Au fost proteste împotriva 5G în orașe din toată lumea, iar la noi, în București și alte câteva orașe din țară

STOP 5G România

STOP 5G România

În România s-au organizat proteste pe 25 ianurie în București, Râmnicu Vâlcea, Iași și Craiova. 

Protest STOP 5G România –   Sâmbătă 25 Ianuarie la București

În data de 25 Ianuarie 2020 au (avut – n. adm.) loc în mai multe oraşe din lume proteste simultane împotriva implementării tehnologiei netestate 5G. Data de 25 ianuarie 2020 a fost declarata zi internaţională STOP 5G., prin urmare a devenit zi de protest mondial împotriva tehnologiei militare 5G.

În București dar și în alte orașe din România va avea (a avut – n. adm.) loc un protest STOP 5G România pe 25 ianuarie.

Cu ocazia zilei internaţionale de protest împotriva tehnologiei 5G, tehnologie militară ce pune în pericol viața, România protestează alăturându-se celorlalte ţări de pe planetă.

Vezi situl Internațional: STOP 5G

Modificări de ultimă oră: Marș STOP 5G România

Acţiunea de protest din București ar fi trebuit să înceapă la Piața Unirii, cu un marş către Piaţa Universităţii punct simbol al protestelor anti-sistem, dar solicitarea nu a fost aprobată de P.M.B.(Primăria Municipiului București).

 În București protestul STOP 5G România, se va (s-a desfășurat – n. adm.) desfășura conform protocolului încheiat între P.M.B. și Asociația Pro Consumatori cu implicarea Coaliției Stop 5G România alcătuită din mai multe organizații, persoane juridice dar și fizice.

Marșul STOP 5G România va porni și se va desfășura astfel:

  • ora 14.30 Piaţa Universităţii – zona Fântâni
  • ora 15.00 -16.00 – deplasare pe traseul: Piața Universităţii – Fântâni – Bd. N. Bălcescu, Bd. Gh. Magheru, traversare Piața Romană (în dreptul Bd. Dacia, traversare pe partea stângă şi retur Teatrul Naţional Bucureşti
  • ore 16.00 -17. 30 scurte alocuţiuni
  • Ora 18.00 defluirea totală a participanţilor.

Mai multe detalii: www.stop5gromania.ro

  Sâmbătă 25.01.2020 între orele 14:00 – 15:00 la Piața Unirii în Parcul de vis a vis de Mc Donald, mai exact zona Nord-Est (spre trotuarul dinspre intersecția arterelor Bd. Corneliu Coposu și Bd. I.C Brătianu) va avea loc un miting static stop5G, acțiune menită să întâmpine cetățenii informați că acțiunea Stop 5G va porni din Piața Unirii unde după câteva alocuțiuni participanții vor fii invitați să se alăture protestul STOP 5G România de la Piaţa Universităţii. Anunță organizatorii

Vezi și situl: Stop 5g Bucuresti

 Poziția organizatorilor

 Este greu să ne mai imaginam astăzi o lume fără electricitate sau fără comunicaţii wireless. Ceea ce puţină lume conştientizează este faptul că utilizarea acestor tehnologii duce la crearea unui câmp electromagnetic artificial, din ce în ce mai mare, şi care este prezent tot timpul în jurul nostru, fie că ne referim la spaţii închise (casă, birou, maşina), fie la spaţii deschise.

Cu sau fără voinţa noastră, corpul nostru este expus acţiunii radiaţiilor electromagnetice. Numeroase studii științifice au găsit corelaţii între expunerea repetată şi îndelungată la câmpurile electromagnetice şi efecte adverse asupra sănătăţii.

Printre efectele nocive semnalate de experţi se enumeră:

dificultăţi de memorie şi concentrare, dureri de cap, căderea părului, stres, insomnii, tulburări de funcţionare a sistemului imunitar, nervozitate, iritabilitate, oboseala anormală, reducerea fertilităţii, predispoziţie pentru avort spontan, afectarea dezvoltării armonioase a copiilor şi chiar favorizarea apariţiei cancerului.

Pentru mai multe informații vizitați situl: Stop 5g_România

Tehnologia 5G, tehnologie militară

Tehnologia militară 5G promite o presupusă îmbunătățire a vitezei pe mobil în trafic şi în spaţiile publice, 5G nu va înlocui cablul optic care are o viteze neta superioară. Prin urmare avantajele se limitează la viteza pe mobil în autobuz, metrou și în restaurant, în toate celelalte situaţii (spitale, case, universităţii exista cabluri optice). În opoziție cu aceste „avantaje” sunt o întreagă paleta de riscuri, sănătatea trebuie sa aibă prioritate în fata „vitezei pe mobil” în autobuz și metrou. În articolul nostru precedent ( Tehnologia 5G: utilă, periculoasă sau armă militară? ) am vorbit în detaliu despre minciunile promovate despre tehnologia 5G.

SURSE:

Vezi protestul global: Worldwide Protests against 5G on January 25, 2020

Sursa:

https://razboiulinformational.ro/site/2020/01/protest-stop-5g-romania/

16 gânduri despre „Au fost proteste împotriva 5G în orașe din toată lumea, iar la noi, în București și alte câteva orașe din țară

  1. Doamne ajută,
    Prezentăm aici reeditarea Bibliei de la 1688, a lui Șerban, dar care pe lângă transcrierea cu litere latine are alăturat și versiunea în limbajul actual, contemporan, pentru o mai bună înțelegere!

    Click aici pentru a citi: https://cititorul.home.blog/

    Textul Bibliei de la 1688 a fost ferit de orice influență greco-catolică, fiind tipărit înauntea Bibliei de la Blaj (1795) și în plus, acum, Biblia de la 1688 beneficiază și de o versiune modernă în limba română.

    Apreciază

    • traducerea e mai slaba ca prima varianta plus ca apar talcuiri de la eretici plus papa Natzingher si „Sfantul” Toma de Aquino singurul plus e ca e scanat alb negru textul original in chirilica romaneasca

      Apreciază

      • Am observat și eu asta, doar că nu toți termenii și expresiiile din secolul XVII (1601-1700) sunt ușor de înțeles astăzi.
        Eu citesc în paralel, vechea versiune întâi, iar a doua că să înțeleg toți termenii arhaici.

        Apreciază

  2. măi..sa-mi explice si mie ceva :
    la Apocalipsa …cap 12-13 … balaurul e satana nu? si e aruncat pe pamant in vremea cea de apoi ( acuma?!) , adica nu mai sta pe cer in vazduh sa parasca pacatele oamenilor care se duc ? sau cum ?
    apoi fiara care se ridica din mare cu zece coarne ..etc…asta cine-i ? si are si sapte capete…si unu e injunghiat ca de moarte , da rana fu vindecata si se mira toti si se duc dupa fiara ?!
    si apoi fiara din pamant cu coarne ….asta zice ca o sa faca semne mari ( foc pe pamant) si ii amageste pe cei ce locuiesc pe pamant …zicand sa faca un chip fiarei care o fost ranita cu sabia si a ramas in viata !
    ce chip va sa fie ?! si chipul ala o sa si aibe duh ca sa vorbeaca si sa omoare pe toti cati nu se inchină chipului fiarei !
    care e chipul asta? adica cum…o sa fie un chip care omoara asa de la distantă? sau cum ? un ecran care omoara sau ce , Doamne apara…io nu pricep ?
    no hai sa va vad acu…teologilor 🙂

    Apreciază

    • Averchie Tauşev balaurul=diavolul,

      Sv. Andrei al Cezareei  balaurul, sarpele= desi e numit cu doua nume unul si acelasi este diavolul si satana; diavolul… s-a intors catre pamant si a fost pedepsit sa manance pamant, adica gandurile cele pamantesti – atunci iarasi a inceput a prigoni Biserica

      Apreciază

  3. Arh. Vittis
    7 capete= rautatea si viclenia desavarsite
    10 coarne= marea lui putere, stapanirea lui peste tot pamantul
    ––
    Averchie Tauşev:
    Fiara din mare=Antihristul ce iese din marea vietii, adica din mijlocul rasei umane care este agitata precum marea
    Fiara=o stapanire impotriva lui Dumnezeu(cum fu Imperiul Roman sau Imperiul Mondial al lui Antihrist)
    unul din capete injunghiat=antihrist duce razboaie aprige si sufera chiar o grea infrangere, dupa infrangere vor urma victoriile sale ulterioare si guvernarea intregii lumi de catre el.
    unul din capete…injunghiat de moarte=unul din printii sai care fiind omorat va fi aratat ca inviat prin vrajile magiei; sau Imperiul Roman trecand prin o moarte facuta de o divizare creata de autocratia lui Antihrist va fi restaurat precum a fost in timpul lui Cezar Augustus

    fiara din pamant=ajutorul lui Antihrist, profetul mincinos

    din pamant simbolizeaza ca TOATE sentimentele si conceptele ei sunt in intregime pamantesti, ale unei fiare senzoriale

    2 coarne asemenea unui miel=acoperirea firii ascunse de lup cu pielea mielului.
    Vinecarea ranii Fiarei=aparenta unificare de scurta durata a imparatiei dezbinate, o refacere rapida si trecatoare de catre Antihrist a stapanirii lui Satan distruse prin crucea Domnului sau o inviere din morti a cuiva apropiat lui. Va vorbi asemenea sarpelui=balaurului fiindca actiobeaza si gandeste potrivit insusirilor izvoratirului de rau diavolul
    chipul Fiarei=demoni prin puterea vrajilor vorbesc prin chipuri, statui, copaci…si chiar prin trupuri moarte…purtatorul de arme sau inaintemergatorul lui Antihrist lucrand cu puterea demonilor va face un chip de fiara sa vorbeasca aparent si va porunci ca toti cei ce nu se vor inchina fiarei sa fie omorati

    Apreciază

    • pai si o aparut fiarele astea acuma?
      zicea Sf. Paisie Aghioritul de fiara de la bruxeles .
      apoi pr. Elpidie zicea de proorocu mincinos ca e actualul papă…
      pai asa este?
      si de ce zice ca ” cine are intelepciune , sa socoteasca numarul fiarei „! de ce zice ” sa-l socotească”?
      sau mai poate fi luat si asa: fiara ecumenistă cu proorocu mincinos papa care vrea sa faca pace cu toti si apoi sa predea la imparatul evreilor= antihrist. .?

      Apreciază

        • mmm… nu prea as crede ( nu ca ar fii exclus ) …nu se potriveste cu ce au descris Parintii cei vechi…
          ăla la 30 de ani va fi intronat in templu si va avea mare putere de convingere ca un imperator si va fii stapan peste toata lumea . si proorocu mincinos va face vraji si minuni mari ca sa ameteasca oamenii necredinciosi . si cred ca tre sa fie intai un razboi mare .
          io as zice ca e prea devreme pt asta… poate acuma numai se incearcă asa ceva…un fel de ante-imparatia lu ăla . no…da nu-i exclus sa fie cate un ” antihrist” de asta la fiecare interval de generatie…cum a fost de la inceput si pana la comunism.
          om vedea ce-o mai fii.
          Doamne ajuta.
          P.S. : vad ca ai revenit in tricoul original ! 🙂 pana acu o fost la spălătorie?

          Apreciază

        • pai gandesti prea simplist omul poate sa isi faca o clona si gandirea sa si-o bage pe cip au fost inaintea lui care si-au bagat pă cip modul de gandire si cipul e intr-un robot acum, vraja a facut Francesco cand cu sangele ala al asa zisului martir care era inchegat si cand l-a atins Francesco se lichefie devenii lichid

          „Sangele s-a lichefiat pe jumatate, ceea ce demonstreaza ca sfantul Gennaro il iubeste pe Papa si Napoli.”
          https://m.realitatea.net/stiri/actual/papa-francisc-minuni_5dcc927b406af85273d7b9d5

          Apreciază

  4. În sfârșit, am asistat la o dezbatere serioasă pe tema documentelor biometrice. Un preot si un fizician aduc lamuriri despre identitatea biometrica: „NUMELE PENTRU IMPARATIA NUMERELOR”
    Preotul Florin Puscas si fizicianul Alin Teusdea din Oradea
    dezbat stiintific si teologic chestiuni legate de indosarierea electronica.
    – Emisiune TV –
    Mi-a plăcut
    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2020/01/identitatea-biometrica-numele-pentru.html

    Apreciază

  5. Averchie Tauşev : sa descopere numele lui Antihrist prin guparea de LITERE cu SEMNIFICATIE NUMERICA…potrivit Sv Irineu NUMARUL FIAREI 666 e alcatuit din combinarea valorilor numerice ale literelor numelui Latinos sauTitan
    Sv. Ipolit Daca se anlizeaza cuvintele atunci se pot gasi o multime de nume CARE CORESPUND ACESTUI NUMAR
    Sv Andrei O analiza atenta a NUMARULUI si a tot ce e scris despre el le va arata vremea ispitirii celor ce au o gandire inteleapta si vegheaza pentru vremea ispitirii

    Apreciază

Lasă un comentariu