Pr. Ghedeon – Predică la Duminica înmulțirii pâinilor – 11 august 2019

„Dacă nu ținem dogmele, dacă nu ținem canoanele, dacă nu ținem rânduielile pe care Prea Sfântul Duh le-a sădit în Biserica Sa, noi nu putem să facem parte din Trupul lui Hristos, noi nu suntem mădulare ale Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Și numai dacă suntem mădulare ale Mântuitorului nostru Iisus Hristos ne vom putea împărtăși din preasfântul Trup și Sânge al Său. Ne vom putea împărtăși din seva Duhului Sfânt, din Harul dumnezeiesc care curge în Biserica Dumnezeului celui Preaînalt.”

Pentru a asculta pe telefon, apăsați pe „Listen in browser”.

2 gânduri despre „Pr. Ghedeon – Predică la Duminica înmulțirii pâinilor – 11 august 2019

  1. Ar fi frumos să știm dogmele și canoanele, dar și mai bine ar fi ca toți copii să învețe la ora de Religie Cele zece porunci și Crezul. Că tinerii noștri nu prea știu Crezul, nici când se căsătoresc unii nu îl știu ca lumea.

    Apreciază

  2. Cine cercetează dogmele și Canoanele sf Părinți, cunosc deja Poruncile și Crezul,și astfel afla ușor calea mântuirii. ..dar și acum,preoții chiar ecumenisti fiind,ar trebui sa dea Canon tuturor ortodocșilor sa studieze serIos” Mărturisirea de Credinta”..altfel,neștiutori și nepăsători fiind,nici nu știm ca a început cernerea…Dumnezeu sa ne lumineze pe toti spre mântuire. ..sărut mana,părinte Ghedeon.

    Apreciază

Lasă un comentariu