De ce masonii au asasinat-o pe Maica Heruvima

„Mucenița Ta, Doamne, (N), întru nevoința sa, cununa nestricăciunii a luat de la Tine, Dumnezeul nostru, că având puterea Ta, pe chinuitori a învins, zdrobit-a și ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile ei, mântuiește sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule.„

Image result for maica heruvima

O înregistrare interesantă cu explicații despre ereziile origeniste, noua eră (new age) și planurile eliltelor de subminarea a Ortodoxiei prin tâlcuiri eronate ale Sfintei Scripturi și despre opoziția și jertfa maicii Heruvima, care s-a opus acestora, cu prețul vieții. 

În ce privește ultima frază din înregistrare, îmi permit un comentariu:

„Și sper ca într-o zi să cinstim pe această muceniță așa cum îi cinstim și amintim pe mulți duhovnici români și să mergem la mormântul ei și să depunem o floare și să amintim jertfa ei și altora care încă nu o cunosc.”

Consider că este mult prea puțin doar să amintim jertfa și să depunem o floare pe mormintele noilor mucenici ai timpurilor noastre! Aceștia, ar trebui cinstiți așa cum se cuvine, ca sfinți ai lui Hristos, cu închinarea cuvenită din partea credincioșilor și pe lângă proslăvirea dată de Dumnezeu, ar trebui să ne facem datoria și de ce nu, să le cinstim și trupurile sau osemintele sfințite de prezența Harului, prin așezarea în frumoase racle argintate, spre lauda lui Dumnezeu și întărirea creștinătății slăbite a acestui veac din ce în ce mai apostat.

 

3 gânduri despre „De ce masonii au asasinat-o pe Maica Heruvima

  1. Iertare, indraznesc o mica atentionare – la min 22:16, stop cadru cu P Arsenie Papacioc, unde scrie „MISCAREA ECUMENICA …etc”, nu mai continui ideea, caci e gresit exprimata si iese taman pe dos, ca sa nu spun altfel….. Deoarece ECUMENIC = ORTODOXIA DIN TOATA LUMEA .. (.. DOAR in acest sens termenul defineste caracterul universal !!); iar ECUMENISM = toate credintele (ratacirile…) din toata lumea.
    Deci, termenul de ECUMENIC este cel corect, ortodox (ex. cele 7 sinoade ECUMENICE !! ) , iar termenul ECUMENIST (miscare ecumenista) defineste RATACIREA.. E adevarat, cu ceva ani in urma nu era foarte clara diferentierea intre termeni, puteai intelege corect doar din contextul discutiei, (nici in dex nu o intalnesti pentru a te lamuri deplin, din contra), dar azi, cand stim ce reprezinta un termen si ce reprezinta altul ( DIFERENTA DE LA CER LA PAMANT in sensuri si… abia sesizabila in exprimare….. ) , e bine de a fi atenti, pentru a nu le mai promova gresit si a ajunge, in felul asta, sa ne batjocorim singuri credinta.. fara sa vrem…. !!

    Apreciază

  2. Ma bucur pentru articol,, pentru postare, pentru munca depusa in slujba Adevarului! Dumnezeu sa va rasplateasca tuturor !! Sa avem parte de rugaciunile Mucenitei Heruvima, Dumnezeu s-o odihneasca !

    Apreciază

Lasă un comentariu