PROTEST DE SUSȚINERE PENTRU FLORIN BARBU ȘI COPIII LUI, luni 30 mai, ora 14:00, la Ministerul de Externe

a144

Ne pasă de un român care e gata să moară pentru copiii lui? 

Fiecărui român trebuie să-i pese! Fiecărui ortodox, mai ales! 

Fiecare dintre noi am putea trece printr-o situație dificilă în viață și daca nu am sărit pentru altul, pentru noi cine va sări? 

Cine vrea sa fie alaturi de Florin Barbu, romanul aflat in greva foamei la Strasbourg deoarece i ,,s-au furat” copiii in Anglia pentru a fi dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali?

Luni, ora 14.00 putem merge impreuna sa ne aratam compasiunea si faptul ca il sustinem pe Florin, putem depune cate un memoriu la Ministerul Afacerilor Externe, Guvern si Ambasada Marii Britanii.

Sunt copiii noştri, în fapt, copiii unui popor ce nu mai are visuri acum. Nu mai are niciun vis.
Sunt copiii noştri, viitorul României din ce în ce mai fără viitor!

Nu este normal ca numai un părinte să se jertfească pentru copiii săi. Atunci când avem un preşedinte, un guvern şi, chiar un parlament!

Copiii noştri nu sunt de vânzare!

Asadar, ne vedem luni la ora 14.00 in fata Ministerului Afacerilor Externe, inarmati cu sfinte icoane si cruci pentru a-l sustine pe Florin. 

Adresele instituțiilor: 

Ministerul Afacerilor Externe – Aleea Alexandru nr. 31, București  (pe B-ul Aviatorilor, pe partea dreaptă -spre est, un pic mai la nord de Piața Victoriei)

Guvernul Romaniei – Piața Victoriei nr. 1

Ambasada Marii Britanii – Strada Jules Michelet nr. 24 (putin mai la sud de Piața Romană)

10615431_10204583354171923_7319421974593815568_n

Citiți și: SĂ NE RUGĂM pentru Florin Barbu și copiii lui! PSALMUL 84 de mai multe ori pe zi, până își va recăpăta copiii

19 gânduri despre „PROTEST DE SUSȚINERE PENTRU FLORIN BARBU ȘI COPIII LUI, luni 30 mai, ora 14:00, la Ministerul de Externe

  1. Pingback: PROTEST DE SUSȚINERE PENTRU FLORIN BARBU ȘI COPIII LUI, luni 30 mai, ora 14:00, la Ministerul de Externe - † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

  2. Trebuie distribuit la tori romanii;eu voi distribui catre bisericile noastre, neoprotestante;voi la ortodocsi, am trimis si la presedinyele asta mut, la premier…trebuie s achemam un numar mare’
    dar mai ales la presedinte…nu numai la af externe;nu face nimic?AFARA!

    Apreciază

  3. Mai bine nu va deranjati… cu icoane, cruci si rugaciuni nu ajutati pe nimeni, nici cu proteste la ambasada. Daca vreti doar sa va impacati constiinta ca „ati facut ceva” mai bine lasati-o moarta, asemenea metode de „ajutor” sunt similare pomenirilor la Liturghie. Adica, te fac sa simti ca vai, „ai facut si tu ceva”, dar in fapt, n-ai facut nimic.

    Pentru cazul lui Florin, trebuie o echipa de extractie, nu proteste, icoane, rugaciuni si alte inutilitati. Sau daca tot o dati pe cartea crestina, uite cum sa impacam si capra si varza:

    – trebuie un hacker care, dupa ce-si face rugaciunea, sa localizeze exact unde e copilul lui Florin;
    – trebuie un lunetist profesionist, care, dupa ce citeste Psalmul 143, facandu-si o cruce mare, ii impusca in cap pe asistentii sociali si toti reprezentantii statului aflati in perimetrul copilului;
    – trebuie macar 2 militari profesionisti sau fosti agenti de servicii secrete specializati in lupte corp la corp, care sa-i extraga copilul lui Florin, imobilizand orice rezistenta mai intampina, ce nu a fost eliminata de lunetist – pentru a nu a fi acuzati de piosi ca lucreaza „fara Dumnezeu” si sunt solutii „necrestine”, respectivii profesionisti pot recita Psalmul 50 in timp ce le baga pumnul in gura bugetarilor de la Serviciile Sociale si in timp ce ii calca in picioare;
    – lunetistul acopera retragerea celor doi militari / agenti de securitate si copilului extras, cantand toti in gand „Cu noi este Dumnezeu” sau alt imn religios (nu tare, ca sa nu-i sesizeze rapitorii si sa atenteze sa fure din nou copilul);
    – trebuie un profesionist specializat in falsificarea pasapoartelor, ii face atat copilului cat si tatalui un pasaport fals, si ii trimite intr-o tara care nu respecta drepturile omului si nu accepta cererile de extradare (sunt destule de unde sa selecteze… Rusia, Mexic, Iran, Siria, virtualmente orice tara care nu iubeste mult Occidentul); cum falsul in acte are un scop nobil (protejarea unei familii de ghearele hraparete ale statului), actul devine din pacat, un act de binefacere, si asa isi mai ispaseste si falsificatorul de documente din alte pacate ce le-ar avea.

    Eventual, mai se poate adaoga o gloata furioasa de oameni nemultumiti care sa acopere echipa de extractie, creand panica in randul autoritatilor.

    Cu Dumnezeu nu faci nimic, cu rugaciuni si alte porcarii, la fel cum nici de comunism, nu a protejat Dumnezeu pe careva in mod real, toti fiind deposedati de pamanturi, averi, si supusi oribilei doctrine egalitarist-sarantoace, cu sau fara voia lor. Daca scopul vostru e mantuirea, e o alta problema, dar prin actiunile voastre nu ajutati cu nimic, cu absolut nimic, la recuperarea copiilor furati.

    Mai bine nu va deranjati, ca numai orgoliul vostru si parerea de sine v-o satisfaceti prin asemenea modalitati. La fel cum cei ce doneaza bani saracilor doar constiinta lor si-o adorm – nu rezolva ei problemele cersetorilor si impotentilor, motivele reale pt. care mereu vor fi saraci (ca nimeni nu-ti baga in traista daca tu insuti nu inveti sa stai pe propriile picioare, sa muncesti pt. a iti sustine existenta).

    Din pacate, nu sunt lunetist profesionist, si nici nu cunosc militari specializati in extractii, ca as fi facut eu cele propuse mai sus, cu o mica echipa… chiar fara acordul partilor implicate (doar pt. ca parintii sunt femei si nu vor sa-si umple mainile de sange in apararea copilului lor nu inseamna ca un copil nevinovat merita sa fie rapit de sistem, pt. ca ambii parinti s-au nascut cu vagin in loc ca unul sa aiba testicul).

    Ii doare pe ei de greva foamei fix in fund… sunt sigur ca abia asteapta ca tatal copilului sa moara prin infometare sau de boala, ca sa scape de o grija. Cat de imbecil trebuie sa fii sa crezi ca prin asemenea metode rezolvi ceva? Zici ca sunteti copii mici, care ameninta ca se sinucid sau ca nu se mai joaca de indata ce nu le convine ceva… Chiar aveti impresia ca ii pasa cuiva de voi? Maturizati-va odata, fiecare are propriile lui probleme, si nu mai are nevoie de problemele altcuiva!

    Incep sa cred ca Crestinismul a fost cea mai mare eroare a umanitatii, daca oameni atat de retarzi e in stare sa creeze… care nu reactioneaza nici cand le sunt furati copiii! Pai asta e spalare pe creier la cel mai inalt nivel, iti dai seama ce bine dresati sunteti daca voi asa pacifist raspundeti cand e nevoie de violenta.
    Bine ca va maniati si ati folosit uciderea, in istorie, in mod gratuit, pentru trivialitati si lucruri de nimic ca asa i s-a parut lui YAHVEH drept, dar atunci cand chiar e rost de ucidere si asasinate, va prefaceti oripilati.

    Pe mine ma oripileaza mai mult cum scarba aia de Apostol Petru a ucis doi soti conform Noului Testament, doar pentru ca au tainuit parte din banii obtinuti pe vanzarea averii, si nu le-a pus la dispozitie Apostolilor suma intreaga, pastrand si pentru ei.
    Sau cum YAHVEH a dat mortii popoare intregi, femei si copii, al caror singur „pacat” era paganismul.
    Sa nu mai zic, crimele „pentru apararea credintei stramosesti” savarsite de unii „sfinti” (cum credinta nu ti-o poate lua nimeni cu forta, ceea ce au facut multi crestini sub obladuirea Bisericii, masacrand pagani sau datatori de lege care nu se supuneau ideologiei lor bolnave, se numeste omucidere, simplu, fie ca au cerut asta in rugaciune sau au executat ei insisi fapta).

    Adica, dupa voi, e pacat sa ucizi sa-ti aperi proprietatea, averea, familia, viata… dar sa ucizi pt. „apararea credintei” (o abstractiune) sau alte nimicuri e ok… Nici nu inteleg ce vreti… Ca nu sunteti buni la nimic. Numai sa va plangeti si vaicariti.

    Bleah, tare gretos o fi raiul cu asa specimene plangacioase si muieresti! Toti purtatori de fuste (in frunte cu preotii si calugarii dealtfel – nu puteau si astia sa adopte imbracaminte mai barbateasca?).

    Daca va intereseaza sa ajutati in mod real familia, cautati asemenea solutii mai „spartane” cum am sugerat. Cand s-a dezbatut cazul Bodnariu am vazut unul acolo, nu mai tin minte cum il chema, ce chiar avea la activ o asemenea „gafa”, de „rapire” a copilului de la Serviciile Sociale si returnarea lui parintelui, in mod „fraudulos”. De astfel de oameni aveti nevoie, nu de popi, rugaciuni, icoane si proteste! Si ironic sau nu, respectivul care era detestat de autoritatile norvegiene ca a mai ajutat parinti sa-si recupereze copiii furati, cu forta sau prin recuperari legale, nu e deloc atat de bisericos.

    Oameni de actiune trebuiesc aici, nu rugaciuni ieftine. Meritati ceea ce vi se intampla, o meritati cu varf si indesat. Sa ii fereasca Dumnezeu si pe dusmanii mei de „sprijin” ca cel crestinesc – astia nu stiu decat sa cerseasca, si apoi sa se „roage” pt. tine de parca asta te ajuta cu ceva! Dealtfel unul din motivele pt. care m-am lepadat definitiv de credinta – iti cere totul si nu-ti da nimic; mai bun targul e sexul pe bani cu o curva, macar acolo te alegi cu ceva concret (placere carnala).

    Stiu ca e usor sa propui solutii spartane si sa astepti altii sa le faca… eu unul as dona pt. o asemenea cauza „spartana” furnizand armele… eventual ajutand si la partea cu agitatia gloatei. Ca din pacate, asasin profesionist nu sunt, altfel nu discutam aiurea si ipotetic si actionam de mult timp, sa bag sperietii in bugetari.

    Sa vezi dupa cateva impuscari in cap ale celor ce lucreaza in astfel de domenii, ce frica ii va cuprinde subit de a incerca astfel de furtisaguri pe viitor… Vor da cei de la conducere ordine cate vor dar nu se vor gasi executanti, caci lumea se va teme daca are in fata ochilor exemplele concrete ale catorva capete carora creierul le-a fost imprastiat pe asfalt de la glonte tras de la distanta mare.

    Prin ucidere si frica, prin teroare, asa se discuta cu statul modern si bugetarii lui! Cei ce cautati solutii pacifiste si diplomatice sunteti partasi la genocidul lucrat de catre stat, si va meritati din plin soarta cand va vine randul.

    E drept, nu pot fi acuzati mult oamenii moderni… la lipsa lor de pregatire militara nu au cum sa ajute. Macar de ar fi oameni experimentati sa invete populatia chiar si contra cost de-ale militariei… Uite, astea ar fi niste cursuri utile! Nu porcariile ce le baga guvernul pe gat pt. forta de munca!

    Apreciat de 1 persoană

  4. „Cand s-a dezbatut cazul Bodnariu am vazut unul acolo, nu mai tin minte cum il chema, ce chiar avea la activ o asemenea „gafa”, de „rapire” a copilului de la Serviciile Sociale si returnarea lui parintelui, in mod „fraudulos”. ”

    Am cautat mai atent – despre asta era vorba:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Rutkowski

    Un asemenea om trebuie in acest caz (personal prefer varianta socanta a varsarii de sange / Vlad Tepes – da un mesaj clar „autoritatilor” si se vor caca pe ei data viitoare cand sunt pusi de diversi sa faca din nou un gest asemanator).

    Apreciază

    • Dane, iti accept supararea pana la un punct. Si eu cred ca omul se sacrifica degeaba. Impotriva unui sistem ticalosit se lupta ca un ticalos. dar nu inteleg de ce esti suparat pe Dumnezeu. A nimicit niste biete popoare pentru simplu pacat ca erau pagane? Ce cuprinde acest cuvant, stii? Paganii aia pe care ii aperi tu atat, ardeau copii de vii, jertfeau oameni, femei, copii si barbati, in jertfe care ar face ca si cel mai intreg om de astazi sa isi piarda mintea. Homosexualii erau agresivi ca si azi si luau cu forta oameni in jocurile lor erotice. Lasa-l pe Dumnezeu sa judece lumea ca o face mai bine decat tine, si tu judeca-te pe tine. Dupa ce termini, poate mai dai o mana de ajutor. Vezi ca nu e chiar atat de greu sa rapesti niste copiii si sa te duci cu ei in Romania.
      Ati putea face demersuri la conducerea Romaniei sa emita o lege prin care copiii cu parinti romani nu vor fi extradati. Puteti sa il ajutati pe om sa faca rost de niste pasapoarte romanesti pentru copii, apoi puteti sa il ajutati sa isi caute copiii. Cautati piste si ii veti gasi. Un parinte are tot dreptul sa isi ia copiii cu forta dupa ce i-au fost luati cu forta. Avraam, primul credincios adevarat, nu s-a rugat si a asteptat ca Dumnezeu sa ii rezolve problema cand Lot si familia lui au fost rapiti. El s-a rugat cerandu-i lui Dumnezeu ajutor, apoi si-a luat armele si oameni si a plecat la lupta,
      Pe vremuri oamenii stiau sa lupte. Acum barbatii se poparta ca femeile si plang dupa ajutor. Omul cere ajutor. dati-i-l! Mergeti si vorbiti cu el, gasiti solutii si apoi mergeti la lupta.
      Aia din antichitate care luptau si omorau un popor intreg de deraiati, nu se cramponau de ce va insemna azi „politic corect”. Ei stiau ca daca nu iti starpesti dusmanul, el te va incaleca pe tine si ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.
      Dumnezeu doar le-a arata dusmanul si le-a spus ce trebuie sa faca. Ei au luptat. Asta nu mai stim noi sa facem si asta ar trebui sa invatam

      Apreciază

  5. Pingback: PROTEST DE SUSȚINERE PENTRU FLORIN BARBU ȘI COPIII LUI, luni 30 mai, ora 14:00, la MAE – Ministerul de Afaceri Externe | agnus dei - english + romanian blog

  6. Pingback: PROTEST DE SUSȚINERE PENTRU FLORIN BARBU ȘI COPIII LUI, luni 30 mai, ora 14:00, la Ministerul de Externe | energein7's Blog

  7. Ceea ce face Dumnezeu cu un singur Cuvant opreste si vanturile si marea infuriata;te inghite un peste, EL te scoate.Fara Dumnezeu NIMIC nu suntem; nu ai simtit nicioadta puterea SA?

    Apreciază

  8. Am distribuit astazi o multie si voi face si in continuare;i am spus si lui Florin, ca sa l incurajez; mi a raspuns , a avut putere sa mi multumeasca;sunt la 500km si am o gramada de ani ca bunca; nu multi pana la 100:)dar m as duce la Cotroceni sa protestez….Sa scot mortul de presedinte din casa lui:((
    Am trimis si la Pariarhie..multe postari in legatura cu Florin;apoi mai e doamna aceea din Canada..CE FACEM FRATILOR cu vandutii astia????????

    Apreciază

  9. Pingback: PROTEST de susținere pentru Florin BARBU și copiii lui, Luni 30 mai, ora 14:00, la MAE – Ministerul de Afaceri Externe din București | ARMONIA MAGAZINE - USA

  10. Sunt acum la guvern si nu este nimic! Am plecat cu 3 copii sub 3 ani de acasa pe canicula…am ajuns la min de externe la 2.30 si iarasi nimic, am zis ca am ajuns prea tarziu si am alergat cu caruciorul dublu si fetita de 3 ani panaaici, in P-ta Victoriei nr. 1 si nu este absolut nimic! Nici gardienii nu stou nimic! Pacat de timpul nostru si disponibilitatea noastra de a sprijini!

    Apreciază

    • Seratiottis
      Ne cerem scuze! Ne-am adunat cam 14 oameni, dar au venit cate unul, doi, pe rand. Au semnat toti pe scrisorile de protest pe care le-am depus la institutiile respective. Intrucat n-a fost suficient timp sa obtinem o autorizatie de la Primaria Capitalei (desi n-ar trebui, avand in vedere art. 39 din Constitutie –
      Art. 39 – Libertatea întrunirilor
      Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.) si pentru ca au venit putini oameni, am hotarat ca protestul nostru sa fie un protest macar scris.
      Probabil la 14:30 eram la registratura MAE, unde am depus scrisoarea-protest sau la Directia Consulara a MAE, unde am fost invitati in audienta. La Directia Consulara am fost 6 persoane, caci restul plecasera.
      In jurul orei 16 am fost la Guvern, unde am depus alta scrisoare-protest, doar 3 persoane. Am ajuns si la Ambasada pana la inchiderea programului, dar era inchis.
      Ne cerem iertare pentru cum s-au derulat evenimentele!
      Speram ca pe viitor sa facem un protest autorizat, cu mult mai multi participanti.

      Apreciază

  11. Scumpa doamna Serratiottis chiar daca nu ne-am intalnit, cu siguranta, drumul dumneavoastra nu a fost in zadar pentru Dumnezeu, pentru constiinta dv. si asta nu e putin lucru deloc. Eu la ora 14.00 fix am fost acolo si mai mult ca sigur la ora 14.30 eram in audienta la minister. In plus la ora aceea duba cu jandarmi era inca acolo, asadar ar fi putut sa va spuna adevarul. Si eu mi-as fi dorit un protest in adevaratul sens al cuvantului, dar cu 12 oameni si inca doi, organizatorii, e greu sa realizezi un protest spontan. Dintre toti cei prezenti o singura persoana s-a oferit sa mearga la Guvern alaturi de organizatori. Asadar daca ati fi reusit sa ajungeti la ora 14 fix cu siguranta ne-am fi intalnit. Daca vreti sa-l sustineti pe Florin Barbu asumandu-va si consecintele – oricare ar fi ele – puteti sa trimiteti o scrisoare in acest sens catre MAE, Guvern, fie prin posta, fie prin e-mail si urmariti ce se mai intampla in ideea ca va fi organizat si un protest autorizat la un sfarsit de saptamana. Situatia e asa de dramatica – tinde sa fie un fenomen cu ,,rapirea” copiilor din familiile naturale – incat va rog sa intelegeti situatia, sa nu va suparati si sa intelegeti intentiile bune. Numai cine nu munceste, nu greseste! – se spune la romani. Iertati si Doamne ajuta!

    Apreciază

    • DOAMNE IISUSE HRISTOASE MANTUITORULE PREASFANT INTOARCE TOTI COPII ROMANIEI RAPITI DIN BRATELE PARINTILOR SI ADU I IN TARA LOR PE ROMANII INSTRAINATI DE ACEST PAMANT AL NEAMULUI STRABUN Si SFANT .

      SI ARATA DOAMNE PUTEREA TA CEA SFANTA MARE SI DUMNEZEIASCA PESTE popoare CU DREAPTA TA
      CEARTA SI MUSTRA PE neamurile idolatre sodomite gomorite si păgâne CARE S AU LEPADAT DE SFANT CUVANTUL TAU DIN ADEVARUL CEL CURAT CA SA CUNOASCA aceste neamuri nimicnicia lor si JUDECATA TA CEA DREAPTA ;

      Iar cei ce sunt în ADEVARUL CEL CURAT SA VADA DREAPTA TA CEA SFANTA SI DUMNEZEIASCA IAR PE TINE DOAMNE SA TE SLAVEASCA.
      TOIAGUL TAU DE FIER SA PASCA NEAMURILE iar pe cele ale întunericului TOIAGUL TAU DE FIER SA LE ZDROBEASCA
      CA MAI DE PRET ESTE si pentru noi CUVANTUL TAU CEL SFANT ARATAT PE ACEST PAMANT IN ADEVARUL CEL CURAT
      AMIN.

      Apreciază

Lasă un comentariu