Delia Matache folosită pentru a evidenţia semnele satanice. Alte vedete ale muzicii româneşti adepte ale practicilor oculte sau care acceptă propaganda illuminati

Am mai văzut-o pe Delia în videoclipul „Ipotecat”, când am scris articolul:

Delia Matache se alătură şi ea blasfemiatorilor la adresa ortodoxiei

Iată ce vedem şi în videoclipul U (Fighting with my ghosts):

Ochiul lui Horus, crucea întoarsă, salutul lui Satan….

Pentru a le vedea mai bine priviţi aici:

Şi industria muzicală românească este plină de simboluri masonice, illuminati, drăceşti:

Lumea toată este impregnată de satanism.

Singura noastră scăpare e la Dumnezeu! Mai precis trăind Ortodoxia, singura credinţă adevarată!

Să trăieşti Ortodoxia înseamnă să fii ortodox practicant, adică mersul regulat la Sfânta Liturghie şi la celelalte slujbe, Spovedanie, Împărtăşanie…

27 de gânduri despre „Delia Matache folosită pentru a evidenţia semnele satanice. Alte vedete ale muzicii româneşti adepte ale practicilor oculte sau care acceptă propaganda illuminati

      • Sunt si preoti care nu sunt ecumenisti. Si sunt convins ca exista si preoti care oscileaza intre ecumenism si traditionalism. Ei nu pot fi numiti cu adevarat ecumenisti.
        Apoi, chiar si in bisericile unde slujesc preoti ecumenisti, Harul inca exista. La nevoie, putem intra si la ei.
        De altfel de aceasta parere era si parintele Iustin, caci ii accepta pe ierarhii ecumenisti (vezi Teofan), chiar daca el era un luptator impotriva ecumenismului. El stia ca har inca exista.
        Cred ca stii foarte bine ca parintele a spus ca inca mai mergem impreuna cu ei (cu ecumenistii) pana la momentul cand erezia lor va deveni atat de evidenta incat se vor impartasi impreuna cu ereticii declarati. Atunci deja va fi prea mult. Va trebui sa ne delimitam de ei.
        Nu fac pe desteptul, dar nu sunt adeptul radicalismului nesocotit…
        Da, preotii si ierarhii care sunt ecumensti, sunt in erezie si cazuti din Biserica, de facto… Dar nu i-a caterisit nimeni si inca sunt in Biserica prin Harul care inca lucreaza prin ei.
        Duhul nu fuge asa usor, doar pentru ca oamenii sunt neintelepti.

        Apreciază

  1. Pt anonim:parintele Nicolae Popescu de la Sfantul Andrei din Drumul Taberei de la aleea Parva.E in varsta,imi este duhovnic,l am descoperit pe 1 ianuarie anul.acesta si l am cautat timp de peste 1 an.Dk vrei sa vorbim ma gasesti pe facebook dand cautare prieteni adresa reky83@yahoo.com.

    Apreciază

  2. Spunea parintele Visarion ca nici fuga de lume, nici pustia, nici rugaciunea indelungata nu sunt atat de primite inaintea lui Dumnezeu, ca lupta in mijlocul acestor ispite. Sunt calugari in haina neagra care traiesc ca in lume, si oameni din lume care traiesc ca-n manastire…

    Apreciază

  3. Par Nicolae Popescu de la bis Sf Andrei din Drumul Taberei este si anti cip si anti ecumenism si a iesit in strada marturisind impotriva acestora din 2006.Mergi cu incredere.Biserica e pe aleea Parva.E un parinte batran si a fost parohul bisericii momentan parohul este ginerele dansului par Sorin.

    Apreciază

  4. Pingback: Video: KAZIBO MUSIC (voce DAN BITTMAN – HOLOGRAF): “Si ingerii au demonii lor” … | Saccsiv - Weblog

  5. Pingback: Vedete ale muzicii româneşti adepte ale practicilor oculte care acceptă propaganda illuminati |

  6. Si ortodoxia nu e tot un fel de spalare pe creier? Adica voi credeti intr-un zeu sadic, care daca nu faci cum vrea el ajung in iad si suferi etern :))) stati voi calmi, ca acei masoni au avut grija sa inventeze si religiile la timpul lor.

    Apreciază

  7. Ce prostii vorbești băi ??ortodoxia e religie sau credință ??in biblie nu am găsit ca singura credinta e ortodoxia ..si in plus despre spovedanie iar nimic nu am găsit. .trăiți toți din auzite nu clar din biblie ….Dumnezeu a zis „fi credincios până la moarte „nu religios. . …citește biblia mai bine si informeazate

    Apreciază

    • Mihai,
      Daca nu ai gasit mai citeste odata, de mai multe ori!
      Cauta cu atentie! Eu ti-as spune si exact unde sa cauti, dar la cat de indraciti sunt astia ca tine… nu vei intelege nici daca ti se da „mura in gura”.

      Apreciază

  8. @Laso Ortodoxia nu e inventata e instituita de Mantuitorul a fost ortohodoxiacatholica dar catolicii s-au despartit de dogme,au luat,-o pe atatura cum s-ar zice…Hai la Ortodoxie daca vrei sa fii fericit o vesnicie! Iti recomand cartea Calauza Ortodoxa de Pr Ilie Cleopa .

    Apreciază

  9. Sunt deacord cu jumate de articol! Dar sa spui ca o anumita religie este cea mai buna e cel mai mare pacat! Mi se pare aroganta, maxima mandrie …. Sa crezi ca doar mergand la biserica si spovedindu-te ti se vor rezolva pacatele…ca prin magie e cea mai mare inselaciune! Cititi Biblia dragilor si luati aminte la ce inseamna sa fii Fiu al lui Dumnezeu! Si terminati cu ” religia mea e cea mai buna! Si daca nu te-ai nascut sau daca nu esti in ea mergi in iad..” serios? Sunt sigur ca merg in Rai si daca nu-s ortodox!!

    Apreciază

    • razviboy
      Adevarul nu e in functie de acordul tau!
      Nu poate exista decat numai un singur Adevar. Nu mai multe!
      Noi stim ca Ortodoxia este adevaratul crestinism!
      Ortodoxia nu este religie, ci credinta revelata direct de Dumnezeu.
      Religiile voastre sunt inselari dracesti! Dovada este ca oricat vi s-ar explica, tot nu intelegeti.
      Sunteti sub stapanirea dracilor arhiconi (teologi)! Oricat ati citi bibliile voaste falsificate si chiar si pe cea ortodoxa, tot nu veti pricepe daca nu va elibereaza Dumnezeu de sub stapanirea lor!
      Nu putem decat sa ne rugam pt voi; in particular, caci in slujbele Bisericii e interzis sa va pomenim.
      Sa inteleg ca te cheama Razvan…
      Vai de sufletele voastre, daca nu va faceti ortodocsi!
      Nu ne mai puneti pe noi sa citim Biblia, caci noi citim, dar o intelegem in lumina Sfintilor, nu fiecare dupa capul nostru, cum faceti voi.

      Apreciază

      • Ok. O iau ca pe un blestem! Daca asta invata religia ortodoxa…mai bine fara. Nu stiu de unde aberatiile ca Dumnezeu a lasat o singura credinta…. si nu stiu cine e mai inselat…pupati oase, va inchinati la lemne, inselati lumea ca o bucata de lemn fave minuni..etc.oare cine e mai satanic? Daca vrei sa judec tot ce faceti impotriva Bibliei as gasi o sumedenie! Si cum sa spui ca sunt posedat? Ma cunosti cumva? . Pentru cultura ta si a milioane de crestini ortodocsi: Sunt Penticostal dar nu cred ca religia sa doar credinta te mantuie! Poti fi marele ortodocs sau orice altceva, daca omul nu se pocaieste de pacatele lui nu va intra in Rai! Si nu stiu cine v-a mintit ca ortodoxia ar fi singura credinta adevarata! Asa la fel pot spune si eu despre a mea! Si apoi sa zic ca voi sunteti greaiti sau posedati! Nu tot ce e vechi e si bun!!! Uite, daca imi dovedesti ca tu ai dreptate cu versete din Biblie iti spun sincer ca trec la credinta ta!

        Apreciază

        • Prietene, nu e nici un blestem din partea mea. E Adevarul. E o avertizare!
          Nu pot exista mai multe adevaruri ale unor credinte ca si cai de mantuire! E imposibil!
          Vorbesc de credintele asa-zis crestine, dar si de celelalte religii. Daca ar fi fost mai multe cai de mantuire, Hristos nu trebuia sa se mai intrupeze.
          Eu nu te cunosc, dar ii cunosc pe cei ca tine (neoprotestanti), care pretind ca sunt si ei „biserica”. Nu pot exista mai multe biserici, prietene.
          Eu nu am zis ca un ortodox e deja mantuit. Numai voi va laudati cu asta. Dar Ortodoxia e singura cale de mantuire.
          Mantuirea se castiga prin trei lucruri:
          – prin credinta
          – prin fapte bune
          – prin darul lui Dumnezeu.
          Dar toate astea in cadrul Bisericii. NU in afara ei. Voi sunteti in afara, asta incerc sa-ti explic.
          Nu e un repros, nu e o lauda a noastra (caci toti oamenii sunt pacatosi), dar e Adevarul.
          Iti pot dovedi, dar nu prea cred ca inima ta e dispusa sa inteleaga.
          De asta am zis ca sunteti sub stapanirea dracilor arhiconi, nu numai tu ca pesoana, ci toti cei ca tine. Ei nu va lasa sa intelegeti. Am ceva experienta din discutiile cu neoprotestantii si stiu ca vom ajunge de unde am plecat, dupa nenumarate discutii.
          Dar totusi, Dumnezeu e Dumnezeul iubirii! Roaga-te cu tarie si cu multa sinceritate sa ti se descopere adevarul! Eu iti stau la dispozitie, in limita timpului, daca ai intrebari…

          Apreciază

    • @razviboy cine se spovedeste e smerit ca isi recunoaste ticalosia si nebunia iar acest lucru nu-i usor pt ca vine necuratu si iti da rusine ca sa ramai in pacat.In Biblie scrie clar E UN DOMN,O CREDINTA,UN BOTEZ”EFESENI 4.5

      Apreciază

  10. Salutare!

    Poate e putin pe langa subiect dar nu m-am putut abtine (cu scuzele de rigoare pt cine le doreste) sa nu-l citez pe un vecin de-al meu, mecanic de camioane care striga ieri in gura mare la joc de carti: „Sunt de acord, sunt de partea adevarului, dar fara reguli!” (genial omu’ fara s-o stie:))

    Doamne ajuta!

    Apreciază

Lasă un comentariu