Asumarea lui Eminescu – Vineri 15 ianuarie 2021, București, Cimitirul Bellu, de la ora 15:30

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Vineri, 15 ianuarie, ora 15,30, Cimitirul Bellu. Ne strângem cu toții în jurul lui Mihai Eminescu, în jurul doctrinei naționale:
,,Toate dispozitiile care ating viata juridică si economică a nației trebuie să rezulte înainte de toate din suprema lege a conservării naționalității si a țării, cu orice mijloc si pe orice cale, chiar dacă mijlocul și calea n-ar fi conforme cu civilizația si umanitarismul care astăzi formează masca si pretextul sub care apusul se luptă cu toate civilizațiile rămase îndărăt.”
Asumarea lui Mihai Eminescu nu poate fi oprită, deși Primăria București ne interzice manifestările care au caracter cultural.
Asociațiile organizatoare, Starea de Libertate, Calea Neamului, NOI si Neamunit își vor exercita însă dreptul si datoria de a fi prezente în jurul Moștenirii Identitare, la mormântului lui Mihai Eminescu din Cimitirul Bellu, în data de 15 ianuarie, începând cu ora 15,30.
Ideologia de extremă stânga care are acum pretextul unui virus si niste ”baze” tehnice în testele ce depistează cu exactitate doar dorința de libertate, nu trebuie să ne oprească din drumul nostru, nu trebuie si nici nu poate să dărâme reperele naționale, căci cu ajutorul lui Dumnezeu întotdeauna se vor găsi resurse umane care doboară resursele fricii si propagandei totalitare. Aceasta ideologie este îndreptată împotriva statelor naționale, împotriva entităților de putere care le și definesc.
Asadar, manifestările culturale nu sunt permise în București, pretextul fiind un ordin guvernamental din 11 decembrie care prevede interzicerea manifestărilor culturale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor de cov. este mai mare de 1,5 la mia de locuitori. Așadar manifestările culturale dăunează grav sănătății poporului român…dar manifestările clasei politice nu dăunează…
Când corifeii Noii Ordini Mondiale se adună în congrese, guverne si forumuri internaționaliste pentru a ucide libertatea națiunilor nu se afectează grav sănătatea lumii întregi? Când un parlament ales de un procent de doar 30% dintr-un întreg popor se întrunește într-un spațiu închis, pentru a depune un jurâmânt strâmb, nu se încalcă legile sanitare de curățenie morală si spirituală a unui neam? Se pare că nu, doar cultura este periculoasă, doar Mihai Eminescu, ”scheletul din dulap” ce stătea în calea integrării în UE așa cum îl numea un pigmeu nefericit al cărui nume nici nu mai merită menționat.
Dar noi nu voim a ne mai integra nicăieri, căci suntem deja de câteva milenii integrați în conștiința neamului românesc. Nu ne integrăm în ideologia fricii si a părăsirii identității, ci mergem în ultimile locuri unde, așa cum a fost întodeauna în vremurile de prigoană, Libertatea de a fi Român este sub ocrotirea Cerului moșilor si strămoșilor noștri; mergem în cimitire, pentru a păstra legătura cu cei care au ținut în picioare demnitatea noastră, căci doar de pe lespedea mormintelor lor, ne vom putea ridica din genunchi. Spuneam încă de acum doi ani, de când am fost la Oarba de Mureș, că bisericile, mănăstirile si cimitirile vor deveni singurele refugii ale libertății si în același timp, baricadele rezistenței noastre naționale , căci în aceste locuri cu siguranță nu suntem singuri, ci suntem împreună cu milioanele de eroi, sfinți și martiri. Asumarea acestei conștiințe de a fi împreună cu neamul în luptă, inseamnă asumarea libertății de a fi român, un lucru ce este de cele mai multe ori greu, dar întotdeauna atât de frumos.
Pe 15 ianuarie ne vedem la mormântul lui Mihai Eminescu, un loc în care întreaga conștiință natională de sânge, tradiție, cultură și credință este vie!
Mergem cu Dumnezeu înainte!

3 gânduri despre „Asumarea lui Eminescu – Vineri 15 ianuarie 2021, București, Cimitirul Bellu, de la ora 15:30

  1. Ce bine ca citind articolul, am constatat ca uitasem partial poezia, pe care o învatasem pe de rost si mi-o mai recitam mie însumi din când în când;
    este drept ca ultima parte, cea scrisä cu albastru n-o cunosteam; este dureroasa, adevarata si savuroasa.
    Multe multumiri

    -MIHAI EMINESCU

    -PREZENT!

    Apreciază

  2. Pingback: Asumarea lui Eminescu - Ion Coja

Lasă un comentariu