MESAJUL PĂRINTELUI CLAUDIU pentru toți cei care îl susțin și mărturisesc împreună cu sfinția sa Adevărul

Prin acest mesaj vă mulţumesc tuturor pentru că vă pasă de Adevăr şi că înţelegeţi prin ce încercare trece Biserica lui Hristos. Este vremea mărturisirii pentru fiecare dintre noi: preoţi şi mireni, în dragoste lui Dumnezeu! V-am simţit alături şi de aici s-a născut cea mai curată rugăciune către Dumnezeu, Maica Preacurată şi Sfinţii Bisericii Celei Una! Iubiţi pe cei ce ne prigonesc şi iertaţile răutăţile, pentru Hristos Domnul şi vom rămâne smeriţi primind mult har de la Dumnezeu! Nu vă temeţi să mărturisiţi adevărul celor pe care Dumnezeu vi-i scoate în cale sau fac parte din viaţa voastră! Îndemnaţi-i pe preoţii duhovnici să părăsească frica şi să-şi îndeplinească misiune preoţească spre slava lui Dumnezeu şi binele fiilor duhovniceşti. Să nu vă temeţi pentru mine căci n-am mai trăit asemenea bucurii de la hirotonie! Dacă asta înseamnă să mărturiseşti Adevărul, spun DA cu toată fiinţa mea!!! Vă îmbrăţişez pe toţi, mi-aş dori cu braţele lui Hristos şi, vă port, cu toată nevrednicia pe care mi-o recunosc, în rugăcinile mele! Ruga-ţi-vă pentru mine!!!

Preot Claudiu Buză

preot-claudiu

Sursa – Blogul părintelui Claudiu: ortodoxiamarturisitoare.wordpress.com 

Citiți și: 

ŞAPTE PREOȚI și IEROMONAHI ROMÂNI AU ÎNTRERUPT POMENIREA IERARHILOR CARE AU SEMNAT EREZII la sinodul tâlhăresc din Creta. Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU este printre ei 

PRIGOANĂ – Părintele CLAUDIU BUZĂ din Urziceni, pentru că a întrerupt pomenirea episcopului eretic Vincențiu Grifoni, a fost oprit de la slujire și de la a mai intra în biserică. Scrisoarea de întrerupere a pomenirii ierarhului 

Video – Părintele CLAUDIU BUZĂ este APĂRAT DE CREDINCIOȘII MĂRTURISITORI DIN BISERICĂ în momentul când se anunță oficial oprirea (necanonică) de la slujire

5 gânduri despre „MESAJUL PĂRINTELUI CLAUDIU pentru toți cei care îl susțin și mărturisesc împreună cu sfinția sa Adevărul

  1. „Episcopul Vicenţiu de la Slobozia aplică canoanele după bunul plac. El consideră că enoriaşii trebuie să-l asculte necondiţionat fără să cerceteze dacă e sincer în ce le spune.

    Văzând comunicatul emis de PS Vicenţiu Grifoni în data de 20.11.2016, pe site-ul oficial al Episcopiei de Slobozia şi Călăraşi, consider că trebuiesc făcute câteva observaţii canonice, teologice şi patristice.

    Oricine citeşte acest comunicat observă cu uşurinţă limbajul de lemn specific ziarului “Scânteia”, “Drumul Socialismului”, sau alte publicaţii din perioada dictaturii comuniste. Diferenţa este că atunci trebuiau condamnaţi “duşmanii poporului”, iar azi trebuie osândiţi “schismaticii”. O altă diferenţă este că înainte de 1989 preoţii ascultau de “superiorii” supuşi regimului comunist, iar azi trebuie să asculte de “superiorii” lor supuşi sistemului globalizant.
    Astfel expresia “Ascultaţi de mai marii voştri” este folosită în aceste situaţii pentru a impune o ascultare oarbă prin care enoriaşii să accepte compromisurile mai marilor ierarhici pe care îi urmează fără să cerceteze situaţiile respective. Se observă că atât cei din perioada comunistă, cât şi cei din zilele noastre, au ceva comun: frica de a nu-şi pierde imaginea şi scaunele. Nu vreau ca prin ce am menţionat aici să pătez imaginea unor persoane, vă rog să o consideraţi doar ca pe o simplă părere personală.

    În cele ce urmează voi face câteva observaţii canonice şi teologice asupra situaţiei:”

    Integral la sursa: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/11/episcopul-vicentiu-de-la-slobozia_22.html

    Apreciază

  2. Desteapta-te Romane , din somnul cel de moarte ,in care te -adancira barbarii de tirani , Acum ori niciodata , croieste-ti alta soarta la care sa se inchine si cruzii tai dusmani din conducerea BOR ! Intelegeti popor roman ca nu avem nici o Sansa ca neam si credinta ortodoxa, si ne mai asteapta si implantarea cu cip , daca nu scapam odata pentru totdeauna de slugile satanei care sunt la conducerea Bisericii Ortodoxe Romane. Absolut toata conducerea Bisericii noastre la ora actuala , este satanica , si din astia , oameni nu mai faci . Acum se pune clar problema : Ori Ei , ori NOI ??? Ce alegem , moartea sau viata ? Depinde doar de noi, dar nu prea mai este timp de stat pe ganduri, acum ori niciodata , caci mai tarziu, va fi Prea Tarziu ! Daca nu sarim acum cu trup si suflet in ajutorul preotilor prigoniti , vom fi definitiv invinsi . Sa nu ii lasam singuri , fratilor intru suferinta, vom putea birui Satana , numai si numai daca vom fi uniti si ne vom sprijini preotii cei prigoniti pentru Adevar si pentru Hristos . Haideti sa -I ajutam sa-si gaseasca un loc de slujire si sa mergem Doar la slujbele lor ! Doar impreuna ne vom salva vietile, cine crede ca va putea reusi de unul singur, se insala amarnic . Cu Satana , nu-I de glumit ! Acum ori niciodata , fratilor ! Cu noi este Dumnezeu ! Si Maicuta Domnului cea Sfanta cu toti Sfintii nostri iubiti impreuna cu Capitanul cel Viteaz si Legiunea Arhanghelului Mihail ! Avem ajutoare ceresti puternice , dar trebuie sa facem si noi ceva. Nu putem sa -I lasam pe preotii prigoniti sa lupte singuri pentru noi . Ei au nevoie de noi, si noi de ei. . TREZESTE- TE, GHEORGHE ,TREZESTE-TE, IOANE !!!

    Apreciază

      • Da, este lupta foarte grea si foarte posibil fara victorie pentru noi. Dar , oricum trebuie sa facem tot ce-I in puterea noastra, fara frica si fara lasitate., caci altfel , ce-I vom spune Mantuitorului cand vom da ochii cu el si ne va spune : Prigonit am fost , si nu m-ati ajutat ……. De ce sa ne fie frica ? Toti suntem datori cu o moarte. Nimeni nu iese viu din lumea aceasta . Doar slugile diavolului , care au pus mana pe Biserica noastra ortodoxa , impreuna cu psihopatii care conduc lumea , doar ei mai cred ca vor imparati pamantul si nu se mai satura mintind si furand si inseland. Cateodata , chiar Imi este mila de aceste slugi proaste ale satanei , care si-au vandut sufletul pe nimic, cum a reusit Satana sa -I prosteasca ….Nimeni niciodata nu poate castiga din pactul cu Satana . Cum poate sa fie cineva asa de tampit sa nu stie acest lucru ?!?

        Apreciază

    • caterisirile nu sunt valabile de la eretici .Asa ca stiu ei de ce le-au luat antimisele pt a nu putea face slujba.Biserica va ajunge in catacombe la sfirsitul timpului .asa eprofetit.

      Apreciază

Lasă un comentariu