Una dintre dovezi. De ce se infectează românii de așa-zisul Covid

 

„O venit, s-o dat cu praful ăsta… Și după el, după 3,4 zile, iar infecții.”

O altă scurtă fimare unde se vede și mai bine dâra lăsată de elicopter deasupra satului:

6 gânduri despre „Una dintre dovezi. De ce se infectează românii de așa-zisul Covid

 1. Ce infecții dom’le?
  Ce infecții?
  Adică nu mai raceşte lumea?
  Nu mai face lumea gripă?
  Înainte de resetare toată lumea ştia că primavara şi toamna ( adică la schimbarile de temperatură ), oamenii răcesc. Dacă ești încins de căldură în plină vară , poți să faci aprindere da plămâni sau chiar să mori , dacă bei apă rece sau o bere rece dintr-o dată. Şi aici nu mai este vorba de niciun virus şi de niciun grafen. Te prinde o ploaie rece de toamnă şi te gripezi ca un rulment.
  Alea sunt de diversiune, să pună lumea botu’. Totul e in capul oamenilor.
  Sunt unii care lucrează în medii toxice toată viața şi inhalează tot felul de substanțe şi nu mai pațesc nimic.
  De la vopsitorii în pulbere, la combinate chimice, la stropitorii casnici cu pesticide pe propriile lor culturi, până la un lucrător în metalurgie sau mine de carbuni, sau etc., nimeni nu se mai infectează.
  Plus toată lumea care intră în contact cu toată lumea, raciți neraciți, gripați negripați, şi în realitate nimeni nu pățeşte nimic, cu excepția a câtorva cărora li se grupează creierul de la prea multe informații.
  E psihoză fraților!
  Atât.

  Apreciază

   • Despre aceste dâre, nu stiu dacă poate arăta cineva în mod concret că sunt special făcute pentru intoxicare sau te miri ce scopuri. Dacă ar fi asa, i-ar afecta şi pe ai lor. Căci toți trăiesc sub același cer. Parerea mea e că e vorba de aburi de apă . Oricum acele dâre arată ca mişte nori. Că nu se văd dârele când decolează sau când aterizează avioanele pentru că e vorba de temperatura de la o anumită înălțime. Exact ca atunci când apa se evaporă din ocean dar nimeni nu vede norii decât pe la vreo doi km. Sau cine a pățit ceva în ultimii 20 de ani de la dârele alea?
    Că sunt presupuneri şi nimic concret, rămâne doar dacă crezi sau nu. Faptul că dacă cineva ar invoca că oamenii sunt mai bolnavi în general decât acum 20 de ani ( desi nu se poate demonstra), sunt o grămadă de alte cauze: industria farmaceutică, alimentele chimizate să zicem,
    fluorul din pasta de dinți, chestii din astea palpabile.
    Păi ce bagă în combustibil substanțe să ne otraveasca? Păi degeaba bagă că şi dacă ar fi asa 90% se ard odată cu cherosenul iar restul s-ar dispersa. Sau ce stă cineva cu butoiul de substanțe în coada avionului şi pulverizează când au ajuns la 5 km înălțime, iar când e zona lor se oprește?
    Să inhalezi zilnic mg de pulbere de cupru şi fier şi zinc şi ce metale sau nemetale ai mai zice, asta există ca fapt concret în anumite activități, şi cu toate astea oamenii trăiesc.
    Pe diversiune se manipulează turma. Să aibă toți de lucru.
    Deocamdată mâncare şi spectacol.
    Probabil că dacă nu se conformează majoritatea se va tăia mâncarea că spectacolul, nu le convine să îl taie.
    Dacă nu ar mai exista televiziune si internet, – oamenii ar începe să gandeasca cu mintea lor.. din nefericire asta e o utopie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s