Imagini de la mărturisirea împotriva ecumenismului în săptămâna de urâciune ecumenistă – 25 ianuarie 2022

Un grup de ortodocși antiecumeniști și-au exercitat dreptul și datoria de a apăra Credința Ortodoxă în fața asaltului sincretist antihristic marți 25 ianuarie 2022 în curtea și pe treptele bisericii „Mânăstirea Cașin” din București.

După ce unora dintre ei le-a fost interzis accesul în biserică, o doamnă mai crizată (probabil responsabila cu pangarul), la indicațiile preotului paroh trădător, a chemat poliția pentru motivul haluncinant că… preoții ar fi fost „agresați”.

În câteva minute a venit un polițist, care s-a dovedit un om de bună credință, dar și un echipaj de jandarmi (vreo șase indivizi) care, după cum sunt obișnuiți, au început hărțuielile legitimării ortodocșilor și chiar amenințarea a doi dintre mărturisitori cum că îi vor „extrage” din manifestație dacă nu se supun și nu pleacă cu un afiș (un banner) pe care erau inscripționate citate din canoanele ortodoxe. Un abuz grosolan căruia, din păcate, frații i-au cedat și au dus afișul la mașină, revenind fără el.

Urmăriți cîteva filmări și fotografii:

 

 

 

 

 

 

 

33 de gânduri despre „Imagini de la mărturisirea împotriva ecumenismului în săptămâna de urâciune ecumenistă – 25 ianuarie 2022

    • Parinte, ma iertati, dar nu se face așa. Un mesaj din partea unor pustinici, daca nu poate fi inregistrat direct, cu vocea lor, ar fi mai bine sa fie scris si eventual semnat.
      Apoi, ar fi bine sa evitati sa tot dati ca sigur faptul ca asa-zisul virus este oxidul de grafen (sau este numai grafenul) imprastiat prin aer.
      Unele voci deja spun ca ar fi ceva mai complex. Un fel de vaccin purtat de aerosoli.
      Asa ca este mai bine sa fim prudenti si sa nu stabilim noi ca sigura informatia cu oxidul de grafen.
      Maine, poimaine apare alta varianta si… ne facem de ras…

      Apreciază

      • Pustnicii cu care s in legatura m au desemnat pe mine pentru inregistrare. Eu sunt purtatorul lor de cuvant fiindca ei nu au mijloace de a mi trimite vreo inregistrare iar ca sa faca o scrisoare e crima si pedeapsa pentru ar dura foarte mult timp ca sa ma vad cu sfintiile lor ca sa intru in posesia unei eventuale scrisori. O sa trec de acum monah clement. Diavolul complica foarte mult lucrurile astfel ca se aduc fel si fel de ipoteze. Mie nu mi pasa daca crede sau nu cineva in inregistrarea mea sau in cea a pustnicilor, caci mi am facut datoria in fata lui Dumnezeu marturisind adevarul si am avut acceptul pustnicilor ca sa va trimit inregistrarea. Eu pacatosul tre sa le spun oamenilor adevarul si tre sa fie ceva concret ce e da da ce e nu nu. Sa marturisesti ca exista virusul Covid 19 sau sars covid… e ca si cum ai spune ca slugile lui antihrist spun adevarul ceea ce nu rezoneaza cu tatal lor satana ce i tatal minciunii. Sunt pustnici care traiesc in conditii cum n ati vrea sa stiti. Iar eu am incredere ca rugaciunea le e ascultata de Domnul fiindca ii cunosc si am vazut ca au credinta. Iar daca au spus ca nu exista virusul covid 19 sau sars covid… si ca se folosesc de oxidul de grafen in planurile lor eu ii cred. In Ortodoxie tre sa mergem pe credinta ci nu pe ratiunea lumeasca. Iertati.

        Apreciază

        • Nu există nici grafen părinte.
          Grafenul pe care il invocă pseudo savanții , este de asemenea o nălucire, ca să ducă biețile minți pe piste greşite.
          Grafenul pe care zic ei că l-au descoperit în 2004 este bidimensional. Ori aşa ceva nu se poate. Nu există materie bidimensională .

          Apreciază

        • Sigur ca trebuie sa mergem pe credinta, dar si in credinta si in domeniu stiintific trebuie sa cercetam. Nu putem emite ipoteze aproximative.
          In sf, va respect punctul de vedere.

          Apreciază

        • Grafen bidimensional?
          Poate ai in vedere lamele de hidroxid de grafen pe care le-a descoperit in vaccinuri Andreas Noack. O fi zis bidimensionale in sensul ca sunt atat de subtiri incat par bidimensionale, par a avea doar lungime si latime. Dar evident ca au si grosime, chiar daca nanometrica (sau cum or fi). Ca tot vorbim de nano…
          Asadar nu mai specula ca sa arunci orice teorie despre vaccinuri in ridicol.

          Apreciază

        • Monahule Clement ,te cred sincer că nu există virusul, nu intra în alte năluciri ca să demonstrezi asta, pentru că nu poți inversa Adevărul. Dacă te cred pe tine că nu există virusul, dar e oxidul de grafen (o chestie inventată în 2004), şi urmasii nostri o să creadă în aceeasi nalucire , care o să devină preudo-dogmă.
          Crede-mă ce spun acum in sinceritatea mea: conceptul de sars cov doi e exact ca, conceptul de atom de care ne vorbește Sf. Vasile cel Mare.
          Totul e o psihoză, nu e nevoie de o explicație a unei psihoze.
          Atâta timp cât dumneata intri în psihoza asta, consider că aceasta nu este harul lui Dumnezeu. Şi atunci cred că ar trebui să priveghezi mai mult asupra acestor aspecte.
          Cum poți să pui vina pe ceva din cauza la nimic, când nu s-a petrecut nimic?

          Apreciază

  1. …”multe masti de fata care sunt traficate de catre corporatii sunt acoperite sau captusite cu grafen… In raportul lor cercetatorii spanioli au descoperit de asemenea cantitati semnificative de oxid de grafen in tampoanele utilizate in reactiile in lant ale polimerazei si testele antigenului pt a detecta Covid 19. Totodata Peters (The Stew Peters Show) l a adus pe expertul medical si pe cercetatorul farmaceutic de 20 de ani,dr. Jane Ruby in episodul din 8 iulie al emisiunii sale pt a vorbi despre ce este oxidul de grafen si efectele sale asupra corpului uman. Ea a spus in timpul misiunii ca oxidul de grafen „este cu siguranta otrava” … si si a aratat ingrijorarea cu privire la motivele pentru care descoperirea oxidului de grafen in vaccinuri NU este raportata pe scara mai larga de catre mass-media (acestea au fost extrase de pe blogul saccsiv de catre un frate de la stirea: „Studiu spaniol – toate tipurile de vaccin anticovid contin uriase cantitati de oxid de grafen…”
    Totodata el a mai gasit ceva interesant: ei se folosesc de grafen deoarece este cel mai bun conductor de electricitate si caldura cunoscut. Este un material ce ar putea fi folosit si in medicina mai ales ca vector pt terapii genetice, medicina moleculara si vaccinuri.
    Multi stiu faptul ca in Canada s au retras masti sanitare de pe piata ce contineau oxid de grafen din cauza unor posibile riscuri pt sanatate. Deci eu respect parerea fiecaruia insa ce e extras fratele in cauza e in concordanta cu ce mi a spus un parinte pustnic in urma rugaciunilor deci pentru mine tot ce s a intamplat din martie 2020 incoace a ramas si ramane o falsa pandemie sau mai degraba o plandemie dupa cum bine a scris fratele danielvla. In loc sa ne unim toti crestinii ortodocsi antisistem ne contrazicem pe diferite bloguri ortodoxe. Pacat caci avem un dusman comun. Numai bine. Doamne ajuta.

    Apreciază

    • Grafenul este prin definiție grafit bidimensional.
      Pe pământ grafitul este tridimensional.
      Probabil au primit gafit bidimensional de la extratereştri prin curier. Nu pot să îmi explic altfel.

      Apreciază

    • Părinte, aveți dreptate. Doar ca toata informatia despre grafen poate fi eronată. Ni se servesc piste false. Consider ca sunteti binecuvântat, atata timp cat nu mergeti pe alte informatii adiacente. Tot ceea ce conteaza este ca sunteti de acord ca nu exista virus. Ca e o mare inselare. Restul e desartaciune. Sunt curios ce va urma, daca se termina plandemia, „invazie extraterestra augementata” ? Războaie folosind aceeasi realitate augmentativa? Incalzire globala (a se retine ca e o aberatie si incalzirea si globalul, doar suntem geocentristi, taria e tarie)? Doar naluciri, astea vor urma! Sa fiti tari in credinta, voi monahlior, acolo unde va aflati. Ca vii tineti lumea!

      Apreciază

  2. Ca răspuns lu’ Daniel despre aşezarea bidimensională.
    Un substantiv (ființe, obiecte, lucruri, sau fenomene ale naturii ), este ceea ce este prin însăși definiția lui.
    Exemplu. Oaia este un animal domestic care işi rumegă hrana. Rumegatul hranei este un aspect care defineşte oaia.
    O oaie prin definiție işi rumegă hrana. Adică este un animal rumegator.
    Dacă ai văzut sau a zis cineva că există oaie care nu rumegă, atunci acea presupusă oaie , ori nu e oaie ori nu există. Da. E o minciună.
    O minciună ca să fie credibilă trebuie să fie cât mai gogonată.

    Apreciază

  3. Definițiile de pe wikipedia sunt general acceptate. Este cea mai vastă enciclopedie dintotdeauna. Wikipedia înseamnă gugle înseamnă ştiință înseamnă cercetători înseamnă internet înseamnă media , adică cum văd majoritatea. Ori nu e adevarat că fiecare pasăre moare pe limba ei?
    În ce limbă să vorbim majorității?

    Apreciază

  4. Doamne, ajută!
    Oricare ar fi metodele folosite de cei care conduc sistemul și au ca scop definit implementarea agendei ocultei mondiale, un lucru este clar: ne aflăm în plin război duhovnicesc! Cum ne pregătim să ieșim biruitori? Prin puterea personală? Prin biserica dintre ziduri, condusa de o ierarhie pro ecumenism? Sau prin urmarea canoanelor și dogmelor Bisericii Ortodoxe Universale? (asa cum sfinții părinți au conglasuit în cele șapte Sf. Sinoade Ecumenice) Cu ură alegerea este de-a stânga iar cu dragoste este de-a dreapta! Alegerea fiecăruia va face diferența! Grea încercarea prin care trec ortodoxiei însă îl avem pe Iisus Biruitorul alături de noi. Să Îl iubim pe Domnul și făptura Sa! Astfel vom dobândi Harul Domnului care este obiectivul principal al ortodoxului! Dumnezeu să ne călăuzească pașii după voia Sa! 🙏

    Apreciază

  5. Pingback: Cum au trădat Ortodoxia și anul acesta ierarhii BOR în săptămâna de spurcăciune ecumenistă – OrtodoxINFO

  6. Pingback: Διαμαρτυρία Ορθοδόξων αδελφών στην Ρουμανία σε οικουμενιστική συμπροσευχή για την γελοία «εβδομάδα προσευχής για την ενότητα των χριστια

Lasă un comentariu