NU VĂ VACCINAȚI CU NICI UN CHIP! Din 2005 pregăteau… Un vaccin provocat de un virus respirator, care (zic ei) SĂ INHIBE GENA RESPONSABILĂ CU CREDINȚA ÎN DUMNEZEU…

Sub pretextul eliminării pericolului fundamentalismului religios musulman violent și sub pretextul luptei împotriva „virusului ucigaș”, vaccinul îl pregătesc din 2005…

Această boală „focar” face parte dintr-un obiectiv mult mai mare; una planificată de peste cincisprezece ani. Planificarea a început înainte de aprilie 2005, pentru că la 13 aprilie 2005, o firmă de bioinginerie a făcut o Prezentare pentru oameni din Pentagon, în sala de conferințe subsol BC232.

În videoclipul de mai jos (mai sus – n. adm), un tip de la o firmă de Bio-Inginerie pune în mișcare Pentagonul cu privire la eliberarea intenționată a unui virus RESPIRATORIU, acesta din Orientul Mijlociu, care provoacă boală larg răspândită, pentru a face publicul larg să aibă nevoie de un vaccin.

Dar după cum veți auzi în videoclipul de mai jos, vaccinul nu ar rezolva doar boala, ci ar conține și ceva dezvoltat de firma Bio-Engineering: o modalitate de a suprima expresia a ceva numită gena VMAT2 din creierul uman.

În videoclipul de mai jos veți vedea și veți auzi că firmele de bioinginerie au făcut scanări PET pe creierul oamenilor și au descoperit că gena VMAT2 face ca oamenii să poată relaționa și să îmbrățișeze (sau să respingă) lucrurile spirituale. Dumnezeu.

De fapt, geneticienii se referă acum la această genă VMAT2 ca „gena lui Dumnezeu”.

Oamenii cu o expresie mare a acestei gene sunt foarte spirituali și religioși. Persoanele cu o expresie mai mică (sau nu) a genei, nu sunt. De fapt, oamenii cu o expresie foarte mică a acelei gene, se simt dezgustați sau revoltați prin mențiunea lui Dumnezeu!

Pasul de la firma Bio-Engineering este pentru Pentagon să elibereze un virus care să provoace boli respiratorii în populația generală a Orientului Mijlociu, apoi să vină în salvare cu acest „Vaccin” care nu numai că va vindeca boala, dar va de asemenea suprima expresia genei VMAT2, blocând astfel ceea ce ei numesc „Fundamentalism religios”. Scopul declarat este de a pune capăt oamenilor care se îmbrăcau pe veșmintele suicidului și se aruncă în numele lui Allah. Dar, în realitate, vaccinul ar bloca sentimentele de spiritualitate și de Dumnezeu din mințile oamenilor.

Firmele de bioinginerie, încă din anul 2005, au cartografiat deja ce porțiuni ale creierului uman îndeplinesc ce funcții și ce gene exprimă în moduri care implică anumiți comportamente umane!

Permiteți-mi să mă opresc o secundă și vă întreb: în cei cincisprezece ani de când s-a scurs acest videoclip, credeți că poate firmele de bioinginerie au făcut MAI MULTE cercetări? Crezi că poate au perfecționat lucrurile?

Gândiți-vă: sugerează în mod deschis eliberarea intenționată a unui VIRUS RESPIRATOR, astfel încât „vaccinul” poate fi administrat pe scară largă, modificând astfel comportamentul uman. Înfricoșător!

Detalii în engleză, despre așa-numita gena VMAT2 (gena lui Dumnezeu)https://symbiosisonlinepublishing.com

 

25 de gânduri despre „NU VĂ VACCINAȚI CU NICI UN CHIP! Din 2005 pregăteau… Un vaccin provocat de un virus respirator, care (zic ei) SĂ INHIBE GENA RESPONSABILĂ CU CREDINȚA ÎN DUMNEZEU…

  1. Sunt biolog si conferentiar universitar de microbiologie, nu exista o gena care sa faca asa ceva , e o stire falsa. Credinta este asociata activitatii psihice superioare, care are loc in general in lobii creierului mare, nu este influentata de nici o gena.Genele influenteaza caracteristicele morfo anatomice si fiziologice dar nu cunosintele si acumularea selectiva de cunostinte, de orice fel ar fi ele. Va rog mai cititi manualele de …. liceu si nu mai credeti toate tampeniile din presa. Eu am fost ateu pana in 1975, apoi am devenit credincios printr un proces cognitiv si logic.

    Apreciază

    • Credinta in Dumnezeu nu se bazeaza pe procese ratioanale care au loc in lobii cortexului superior sau pe cunostintele acumulate de-a lungul vietii. Credinta in Dumnezeu este cumva o „cunostinta pe care ai avut-o dintotdeauna”. Felicitari dvs daca ati ajuns la aceasta concluzie pe cale rationala, cei mai multi oameni religiosi „stiu” din frageda copilarie ca trebuie sa te compori moral si etic in societate nu de frica cuiva ci pentru ca asa trebuie. Totodata acesti oameni religiosi stiu ca exista „cineva” care stie totul depre ei chiar si cele mai mici amanunte ale vietii lor si la momentul oportun ii va rasplati sau ii va pedepsi pentru actiunile lor, iar acel „cineva” nu sint nici parintii, nici profesorii, nici politia, nici presedintii de state ci este AUTORITATEA SUPREMA, care este mult superioara intregii specii umane.

      De unde „stiu” aceste lucruri oamenii care sint nascuti sa fie religiosi? NU stiu…unii zic ca are legatura cu glanda pineala, altii zic ca este o memorie genetica transmisa din generatie in generatie, etc. Sa admitem ca cercetarile CIA sint mult mai avansate in acest domeniu decit cele asa-zis civile, cele destinate publicului larg si de aceea probabil stiu ei ce stiu….

      Politica corecta ne spune astazi ca persoanele homosexuale (gay,lesbiene) sint asa de cind s-au nascut si au stiut din frageda pruncie ca sint atrase de acelasi sex. Eu sint incorect politic si de aceea nu cred acest lucru, dar daca se spune ca homosexualii, lesbinele au stiut dintotdeauna ca sint asa de ce nu ar fi acest lucru valabil pentru oamenii religiosi? Iti garantez ca este valabil iar credinta in Dumnezeu are mai putin de a face cu cunostintele acumulate in decursul vietii sau cu activitatea din cortexul superior.

      Apreciază

    • Dar „virusul” coco există micro biologule ? Haide , curaj … Că eu în afară de rahaturile alea cu „mozaicul tutunului” nu am găsit NIMIC RELEVANT , totul este o mare mascaradă , v-ați dat premii , titluri , onoruri , ați creeat o disciplină care nu studiază NIMIC … Ce să studieze de fapt ? Modul în care celulele își curăță interiorul eliminând excrementele ? De ce nu înființați și institute care să studieze cum se răhățesc porumbeii ? „Micro” bio log cică …

      Apreciază

  2. Studiul a fost facut pe niste iranieni si vrea sa caute explicatii fundamentalismului religios (mai ales la mahomedani). E plin „studiul” de niste explicatii bajbaite ale fenomenului de credinta ( vazut de ei ca descompus in anumite stari psihologice) care nu dau de fapt realitatea tuturor „experientelor mistice” cum le numesc ei. Este doar o abordare de a explica baza biologica (la nivel genetic) pe care se cladeste un anumit profil psihologic. E adevarat ca fiecare om are o predispozitie de fond catre a fi sau nu atras spre a duce o viata spirituala (echivalenta cu dispozitia spre gandirea rationala, calculata sau spre gandirea intuitiva) dar asta nu inseamna in niciun fel ca fiecare om are „scris” in gene cat de religios/credincios va fi, mai ales cand vine vorba de credinta cea adevarata ortodoxa, unde exeprientele „mistice” adevarate, care nu sunt de la diavol (desi si minunile false si starile de inselare sunt din influenta unei realitati duhovnicesti, a unor duhuri, deci nu datorate fondului biologic, chiar daca diavolul exploateaza starile psihologice si fiziologice ale persoanelor) sunt toate daruri din harul Duhului Sfant: starile rugaciunii puternice(pana la rugaciunea de foc, neincetata), linistea sufleteasca dupa rugaciune sau dupa inchinarea la sfintele moaste, vederea luminii necreate, harismele stravederii, inaintevederii, vederii duhovnicesti a duhurilor etc. Bineinteles ca in cadrul altor religii/secte experientele mistice sunt un amalgam de inselari dracesti si stari pshilogice generate de autosugestie (nu degeaba ajung la psihiatrie multi din randurile yoghinilor si a altor pagani). De aici si studiul este neconcludent, adica omul nu are scrisa in gene religiozitatea in ansamblul ei. Caci altfel ar fi nedrept ca Domnul sa-i rasplateasca pe cei ce „au crezut si n-au vazut” si sa le socoteasca pacat celor ce se indoiesc de cele sfinte; fiecare s-ar justifica cu bagajul sau genetic. Cunosc persoane care sunt intuitive, mai sentimentaliste si nu cred in Dumnezeu tocmai pentru ca pun raul din lume pe seama Lui sau pentru ca asimilieaza fara indoiala opiniile unor atei „destepti” , si cunosc si persoane de factura rationalista, oameni mai calculati care sunt credinciosi(matematicieni, fizicieni, chimisti, medici-Sf Luca al Crimeii a fost un foarte bun chirurg si cercetator, dar si om cu credinta puternica, avand viata sfanta).
    Oricum ar fi insa, manipularea organismului nostru la nivel genetic/anatomic/fiziologic/psihologic nu este fara consecinta asupra vietii noastre duhovnicesti: pecetea antihrista va interactiona intim cu organismul uman la toate nivelele, fiind indepartata in prealabil pecetea darului Preasfantului Duh de la om(daca era inainte) si monitorizand si interactionand cu mecanismele gandirii va deschide astfel usa demonilor.
    Neluand in calcul existenta realitatii duhovnicesti (celei adevarate, crestin-ortodoxe) pe care cauta sa o probeze/dezaprobe/explice stiintific, toate studiile cercetatorilor sunt doar niste rataciri pe piste false.
    PS. Nu sustin vaccinarea in vremurile astea, cele din urma, caci ei sunt foarte vicleni si inainteaza pe orice cale spre a pecetlui si supraveghea omenirea. Ca sa nu mai spun ca oamenii isi fac pacate straine din cauza incorporarii in sange a celulelor fetale (din avortoni) din vaccinuri.
    Doamne-ajuta tuturor celor care se straduiesc in vremurile astea sa se tina pe calea mantuirii! Amin!

    Apreciază

  3. Dr Sergiu nu printr-un proces logic ci prin credința, credința este mai presus de logica. Faptul ca un ateu poate deveni credincios este o minune. Cât despre vaccin harul lui Dumnezeu lucrează mai presus de vaccinurile lor, pt chiar și băutura de moarte de veți bea…cu asta nu înseamnă ca sunt pt vaccin. Sunt pe viața și pe moarte împotriva.

    Apreciază

  4. da..nici io n-am mai auzitde astea ” gena lui Dumnezeu” !
    astia vad numai logic stiintific toate darurile Duhului Sfant si toata creatia lui Dumnezeu ! nu stiu eicum e pusa credinta in sufletul fiecarui om ( suflet cu minte rationala) si nici nu stiu ei cum poate inima omului credincios botezat ortodox , sa primeasca in inima peDumnezeu. asta e o Taina nestiuta si neinteleasa poate nici de Ingeri .

    totusi ei poa sa ne provoace prin diferite mijloace niste tulburari mentale , boli care sa-ti atace puterea de a gandi , sa-ti slabeasca trupul etc…
    in rest ” gena lui Dumnezeu ” din noi , adica ” infierea noastra prin Harul Sfantului Duh de la Botez, si Sf. Impartasanie” nu ne-o poate lua decat daca noi, prin neatentie si delasare de la rugaciune, de bunavoie am alege(Doamne fereste), sa ne inchinam fiarei sau semnului.fiarei de frica mortii !
    Doamne Iisuse Hristoase, Cel ce ai înviat din morti,
    inviaza si sufletele noastre !
    vaccinul nu e de primit ca cine stie ce nano-metale ne baga si apoi prin 5g ne activeaza boli de ne cacam pe noi.

    Apreciază

  5. Ref titlul articolului – NU VA VACCINATI CU NICI UN CHIP – TITLUL
    ESTE BUN, dar sa nu ne lasam influentati de continutul „stiintific”
    transmis, caci toti oamenii drept credinciosi stiu ca NUMAI HARUL
    DUHULUI SFANT poate ajuta omului in sporirea credintei si a iubirii de
    DUMNEZEU, nicidecum o gena, Creatia nu depinde de creatie, ci de
    CREATORUL SAU , respectiv DUMNEZEUL NOSTRU SFANTA TREIME,in veci
    slavita ! Amin.

    Apreciază

  6. Treaba nu e atât de simplă!
    Cu știința, au ajuns atât de departe încât se ating și de suflet…au spus-o sfinții părinți, noi nu vrem să credem!
    De ce oare spune să nu iei cip-uri și alte drăcii?
    Numai pentru că au 666 în ele?
    Numai pentru că țin de A.I. care este inteligența dracilor?
    NU!
    Ci pentru că îți afectează liberul arbitru până la anulare…devenind un robot executant în mâinile lor!
    Ce se va auzi din gura antihriștilor?
    A celor care sunt cumva în duhul ăsta antihristic…hule, înjurături de cele sfinte, agresiuni și abuzuri nemaiîntâlnite asupra oamenilor, dar ȘI de adorare a lui Antihrist!
    Spunea Aspazia Oțel Petrescu că se anulează ORICE prin spovedanie și Împărtășanie DAR, ce mărturisire mai poți face, când deja ți-a afectat liberul arbitru și ALTCINEVA este la butoane, nu tu?!
    Și, hai să zicem că ai flash-uri de conștiență ce-ți aduce la suprafață conștiința păcatelor, etc…dar în privința Sf.Taine, dacă popa (nu preotul) este ecumenist convins, ce fel de taine mai sunt alea și cât de eficace poți să crezi că sunt?
    Mă uit în jur: oamenii au DEJA o concepție demonică despre viață, cea veșnică dpdv lor de vedere nu există sau poate există…și sunt net împotriva celor care gândesc diferit, cu o abordare dpdv creștinesc pentru că, depinde la CE și CINE te raportezi!

    P.S.Apropos, pe ortdoxinfo nu mai pot să intru nici cu mama browserelor! Deci, stand-by în ceea ce mă privește cu accesul pe-acolo, până se revine (dacă se mai revine…) la normal.

    Apreciază

  7. Vai de ei….. CEI CE SE TEM DE DUMNEZEU …Deci conștiință adica glasul lui Dumnezeu din ei e activ si le spune ca gresesc si cand gresesc dar ei in loc sa asculte de conștiință sa se îndrepte sa meargă pe calea lui Dumnezeu ei se tem că nu vor mai putea face nedreptăți din care stric bani de la semenii lor pe nedrept si se tem de munca CINSTITĂ si dreapta si s au gandit prin ce fel si in ce chip sa șteargă urmele lui Dumnezeu din lume si de pe pământ crezând că vor scăpa de judecată Să cea dreapta si nemitarnica prin a scleroza toată ființa umană!?.. Gresit … Toți care au încercat să nege existența lui Dumnezeu sau ales cu viata veșnică in marele IAD dar pentru ca de acolo nu mai pot transmite nimic la cei rămași inca in viata aici pe pământ ca sa se potolească s nu faca si ei asa cred ca nu exista IAD. Gresit …. Exista RAI exista IAD exista DUMNEZEU CĂRUIA toți vom da socoteala pentru faptele noastre asa ca nu va mai amăgit degeaba nu mai faceti rau nimănui nu mai încercări sa suprimati credinta si sa negati pe Dumnezeu . El va va rabda numai si numai sa va intoarce ti la credinta si sa va mantuiti ai voi cei necredinciosi ca EL aingur si sigur a biruit lumea si IAD-ul prin moartea Sa cea de bună voie pe cruce numai ca sa ajunga in IAD sa scoată de acolo pe cei morți de la Adam si care au fost credincioși pana la moarte dar datorită păcatului stramosesc mergeau tot la IAD iar dupa învierea Domnului Iisus Hristos si de atunci pana la sfarsitul veacurilor cat va fi lumea cine trăiește în credinta cea dreapta ORTODOXĂ va merge la RAI.
    Așadar părăsiți păcatul voi cei bogați care vi se pare ca voi ati facut totul ca de fapt nimeni nu a făcut nimic în afara de faptele care ne vor aduce plata totul aici pe pământ în cer si sub pământ este făcut sau cum vreti sa spuneti totul este creat de Dumnezeu. Nimic nu va apartine si cand murit nu veti lua nimic decât faptele care daca sunt bune va vor fi ca si prieteni daca sunt rele va vor fi ca si dușmani.
    Va doresc sa-l găsiți pe Dumnezeu si numai Lui unuia singur sa-I slujit . Amin.

    Apreciază

  8. Mihai
    3 MAI 2020 LA 22:05
    Uite si mai clar, daca avem un pic de rabdare sa citim si sa gandim, tot in interviul cu scriitorul David Icke !
    Asa pare ca ne-au mintit cu acesta inexistenta PANDEMIE de Covid 19 , care este de fapt REACTIA NATURALA de APARARE a ORGANIMULUI – adica EXOZOMII este secretia Celulei otravite, pai si cum o celula poate fi otravita din varii cauze , iata cum ne-au manipuat sa credem ca toti bolnavii care au iesit Pozitiv, deci fals Pozitiv, au fost infecatti de Covid 19, care nu exista ca virus , este o minciuna.
    I. Adevaratii medici savanti – nu o sa-i vedem niciodata la BBC sau CNN, au observat ca virusul Corona (pe care il avem cu totii intr-un masura mai mica sau mai mare in corp ) nu indeplineste nici macar un singur criteriu dintre cele 4 postulare formulate de medicul Robert Koch si pe care le foloseste medicina clasica din 1890 pana in prezent, asadar Covid 19 NU exista, decat in gradul de amplificare (depinde de la tara la tara, in functie de amplificare, cu cat e mai mare , cu atat testatii iasa pozitivi !) al Testelor RT PCR – ( ATENTIE – inventatorul testului RT PCR ne spunea din 1984 sa nu testam boli infectioase -virusi ci testul este pentru cancere la plamani ) , deci Testele RT PCR testeaza MATERIAL GENETIC din lichidul extras din plamani (nu teseteaza Covid 19 , am explicat mai sus de ce !) !
    Postulatele lui Koch sunt un set de patru criterii formulate de Robert Koch și Friedrich Loeffler în 1884, îmbunătățite și publicate de Koch în 1890. Scopul acestor criterii este acela de a stabili o relație cauzală între un microb și boala pe care o cauzează. Koch a aplicat aceste postulate pentru a determina cauzele antrax-ului și a tuberculozei. Ele au fost generalizate ulterior și la alte boli.
    Definiția unui agent patogen:
    1. să fie găsit în leziunea unei boli;
    2. să fie izolat de la gazda infectată și crescut într-o cultură pură;
    3. inocularea unui asemenea agent într-o altă gazdă ar trebui să inițieze boala;
    4 . să fie recuperat din nou de la a 2-a gazdă.
    II. O observatie a unui doctor Andrew Kaufman care demonsteaza imbatabil si fara tagada, ca ceea ce numesc SATANELE Criminale in mod mincinos si inselator a fi Covid 19 este de fapt reactia de aparare a sistemului imunitar al organismului !
    Doctorul Andrew Kaufman pune problema asa:
    Ce se intampla cu o celula cand este otravita ?
    Celula secreta EXOZOMI ! Acesta este modul natural, firesc de fiecare zi in care sistemul imunitar raspunde la otravirea celulei.
    Acesti EXOZOMI, eliberati doar cand celula este otravita, (si atentie, poate fi otravita din diferite motive, poate fi toxicitate, poate fi de la STRES si FRICA – si vedem acum scopul de ce s-a indus Panica , poate fi otravita si de infectie, si de asemenea poate fi otravita de campuri electromagnetice si aici ajungem la 5 G ) si unul dintre rolurile eliberarii acestor EXOZOMI este cel de (ALARMARE ) avertizare a celorlalte celule ca exista o problema , pe principiul ,, Hei, pregatiti-va , garda sus, exista o problema ! ,, .
    Asadar, ca sa existe EXOZOMI in corp, celula trebuie sa fie otravita de la ceva !
    Doctorul Andrew Kaufman a privit la microscop, imaginea microscopica a EXOZOMILOR si apoi a privit la imaginea microscopica a EXOZOMILOR a ceea ce este denumit ca fiind Covid 19 si a vazut ca sunt identice. Apoi a analizat structura genetica a EXOZOMILOR care se regasesc in lichidul pulmonar al pacientilor cu probleme pulmonare care genereaza eliberarea lor si apoi s-a uitat la structura genetica a ceea ce eset numit Covid 19 si a observat ca sunt IDENTICE !
    EXOZOMII si asa numita Covid 19 chiar se lipesc pe aceeiasi receptori ai celulei, asta ne arata ca sunt unul si acelasi lucru.
    Asadar, ce se intampla de fapt este ca au luat MECANISMUL NATURAL de RASPUNS al ORGANISMULUI – atunci cand celulele sunt OTRAVITE si l-au redenumit Covid 19.
    MATERIALUL GENETIC luat din plamanii oamenilor, care e baza acestui test, va contine in mod firesc EXOZOMI.
    Asadar, reiau, MECANISMUL FIRESC de RASPUNS al SISTEMULUI IMUNITAR , adica secretiile celulelor otravite , ei il re-denumesc a fi Covid 19 !
    Si pentru ca oricine are un anumit nivel de toxicitate celulara va produce EXOZOMI , deci potentialul e urias de a obtine la TESTE rezultate fals Pozitive (poti manipula statisticile cum vrei ! ) si sa urili ca disperatul si sa panichezi lumea cu o falsa PANDEMIE , in fapt o facatura media – Tv cu scopuri conspirate (cum ar fi vaccinarea obligatorie !) decat decat cel oficial declarat – si mincinos folosit ca paravan !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu