenții lor să nu mai fie făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ci după codurile genetice ale lui Musk, Bezos, Gates sau Zuckerberg?
PS In speranța că facebook nu mă va cenzura, adaug in “apărarea” mea faptul că pe Netflix este un serial in limba germana, denumit Biohacker, care “trateaza” exact tehnologia cu care omul este modificat genetic – in film, tehnologia chiar se numeste “Homo Deus”. Va invit sa urmariti acest serial. Merita. Este nu doar premonitoriu – este despre ceea ce ni se intampla acum, azi, cand vorbim.

 

Presa îi laudă că au făcut un vaccin eficient…

Compania americana Moderna a anuntat miercuri ca vaccinul sau pentru Covid-19 a provocat o reactie imunitara a persoanelor varstnice similara cu cea a adultilor tineri, oferind sperante ca acesta va fi eficace la persoanele care prezinta riscuri mai ridicate sa dezvolte complicatii din cauza noului coronavirus, transmite Reuters.

Compania este unul dintre cei mai importanti concurenti in cursa pentru a dezvolta un vaccin impotriva virusului care a ucis peste 820.000 de oameni in intreaga lume. Vaccinul sau candidat, mRNA-1273, se afla deja in stadii finale ale studiilor clinice pe oameni.

Ultimele date dintr-un studiu de faza I includ o analiza pe 20 de persoane suplimentare, care detaliaza modul in care s-a efectuat vaccinul la adultii mai in varsta.

Subiectii au primit o doza de 100 de micrograme de vaccin, testata intr-un studiu de faza a 3-a mult mai amplu. Moderna a spus ca raspunsurile imune la persoanele cu varste cuprinse intre 56 si 70 de ani, peste 70 de ani si cele intre 18 si 55 de ani au fost similare.

Oficialii din domeniul sanatatii erau ingrijorati daca vaccinul cndidat va avea efect la persoanele in varsta, ale caror sisteme imunitare de obicei nu raspund la fel de puternic la vaccinuri.

Actiunile Moderna, care a caror valoare a crescut de peste trei ori in acest an, au crescut cu aproximativ 6% dupa publicarea datelor.

Compania a inregistrat pana in prezent peste 13.000 de participanti la studiul sau de faza finala.

Aproximativ 18% din totalul participantilor sunt afro-americani, latini, americani sau indigeni din Alaska, grupuri care au fost afectate in special de pandemie si sunt adesea subreprezentate in studiile clinice.

Pfizer a declarat pentru Reuters, saptamana trecuta, ca 19% din cei 11.000 de subiecti deja inscrisi in studiul clinic pentru vaccinului sau sunt afro-americani sau latino.

Companiile si oficialii de sanatate lucreaza, de asemenea, la modalitati de distribuire a vaccinurilor Covid-19, unele dintre ele urmand a fi expediate si depozitate la temperaturi extrem de reci.

Dr. Nancy Messonnier, directorul Centrului National pentru Imunizare si Boli Respiratorii (CDC), a pus sub semnul intrebarii planurile Pfizer dupa ce compania a spus ca vaccinul sau trebuie pastrat la temperaturi ultra-scazute pana la 6 luni sau in containere de transport special concepute pentru pana la 10 zile.

Odata scos din recipiente, vaccinul poate fi pastrat pana la o zi la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius (36-46 grade F) – aproximativ temperatura unui frigider normal – sau 2 ore la temperatura camerei.

„Complexitatea acestui plan de depozitare si manipulare a vaccinurilor va avea un impact major in capacitatea noastra de a livra eficient vaccinul”, a spus Messonnier.
Pfizer a declarat comisiei CDC ca lucreaza la crearea unui vaccin stabil la temperaturi mai ridicate. Actiunile Pfizer au scazut cu circa 1,5%.

Vaccinul dezvoltat de Moderna trebuie pastrat la minus 20 de grade Celsius pentru livrare si depozitare pe termen mai lung, de pana la sase luni, dar poate fi pastrat la temperaturi regulate de refrigerare pana la 10 zile. Vaccinul va fi distribuit in flacoane cu 10 doze, fara conservanti, a spus compania.

Moderna lucreaza, de asemenea, pentru a face vaccinul stabil la temperaturi mai ridicate, a spus Miller.

Moderna, care nu a adus niciodata un vaccin pe piata, a primit aproape 1 miliard de dolari de la guvernul SUA in cadrul programului sau Operation Warp Speed. De asemenea, a incheiat un acord de furnizare cu Statele Unite, de 1,5 miliarde de dolari. – ziare.com/

 

14 gânduri despre „Video – Compania „Moderna” și vaccinul ei împotriva Covid 19 ce conține ARN modificat, o enzimă numită LUCIFERAZA și… posibil nanoboți ce vor pune în practică TRANSHUMANISMUL și eventual PECETEA antihristului

  1. ,,Rezumativ, clipul vorbește despre transhumanism, adică despre trecerea de la omul actual (homo sapiens, omul 1.0), la omul “îmbunătățit” genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). În clip se vorbește despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucrează la primul său vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odată cu care în corpul omului nou-normal se vor introduce o enzimă cu nume ciudat – luciferaza (s.n), cu rol de marker identitar, și niște nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control și supraveghere operat de proprietar (s.n). În clip se vorbește, de asemenea, de implicarea armatei americane în proiect (prin DARPA) și de obligativitatea vaccinarii sub pretextul neutralizîrii covid-19.” (https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/3410583229007278?__tn__=K-R)

    Apreciază

      • ban,
        Despre Sfântul Părinte Nil Dorobanțu nu putem discuta precum comuniștii! Părintele Macarie are evlavie la acest sfânt necanonizat pe bună dreptate. Cărțile Părintelui Nil Dorobanțu reprezintă comori de înțelepciune. Cei corecți politic se feresc de el, deoarece demască lupta dusă împotriva Sfintei Împărtășanii începută pe vremea comunistă și continuată în zilele noastre. E o lupta dusă împotriva lui Hristos euharistic la fel de mare ca și împotriva lui Hristos înainte și în timpul Calvarului Său. Părintele Nil Dorobanțu spune adevărul, iar adevărul doare și deranjează. Părintele Nil Dorobanțu a avut o misiune în neamul românesc într-o perioadă extrem de dificilă, în plin comunism. A avut cuvânt cu putere multă, iar lumea l-a iubit și l-a urmat.

        Bine ar fi să-i citim cărțile și să vedem de ce a fost elogiat părintele Cleopa, care punea multe condiții greu de îndeplinit celor ce vor să se împărtășească, și a fost denigrat părintele Nil Dorobanțu, adept al desei Împărtășanii!

        Apreciază

  2. Da in continuare inca o teorie tampita a conspiratiei elaborata de habarnisti in stiinta si doritori de senzational, indoctrinati de popime pana la refuz . Mai cititi cartile de stiinta de nivel de liceu. Ca sa vezi educatie capitalista tampita de indoctrinare a maselor cu prostii. Oricum daca scieti o carte SF ar fi apreciata. NU vedeti ca corifeii capitalismului lanseaza prostii din astea special ca sa fie altii vinovati nu ei, Soros, Biil Gates, evreii, chinezii,masonii, iluminatii, reptilienii si induc o ura a maselor directionata aiurea, pentru a taia pofta de revolutie socialista, ca sa si pastreze averile facute prin furt inselaciune si exploatarea muncitorilor.Va dati seama ca nu vor scapa pana la urma capitalistii si slugile lor, revolutia socialista e iminenta, ca si dictatura proletariatului.Toata puterea Sovietelor!!!

    Apreciază

    • Toata puterea cui??
      Nu stiu daca chiar esti un bolsevic convins sau incerci sa bagi batul prin gard pentru a ne starni, dar deja intreci masura.
      Revolutia socialista este in desfasurare si se numeste inceputul Noii Ordini Mondiale.
      Asa ca, tu esti unul din smintii care se va bucura de venirea lui antihrist.
      Iti mai spun o data sa nu mai scrii, altfel o sa te blochez!

      Apreciază

Lasă un comentariu