Pseudo-mitropolitul Teofan botezând, la grămadă și în grabă, copii în Africa

Mitropolitul Teofan Archives - Basilica.ro

Foto – basilica.ro

O delegație a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei condusă de Mitropolitul Teofan a participat, la Centrul Misionar din Kidamali, Tanzania, la botezul a 227 de copii și adulți africani, scrie basilica.ro.

Au fost primiți în Biserică atât prunci nou-născuți din familii ortodoxe, cât și adulți din comunitatea massai a satului Ipwasi.

6z 
Zilele acestea, Părintele Mitropolit Teofan a participat la săvârșirea a 227 de botezuri în cadrul Centrului Misionar din Kidamali
Pe parcursul celor câteva zile petrecute în Kidamali, delegația din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor a făcut o vizită în cadrul Școlii Primare din Ipwași, la Grădinița din cătunul ortodox Sfântul Gheorghe din Nyamihuu construită cu ajutorul dumneavoastră și la tribul de massai din Ipwasi.
Pse

29 de gânduri despre „Pseudo-mitropolitul Teofan botezând, la grămadă și în grabă, copii în Africa

  1. Am doua video-uri care sunt foarte interesante ,unul cu episcopul Teodosie din 2022 cand dracii dintr-o femeie indracita isi bat joc de Teodosie .

    Si inca un video care il critica pe Matei Vulcanescu ca nu a intrerupt pomenirea si ca a fugit de persecutie in Patriarhia Antiohiei .

    Apreciază

    • In ce priveste al doilea film, Cristian asta… nici el nu are toata tabla pe casa Ortodoxiei. Adica interpreteaza eronat, nu cunoastele canoanele, nu le intelege, e rautacios si batjocoritor. Eu n-as lua de bun mai nimic din ce zice acest individ.

      Apreciază

      • Eu nu urmaresc pe cristian -crestin ortodox deloc ,il urmaresc pe Matei Vulcanescu dar cristian l-a atacat pe M.V pe tema asta a intreruperii pomenirii si M.Vulcanescu a realizat mai multe video-uri unde explica de ce greseste cristian si am zis sa vad ce zice cristian in videourile lui despre Matei Vulcanescu si am vazut ce se bucura ca M.V a fost caterisit pt ca a intrerupt pomenirea .

        Despre îngrădiți. Confuzia lui “Cristian – Creștin Ortodox”

        In video-ul asta la minutul 6 cristian zice ca el e pomenitor si ca e in Biserica si ca nepomenitorii nu ar mai face parte din biserica dupa el .

        Inca o discutie pe partea asta pomenitori -nepomenitori are loc la minutul 18 ,deci daca vrei urmareste portiunile astea din video la minutul 6 si 18 .

        Apreciază

      • Ce parere ai de episcopul Teodosie de la Constanta ? el nu a participat la Sinodul din Creta si nu a semnat documentele ,a dat anatema sinodul din Creta ?din ce am vazut in video-ul lui Matei Vulcanescu inteleg ca nu .Il pomeneste pe Daniel la slujba ori a intrerupt pomenirea ?la mine in localitate preotul nu-l pomeneste pe Daniel dar il pomeneste pe episcop ,adica nu a realizat nimic prin asta pt ca episcopul este eretic prin semnarea documentelor de la Creta .

        Apreciază

        • episcopul Teodosie, vezi aici :

          Ereticul Ecumenist Teodosie si popii Mircea Cristian Pricop, Bogdan Moise, „Arhidiaconii” Ioan Caraza, Ioan Dura, PRIETESUG cu Dr. Jered Kalimba, „episcop” anglican si „evanghelic” Unit Rev. Drd. Dieter Brandes 21 aprilie 2024

          Când ai să vezi vreun episcop care refuză să primească pe conducătorii unor confesiuni, ori refuză vreo invitație de a lor și le mărturisește public că nu avem nimic în comun cu ei , ori acceptă invitația, dar le spune pe față că Sf.. Arh Stefan că în afară Ortodoxie nu este mântuire …. atunci să-mi arăți și mie acel episcop!

          DaR , așa… nouă ne spune ce vrem să auzim …și apoi se duce in întâlniri cu ei și se teme să le arate Adevărul …atunci e un mincinos sau un las.

          Apreciază

        • IPS Teodosie îl pomenește pe Daniel. Adica e un Episcop pomenitor. Înainte a zis ca nu a fost nimic rău în Creta. Acum vad ca ezita sa zica contrariul. Deși din punct de vedere ortodox sta cam cel mai bine din ierarhia BOR, totuși nu se poate avea comuniune cu el (din partea unui mărturisitor ce a intrerupt pomenirea), caci nu mărturisește 100%.

          Apreciază

        • Deci e clar si cu Teodosie ,nu a intrerupt pomenirea lui Daniel ,se intalneste cu alti eretici ,nu stiu daca e vorba de frica ca la anii lui de ce sa-ti fie frica de intreruperea pomenirii ori sa refuzi sa te intalnesti cu anglicani ori cine stie ce alti eretici .

          As vrea doar sa postez 3 comentarii de la videoul cu teodosie de acum 2 ani .


          @robert-marius9792

          2 years agoLA INCEPUT ZICE CEVA DE CA ESTE SMERIT. NU CUNOSC ASTA INCA. DAR LA SFARSIT ZICE CA EL ESTE HRISTOS PE PAMANT-ASTA NU CRED.

          @ayeayee9159@ayeayee91592 years agofiind eretic ecumenist Teodosie prin asta arata ca NU are smerenie


          @LambdaLambda-zl3wg

          5 months ago @ayeayee9159 ,i.ti dai seama ce INFRICOSATOR SA STII ADEVARUL IN ALE CREDINTEI,SA NEGI PE ADEVARUL INTRUPAT,SI SA MAI STAI CU FATA SPRE”ALTAR”STIINT CE FACI!!! WAW,PE DREPT ESTE CA E FOARTE INFRICOSATOR ASA CEVA!

          Apreciază

        • In legatura cu Teodosie intr-un video de-al lui Matei Vulcanescu

          zice ca Teodosie se roaga sa vina ploaia si nu vine pt ca e eretic si ca daca nu marturiseste impotriva Cretei se duce in fundul iadului incepand cu minutul 23 pana la minutul 36 .

          Apreciază

        • nu vine ploaia…vine puhoiul și mătură străzile!

          Așa o să-i măture și pe ierarhii ecumeniști secera morții… dacă nu se pocăiesc!

          Apreciază

        • Tot despre Teodosie niste comentarii din 2021 de la videoul lui M.S.C .


          @carmen7557

          2 years agoA slujit cu papistasii in Anglia,eu l-am vazut si n-am incredere in el

          @constantincostesu17742 years ago (edited)

          2 years ago (edited)Nu are ce sa raspunda IPS Teodosie si nu o sa o faca. Problemele au fost prrzentate atat de bine incat contin in ele si raspunsul. Sau daca totusi ar raspunde ar avea doua cai : una a raspunsurilor evazive si viclene cu care suntem arhiobisnuiti iar cea de-a doua ar fi CALEA MARTURISIRII si recunosterii ereziei ecumenismului adoptat si legiferat la Creta. Deabia Atunci am avea un Ierarh Marturisitor in persoana IPS TEODOSIE.

          Apreciază

  2. Da, bine zice Ioan C. : conducătorii și ierarhii ruși criminali înrăiți. Eu aș mai adăuga pe deasupra și îndrăciți. Și nu de ieri de azi, ci de multă vreme. De o mie de ani încoace. Ce,… că vezi Doamne i-a stricat comunismul, că ei erau de felul lor un popor bun și iubitor. Aiurea, erau stricați ei dintotdeauna, de la mama lor, de când s-au născut, s-au născut stricați. Criminali îndrăciți, niște spurcăciuni, o abominație a istoriei. Nu o spun doar eu, scriitori de-ai lor de marcă fac o asemenea afirmație. Simpla lor prezență, a rușilor, reprezintă o amenințare cu extincția a vieții de pe acest pământ. Nu e zi de la Dumnezeu, să nu amenințe cu declanșarea holocaustului nuclear.

    Ia să vedem mai jos ce ‘buni și iubitori’ erau ei rușii pe vremea țarilor. Cum au vrut să ne facă felul, adică să pună mâna pe țară noastră și să o înglobeze în imperiul țarist în anul 1878, după ce în 1877 îi salvasem din ghearele turcilor la sud de Dunăre. Erau cu bobul de tămâie în gură când trupele române au trecut Dunărea. Chiar ei rușii ne-au cerut ajutorul, pentru că ulterior să nu mai recunoască acest fapt. Perfidie tipic rusească, specifică unor oameni fără nici un fel de onoare și fără nici un fel de Dumnezeu. I-am scos pe ruși dintr-un mare rahat, îi făceau praf turcii. Și drept mulțumire, în anul următor 1878 o apucaseră către București, să pună mâna pe capitală și pe întreaga țară. Ne-au salvat atunci englezii, care i-au amenințat pe ruși cu războiul, dacă nu se retrag. Chiar și așa nu au plecat acești nefârtați cu mana goală, ci ne-au luat cele trei județe din sudul Basarabiei. Asta drept mulțumire.

    https://historia.ro/sectiune/general/cum-ne-a-ajutat-imperiul-rus-la-razboiul-de-569160.html

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pseudo….pseudo. Mai e vreunul care să nu fie pseudo? Mai există vreunul care să fie adevărat?
    Din momentul în care securistul de serviciu a pus ștampila pe dosarul candidatului la teologie, din momentul acela respectivul a devenit pseudo.

    De când partidul și securitatea au început să aleagă și s-au pus în locul Duhului Sfânt, de atunci toți au devenit pseudo. De atunci Duhul Sfânt ne-a părăsit. Toți au devenit pseudo.

    Ecumenismul este o consecință a faptului că ierarhii Bisericii sunt pseudo și nu viceversa.

    Apreciază

  4. Fara legatura cu Teofan dar avand legatura cu ecumenismul ,un video de-al lui Matei Vulcanescu despre ereticul Ionut Mavrichi de acum 1 an .Ionut Mavrichi zice ca Adevarul nu este in B.Ortodoxa .La minutul 8 aminteste de o intamplare cand patriarhul coptilor participa la slujba de la Catedrala Sfantul Spiridon Nou si Daniel l-a invitat sa se impartaseasca si patriarhul copt a refuzat pt ca ii considera pe ortodoxi eretici .

    https://www.youtube.com/watch?v=okYH9h-TeX4

    Apreciază

    • Da… dar nu știu dacă e adevărat ca l-a chemat să se împărtășească pe „patriarhul” copt. Și dacă e adevărat, asta dovedește ca monofizitii sunt mai constanti în erezia lor decât ecumenistii de la noi, care fac concesii de dragul politicii, masoneriei etc.

      Apreciază

Lasă un comentariu