România impinsă spre dezastru de politicieni alogeni, ÎN SPECIAL ETNICI EVREI!

Image result for EVREI IN ROMANIA

Foto: Ce-i cu noi

22 octombrie 2017

După 27 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

Motto: „E mai puţin dureros să te desparţi de patrie, decît a trăi în ea şi a vedea individualitatea, adică toată fiinţa adevărată a poporului pierind şi stîngîndu-se.” (Alexandru Hurmuzachi)

Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut  un român și un țigan în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie! Președintele alogen al României face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al cărui bunic se înrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război Mondial! Nici pesedeii nu sunt mai breji. Liviu Dragnea face naveta în Israel ca să ia lumină de la stăpânii lui, iar Gabriela Firea a dat evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde o să fim acuzați că suntem un popor de criminali! Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României, ca ministrul Ilan Laufer, promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români!

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 27 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai lui George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

Unde-i dragostea de țară? De ce sunt tefeliștii #rezist lipsiți de sentimentul patriotic? I-ați văzut fluturând în piață steagurile SUA, Israelului, Canadei și UE. I-ați văzut luând apărarea multinaționalelor, la care parte din ei chiar lucrează. I-ați văzut sustinând și votând alogeni ca să ajungă conducători în România. V-ați întrebat de ce aceștia au atrofiat simțul apartenenței naționale, această „amprentă” identitară a neamului nostru, o părticică din „rețeaua” neamului, conexiunea care trebuie să ne unească și să ne facă solidari și puternici în fața altora pe noi, românii?

Pe vremea când Andrei Marga – nu întâmplător clujean, din cuibul de vipere secesioniste! – era ministrul Învățământului și a provocat scandalul manualelor alternative, mulți au fost revoltați că noile manuale de istorie dedicau pagini întregi evreilor Silviu Brucan, Andreea Esca și Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii sioniste PRO TV, instrument de imbecilizare în masă al românilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare, aveau dedicate doar câteva fraze.

O colegă jurnalistă m-a întrebat dacă am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, însă, a avut răbdarea și curiozitatea să-l lectureze cap-coadă. Ziarista nu a fost intrigată doar de ducerea în derizoriu a simbolurilor poporului român, ci mai ales de faptul că, după ce a terminat de citit acel manual, a simțit efectiv sentimentul de rușine că aparține acestui popor de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite în cartea ticăloasă. Asta transmitea și inducea în mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rușinea de a fi român!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat mulți la vremea respectivă!

Cei care s-au încolonat sub stindardele #rezist și #LGBT sunt exact generația manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create și impuse în școli de dușmanii României a fost atins.

Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni!

Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun „proștii grămadă”! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot. Nemţii ne-au urât dintotdeauna şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

Mai sus am scris despre rolul manualelor alternative de a crea o generație căreia să-i fie rușine de originea ei românească. În paralel cu „lucrătura” aceasta din școli, mass-media condusă 90% de evrei „a muncit” din greu, în special prin intermediul televiziunilor, ca să-i convingă pe români că sunt niște degenerați incapabili, puși numai pe trândăveală și hoții, ceea ce este cu totul fals!

Româncele au fost prezentate ca fiind curve și ahtiate după bani nemunciți, prin transformarea unor țigănci inculte, ca Tonciu, în vedete și „modele” demne de urmat, iar bărbații au fost arătați ca niște bețivi violenți, leneși și hoți. Totodată, românii au fost prezentați ca niște ticăloși care-și omoară pruncii – cazuri izolate de mame vinovate de pruncucid au fost generalizate! – și s-a mintit enorm cu copiii crescuți in orfelinate ale groazei inventate, tocmai ca să apărem în ochii altora ca niște ființe iresponsabile si inumane! Nu mai vorbesc de DNA și așa-zisa „corupție”, de-ți vine să crezi că românii au inventat-o! Culmea este că doar românii sunt cercetați și băgați în pușcării, în timp ce corupătorii străini sunt bine merci și-și văd de jefuirea țării în continuare!

La fel, s-a mințit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omitere faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și încornorați.

Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

S-au organizat, în scopul promovării străinilor, emisiuni televizate cu clasamente ale celor mai mari„români”, unde s-a încercat impunerea regilor germani pe primele locuri, în detrimentul domnitorilor români. Evreul comunist Richard Wurmbrand, convertit la evanghelism lutheran, un personaj de care nu auzise nici dracu’, a fost scos prin „vot popular” pe locul cinci în acest clasament făcut de niște proști ticăloși și manipulatori pentru alți proști, naivi și manipulabili: https://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni

Alogenii care au condus și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români ca să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele fățiș, prin mult trâmbițata migrație a „refugiaților”, altele subtil și mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puțini ani românii vor deveni străini în țara lor!

                                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

Sursa: http://www.justitiarul.ro/dupa-27-de-ani-de-spalarea-creierilor-romanilor-li-se-fura-tara-si-ei-aplauda/

 

15 gânduri despre „România impinsă spre dezastru de politicieni alogeni, ÎN SPECIAL ETNICI EVREI!

 1. Aici este multe de zis căci nici nu ști cu cine și cu ce sa incepi, vizavii de tumoarea sionistă, aceasta face ravagii pretutindeni peste tot, a adoptat și adoptă o viclenie superfericitul, dar trebuie să recunoaștem că au și cozile de topor aservită care fără acestea ai era mai greu de pus în aplicare, revenind la noi, vizavii de impostorul wc-iessel, acestuia i sa ridicat statuie in mun. Sighetu Marmației, cu niste ani in urma acesta latră precum cățeaua la luna, Romania a ucis, a ucis, a ucis, numai că acea zonă Ardealul de Nord inclusiv Maramureș se afla sub ocupație hortista, iar mai târziu avea să se dovedească că de fapt acest Wc-iessel era de fapt un impostor, iată că mizerabilul Alexandru Florian preia de acest Wc-iessel ștafeta pt a denigra in continuare, de parcă nu era de ajuns ce face acest gunoi de Alexandru Florian iată că ne-am ,, pricopsit” și cu acest cncd, care de asemenea face tot felul de nenorociri și jocuri murdare in favoarea unor forțe oculte

  Apreciază

 2. Da îmi pare rau pentru evreii serioși da este adevărat sunt convins că se poate face distincție între acești manipulatori ordinari și comunitatea evreiască din tara noastră pe care o cunosc direct având ma mulți prieteni și cunoștințe din aceasta comunitate care sunt absolut ok și nu fac nici un fel de conspirații,oricum cei vinovați indiferent de etnie sa răspundă în fața legiii

  Apreciază

  • Sergiu ..nu contesta nimeni faptul ca sint multi evrei de treaba in comunitatea lor inclusiv rabini cum ar fi Elie Kaufman care au incercat sa devoaleze ticalosia conationalilor evrei insa majoritatea evreilor au tacut si tac in continuare complice….de ce nu ies la lumina si sa ia atitudine impotriva acestor minciuni ordinare debitate de ticalosii din comunitatea lor? de ce accepta in mod tacut distrugerea romaniei de catre acestia? Se fac vinovati de tacere asa cum spunea cineva: cine e martor la o nemrnicie si nu incearca sa o opreasca este partas la ea…

   Apreciat de 1 persoană

  • Ai citit pe Paulescu si pe Henry Ford? – ca sa mergem direct la subiect.
   Sint „de treaba” cand nu au nici o treaba!
   Adica le merge bine si goyimul nu simte lucratura „sistematica”.
   Mai ales dupa ce si-au asigurat dreptruri ne-drepte si avantaje ne-cuvenite.
   A fost trimis vreunu’ in somaj?
   A ramas pe drumuri ca nu a avut bani de … chirie?
   Poate pozeaza in „asimilati”, uneori pot fi si convertiti sau mixati cu localnici…
   Nu m-as mira sa se ascunda un spatele unor nume romanesti.

   Problema nu este pentru „cate unul”… asa, au fost unii de inalta tinuta morala.
   Exceptiile insa nu schimba regula.
   Multi au fost, mai tari sint inca!

   Apreciază

 3. Din statistici aflăm că în România în 2018 mai sunt circa 10 000 de evrei majoritatea oameni în vârstă . Mă indoiesc că toți aceștia au funcții de conducere în Instituțiile Statului Român. Ce a fost , a fost în trecut și atunci OARE MAI E NECESAR ÎN ANUL 2020 SĂ BĂGĂM BĂȚUL ÎN BUTOIUL CU RAHAT ANTISEMIT ȘI SĂ-I AGITĂM CONȚINUTUL DOAR AȘA CA SĂ PUTĂ. Ar fi mai mare nevoie să ne vedem de rezolvarea problemelor politice și economice care ne stresează în zilele noastre …

  Apreciază

  • Care statistici?
   Ai auzit de „protectia datelor cu caracter personal”? Mu mai poti afla nimic, direct…
   Stii cati au primit cetatenia fara sa calce pamantul romanesc si sint si proprietari de terenuri, de imobile… si primesc lunar 2000 de dolari americani ca se dau victime de persecutare holocustica?
   De la fraieri care nu vad ca nu e nimic semitic aici – ei nu sint semintie israelita!
   Ce a fost trece …. dupa mintea ta in tim ce tribul iti goleste buzunarele mai repede acum ca niciodata, catre conturile lor…
   Ce probleme politice rezolvi tu daca nu vezi ca mass-media si finantarea politica – direct si indirect – e facuta si controlata de ei?
   Cine te reprezinta pe tine in conducerea Romaniei?
   Neamtu’ eretic sectant, maghiaru’ papistas, arabu’ mahomedan?
   In timp ce demascarea lor e pedepsita iar batjocorirea romanilor e „la liber”!?!

   Apreciază

  • Nu ai ce face, rasisitii si nationalistii raman tot rasisti si nationalisti…vor gasi intotdeauna pe cineva pe care sa dea vina pentru nefericirea si frustrarile lor de care sunt singuri vinovati..Jenanti, ca si autorul articolului…Nici unul nu cunoste cu adevarat ceva despre oamenii pe care ii hulesc vorbesc dupa ureche si ii domina ura….Nici nu se vad cat sunt de ingusti la minte si limitati intelectual si cultural…ca sa nu vorbesc de ortografie, gramatica si exprimare…

   Apreciază

 4. Foarte bun articolul si foarte bine documentat din punct de vedere istoric! Bravo!

  Chiar surce dintre cadrele MAI, spun ca in Romania traiesc azi cateva milioane de evrei, si mai vin cam cate 1 milion in fiecare an , adusi legal cu acte aprobate de statul lui Werner. Fiecare familie primeste 300 000 dolari ca bani de instalare de la comunitatea internationala a evreilor. Faini bani, nu-i asa? Si evreii intra direct in afaceri cu bancile si cu cea mai ramas din statul roman, care acum se numeste statul Werner Klaus, o marioneta a oculei masonice mondiale sataniste si care uraste si dispretuieste pe romani. Nu va spune nimic acest lucru? Evrei multi avem, tigani multi avem. dar mai avem si pe romanii nostri , care sunt peste 3 milioane in strainatate, majoritatea cu munca la negru, bani cash in hand, dar mandri nevoie mare ca au in sfarsit banii la acre au visat si luxul de vacante exostice, dar…., dar…., istoria se va razbuna pe ei, ca nu se vor mai puteaintoarce in tara, decat cipati si cu mantuirea pierduta, asa cum a spus si Arsenie Boca. Invazia si tabalugul politic a covrigului , si instaurarea treptata a NWO, va inghiti popoare intregi . prin setea de miliardele de dolari a conducatorilor corupti, mai mult sau mai putin alogeni, dar care se inchina la anticristul ce va veni adus de pacatele noastre…

  Deci, ne-am cam pierdut tara, ne pierdem si Biserica Noastra Ortodoxa, 99 % din romani indobitociti de manipularea TV si de propria lor frica. se tem de virusi si de amenzi si intra cu mastile pe mufa si imbotnitati in Casa Domnului. Se vor mai abate si alte urgii, nu intru acum in detalii si avem numai preoti si ierarhi caldicei, comozi si ecumenisti pe cap.

  Oare credeti ca DUMNEZEU nu vede in ce hal a ajuns poporul roman slab in credinta ortodoxa? Ca de u ar fi slab si lepadat de HRISTOS , ar fi o reactie de unitate, de patriotism si ..ORBAM Lucovidus ne confisca acum si ZIUA NATIONALA, ei hai,,, ce dobitoc poti sa fii sa crezi in covid, sa nu iti dai seama ca totul e o minciuna si o manipulare si ca virusul NU exista. Sa vedem cu vaccinarea obligatoria sau nu, cum va fi si cum va incepe decimarea categoriilor sociale, incepand cu intelectualii „bravii” medici din „linia 1” si profesorii si functionarii publici, OK. , nu vrei vaccin, atunci stai acasika pe bani f.putini, nu mai calatori si nu mai poti ocupa functii publice/ Spitalele au ajuns fabrici ale mortii cu asa zisul covid, ipocrizia si manipulare e maxima si intre timp, interlopii mana in mana cu judecatorii si politistii joaca cazul Caracal, a zecilor de adolescente macelarite pentru traficul de organe umane, pe sestache…RUSINE ! Sa va bata DUMNEZEU , bai judecatorilor si bai diicotilor si bai politistilor de kartier si bai WERNER cu statul tau de lingai, ca ascundeti si distrugeti probe pentru a acoperi retele mafiote uriase care ne mananca pe copiii nostri!

  Azi mai putem inca sa-i educam pe copiii nostri in spirit patriotic si crestin ortodox, cat se mai poate? Chiar de ar fi si ultima zi, Adevarul trebuie spus despre maretia poporului roman din vechime si despre martirii neamului romanesc si despre Sfintii Inchisorilor necanonizati de un pseudo-patriarh ecumenist, MASON si bolnav de cancer si fricos de a nu-si pierde viata prin spitalele cu covidu’… Si cand nu se mai poate, sa murim pentru HRISTOS! Dar, ar trebui ca romanii se se intoarca in tara lor. Mai bine sa moara aici decat in tari straine. cipati si sclavi. Istoria ultimilor 31 de ani de fraude electorale si furt din averea tarii de catre sekuristi si alogeni spune multe. Trebuie sa-i invatam pe elevi si pe studenti istoria adevarata a poporului roman. Sa se refuze manualele alternative, darwinismul si orice incercare de manipulare si de de naturare a esentei milenare si eroice a neamului romanesc.

  Sa fie fara manipularea TV sI fara manipularea din scoli. Dar, totusi se simte un aer otravit si indiferent si romanii nu reactioneaza, pentru ca sunt orbiti de patimile lor, de bani, de invidie si de lasitate.Este lepadare de HRISTOS, se vede si se simte, laolalta cu duhul spurcat al ecumenismului care i-a prins pe absolut toti preotii, monahii si arhiereii romani cu masca in biserica si cu debaturarea Sfintelor Taine. Daca esti cu HRISTOS, nu mai ai frica si poti lupta pentru Adevar si Dreptate. Nici alte popoare nu sunt eroi peste eroi, dar reactioneaza si se unesc pentru sentimentul lor national si impotriva falsei pandemii covid , a unui virus ce nu exista si impotriva vaccinarii obligatorii.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s