Fotografia Părintelui IUSTIN PÂRVU a izvorât mir, la mormântul său

Preiau articolul: 

Izvorăște mir (VIDEO)- Minune la mormântul Părintelui Iustin astăzi, la 4 ani de la moartea duhovnicului

Minune la mormatul Parintelui Iustin Parvu, de la Manastirea Petru Voda, judetul Neamt (Vezi imagini video mai jos!). Astazi in jurul orei 12, in timpul slujbei de pomenire la 4 ani de la moartea duhovnicului care este considerat Sfant, din poza de la mormantul sau, a inceput sa izvorasca mir.

Jurnalistul Dacian Anitei din Targu- Neamt (facebook- DacyDacyan) a declarat pentru tvmneamt.ro ca in momentul in care a atins icoana, dupa ce mirul a inceput sa izvorasca, a simtit furnicaturi in frunte, in buze si in nas. Tot el a spus ca in aer a inceput sa se simta un miros puternic de mir, apoi si in toata biserica. Dacian Anitei este si cel care a filmat scenele in care se vede cum izvoraste mirul din poza de la mormant. Fenomenul nu poate avea explicatii, cu atat mai mult cu cat poza are in spate o cruce din beton. Peste o mie de oameni au asistat la minune.

”Astăzi 10 iunie 2017 la Mănastirea Petru Vodă din Judetul Neamț, a avut loc pomenirea de patru ani de la mutarea dintre noi a Părintelui Justin Pârvu. După slujba de pomenire s-a fcaut simțită prezența și lucrarea lui Dumnezeu, când de la poza de pe crucea Părintelui și marelui duhovnic Justin Pârvu a izvorât mir ,mir de bună mireasmă, mirosul imbietor s-a resimțit în aer și mai puternic cand ne apropiam de crucea cu poza Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, acest mare sfînt contemporan al poporului român şi al întregii Biserici Ortodoxe.

Minunea a fost observată de întreaga suflare ce se afla în curtea mănăstirii, care au început să se închine cu bucurie și evlavie, mulțumind lui Dumnezeu pentru această minune.
Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu este cu adevarat grabnic ajutator și revarsă adevărate minuni, să nu ezităm să îi cerem ajutorul ori de câte ori avem nevoie și în orice moment al vieții.”, scrie Dacian Anitei.

Sursa: tvmneamt.ro

9 gânduri despre „Fotografia Părintelui IUSTIN PÂRVU a izvorât mir, la mormântul său

  1. Frate Daniel nu vreau sa te contrazic, da ia intra un pic pe blogul lui Teodot și să vezi pe blogul lui cum sa săvârșit minunea, la ultimele sale comentarii, ei bine din momentul în care Pimen la pomenit pe Teofan minunea sa Savirsit, deci mai nou a ajuns și teofan Savu făcător de minuni

    Apreciază

      • Nu frate m-am referit la faptul că Teodot la făcut pe Teofan ,,făcător de minuni”, ei se folosesc de SF Părinții, pt asi pune ereziile in aplicare, care Sf Părinții cat au fost în viața numai prigoniți au fost de către minciuno episcopi

        Apreciază

  2. Pingback: Minunea Părintelui IUSTIN și cum monahul Teodot se crede buricul pământului – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

  3. Pingback: MINUNEA Parintelui IUSTIN PARVU considerata ca fiind pentru SINE, de catre monahul Teodot - OrtodoxINFO

  4. Pingback: MINUNEA Parintelui IUSTIN PARVU considerata ca fiind pentru SINE, de catre monahul Teodot – Presa Ortodoxă

  5. Pingback: Duminica Sfinților Români – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un comentariu