Chișinău – PROTEST – PREOȚII ȘI CĂLUGĂRII din Basarabia îi fac pur și simplu de râs pe cei din România (pomenitori și nepomenitori la un loc), care NU IES în piețe cu poporul împotriva vaccinări anti-covid

Preoți ai bisericii subordonate Rusiei au organizat un protest  anti-vaccinare la Chișinău | Digi24

Foto – digi24

Protest cu mai multe sute de enoriași și zeci de preoți și călugări a avut loc în Chișinău (marți 3 august? – 2021). Manifestanții au purtat cruci și icoane au spus rugăciuni, au cântat imne ortodoxe și au depus solicitările lor scrise la Guvernul Republicii Moldova (Basarabia). 

Să le fie rușine preoților și călugărilor din România, căci cu puține excepții, la protestele noastre, chiar dacă se adună uneori și multe mii de români, pe ei nu prea îi vezi. 

Unde sunteți preoților, păstori de oi cuvântătoare, cu parohiile voastre? De ce nu suflați o vorbă împotriva vaccinurilor satanice? De ce nu sunteți prezenți? 

Unde sunteți nepomenitorilor-mărturisitorilor cu enoriașii care vă susțin? Îi lăsați singuri, care cum poate să vină, fără păstor?

6 gânduri despre „Chișinău – PROTEST – PREOȚII ȘI CĂLUGĂRII din Basarabia îi fac pur și simplu de râs pe cei din România (pomenitori și nepomenitori la un loc), care NU IES în piețe cu poporul împotriva vaccinări anti-covid

  1. La noi POPII, ca nu-i poti numi preoti, sunt ocupati cu propaganda vaccinurilor. Sunt tare aglomerati saracii…
    De actele cu cip nu vorbesc, de lepadarea de vaccin nu, de faptul ca vine Sfarsitul daca nu ne vom pocai, nici atat.
    Sunt obositi saracii.

    Apreciază

    • …asta ptr ca la noi foarte multi preoti considera ca ceea ce fac ei este doar un simplu job ca oricare altul ptr a-şi castiga traiul si a-si intretine familia…prefera sa faca temenele in fata Cezarului, iar Dumnezeu a devenit ceva asa, abstract, departe, ceva din carti…la facultatile de teologie este plin de tineri care au venit acolo ori impinsi de parinti, ori ptr bani, ptr a avea o diploma si un viitor asigurat, atat si nimic mai mult, sunt putini care chiar vin acolo dintr-o chemare sufleteasca, din dragoste pentru Domnul, din dorinta de a-I sluji lui Dumnezeu si oamenilor pana la ultima suflare…practic, au scos jertfelnicia, au scos duhul adevărat al ortodoxiei din actul de cult si practica doar o meserie oarecare. ceva de genul: timpul trece, leafa merge, noi sa fim sanatosi…acum intelegi de ce la noi este asa? viata buna, viata comoda, metehnele din lume, compromisurile au patruns puternic si in randul preotimii, sa nu crezi ca ei fac exceptie, si iata rezultatele…ba chiar as spune ca preotii sunt mai ispititi decat ceilalti oameni si din pacate multi cad…asta desi Sfintii Parinti au spus ca a fi preot inseamna a fi pe cruce zi de zi alaturi de Hristos, inseamna a te jertfi minut cu minut ptr aproapele tau…

      Apreciat de 2 persoane

  2. Mai e ceva: Preotii de la noi fac ascultare de PF Daniel. Si cum Patriarhul nu le-a dat binecuvantarea sa iasa in strada la proteste, stau cuminti si se conformeaza…

    Apreciază

  3. Vă salut pe toți cei care vor avea răbdarea să citească!
    Doresc să-mi expun părerea în privința dreptului fiecăruia de a accepta sau refuza vaccinarea contra virusului Covid-19.

    Toți din familia noastră, inclusiv afinii (cei căsătoriți cu rudele apropiate) ne-am vaccinat deplin, cu ambele doze, inclusiv cei cu sănătatea șubredă, cu excepția unui singur afin, la care mă voi referi mai apoi. Ne-am vaccinat cu cel mai criticat vaccin – Astra Zeneca. Doar cîțiva au avut temperatura corporală peste normă pentru cîteva ore, restul – nici o reacție negativă. Cunosc mulți oameni, care s-au vaccinat. Reacții negative majore n-a avut nimeni. Toți sînt vii, sănătoși și mulțumiți.
    Nu sînt medic, dar cunoștințele pe care le am îmi permit să înțeleg, că vaccinarea e unica metodă eficientă de a curma răspîndirea oricărei boli infecțioase, cauzate de viruși.
    Ca nespecialist în medicină, am două argumente care ar putea să Vă convingă să Vă vaccinați, avînd în vedere posibilitatea reală a fiecăruia de a intra în contact cu virusul covid-19, numit de daci ,,coviț” și ,,covrig”.
    Primul argument constă în faptul, că organizmul omului, ca și al celorlalte ființe, rezistă incomparabil mai ușor la contactul cu vaccinul, față de contactul cu virusul. Iar organizmul vaccinat, rezistă incomparabil de ușor, față de cel nevaccinat, la contactul cu virusul. După cum am spus, contactul cu virusul covid este aproape ivevitabil pentru noi toți.
    Al doilea argument constă în următoarele: Fiecare am putea decide individual, dacă să ne vaccinăm sau nu. Deci, dacă consideri că vei învinge virusul, sau îți e indiferent dacă vei trăi sau muri imediat, atunci refuzi vaccinarea, iar dacă nu ești convins că vei rezista în fața virusului și dorești să mai trăiești, atunci te vaccinezi. În așa caz ar fi foarte simplu și destul de democratic – fiecare și-ar decide soarta. Însă există o mare barieră în fața dreptului de a alege individual. Această barieră constă în faptul, că există un număr mare de persoane, cărora medicii nu le recomandă vaccinarea: copiii și persoanele ce suferă de anumite boli. Și atunci, un om nevaccinat, molipsindu-se de virus, poate chiar dacă rezistă ușor la el, îl va transmite persoanelor cărora vaccinarea le e contraindicată. Și dacă copiii vor rezista ușor, atunci bolnavii au sanse mari de a muri. Deci refuzînd vaccinarea in baza dreptului de a alege, noi alegem posibilitatea reală să-i omorîm pe cei din jurul nostru, inclusiv persoanele cele mai apropiate. Iată aici dreptul fiecăruia de a alege, să fie vaccinat sau nu, intră în contradicție cu dreptul celor din jur la viață, care are prioritate. Din acest considerent, toți cei, cărora vaccinarea nu le este categoric contraindicată din punct de vedere medical, trebuie să considerăm vaccinarea drept o obligație.
    Iar acum revin la afinul despre care am spus că nu a fost vaccinat… A fost un om cărturar, chiar dacă respecta și tradițiile religioase… Aștepta cu nerăbdare să se înceapă vaccinarea, dar, cu vre-o 3 luni înainte de începutul vaccinării, a contactat virusul covid-19 și, avînd unele boli nu prea grave, a decedat în spital, fie-i țărîna ușoară și să-l pomenească toți de bine, pentru că a fost foarte cumsecade.

    Deci, pe cei care au avut răbdare să citească, Vă îndemn:

    DACĂ RESPECTAȚI DREPTUL LA VIAȚĂ AL CELOR DIN JUR, MERGEȚI LA VACCINARE ȘI TOTUL VA FI BINE!!!

    Apreciază

    • Dupa cate vad ai un mail cu terminatia „.ru”. Probabil ai vreo legatura cu R. Moldova, desi scrii ca unul din Romania.
      Te-as intreba un lucru: Cati oameni cunosti ca au murit de covid acasa???
      Unul? Cunosti vre unul? Dar mai multi de unul? Doi, trei?

      Daca nu cunosti, unul sau mai multi sau mai multi de 277 cat a spus Ministerul Sanatatii din Romania ca au murit realmente de covid, REZULTA CA MAJORITATEA AU MURIT LA SPITAL.
      Au murit sau AU FOST OMORATI!
      Pentru ca ar fi trebuit sa fie morti fulgeratoare si acasa. Sa-i gaseasca cu plamanii blocati de cheaguri de sange.
      Eu nu am auzit de nici unul sa fi murit acasa.
      Toti au fost „tratati” in spitale. „Tratati” cu medicamente puternice cu efecte adverse puternice, „tratati„ cu lipsa de hrana si apa, cu telefoanele confiscate ca sa nu-si anunte familiile, cu legatul de pat, uneori cu injurii sau chiar loviti, „tratati” cu indiferenta si lipsa asistentei medicale pentru acea boala „covid”, „tratati„ cu lipsa asistentei medicale pentru celelalte boli pe care le aveau, „tratati„ cu intubatia neadecvata, inutila de cele mai multe ori si daunatoare in cazurile cand se facea in mod neprofesionist, dar și cu arderea plamanilor prin concentratia prea mare de oxigen pompat direct in plamanii sensibili ai bolnavului sau asa-zisului bolnav. Si mai mult decat atat „tratati„ cu ignorarea si refuzarea cu obstinenta a tratamentelor reale cu medicamente adecvate, care aveau rezultate ce ajungeau uneori la o mortalitate 0%.

      Deci despre care pericole mortale vorbesti??
      Dar daca un om vaccinat rezista mai usor la virus, DE CE SE TEME DE UN NEVACCINAT???
      Caci nu toti vaccinatii sunt purtatori, dar si daca ar fi, oricum vaccinatul trece usor prin boala, dupa cum spui.

      Dar poate n-ai aflat ca vaccinatii transmit boala. Poate n-ai aflat ca proteina spike (in cazul vaccinurilor cu ARNmesager, dar si virusii asa-zisi atenuati din cel facut de Astra Zeneca, sunt raspandite/raspanditi de cei vaccinati.

      Dar poate n-ai aflat ca mai ales vacinul de la Astra Zeneca contine material genetic modificat din celule de copii avortati. Mai exact celule canceroase, plus urme de ADN din acele celule.
      Poate nu intelegi ce implicatie etica si duhovniceasca are acest lucru.

      Ne spui ca: „că vaccinarea e unica metodă eficientă de a curma răspîndirea oricărei boli infecțioase, cauzate de viruși.”
      De unde stii? Ai produs tu vaccinurile, girezi tu pentru ele? Iti asumi raspunderea daca cineva te asculta, se vaccineaza si apoi moare, sau dezvolta vreo boala autoimuna sau altceva?

      ITI ASUMI RASPUNDEREA PENALA IN INSTANTA PENTRU CA FACI RECLAMA UNOR VACCINURI AL CARUI CONTINUT NU-L CUNOSTI SI DESPRE CARE INSISI PRODUCATORII SPUN CA ESTE EXPERIMENTAL???
      Poate n-ai studiat si multimea de efecte adverse. Poate n-ai citit de miile de cazuri de decese din cauza vaccinului.

      Crezi ca daca n-ati avut efecte adverse pana acum, asta e tot??
      Iti spun ca te inseli. Dar va fi prea tarziu cand iti vei da seama.

      In concluzie:
      Mars, de aici slujitor al satanei!

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu