Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului şi Vrancei cheamă preoţii să-i jure credinţă că nu se vor răscula împotriva lui pentru ereziile din Creta

foto_ips_ciprian-696x1037

Potrivit newsbuzau.ro Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian a chemat, printr-un sms, toţi preoţii din eparhie pentru a-i pune să-şi reînnoiască jurămintele către arhiepiscop, dar şi să semnneze că nu se alătură celor care se dezic de Sinodul tâlhăresc din Creta.

Conform aceleiaşi surse, ,,miercuri, 7 decembrie, şi vineri, 9 decembrie, au fost chemaţi să jure credinţă preoţii, diaconii din Protoieria 1 şi respectiv 2 din Buzău, în catedrala Arhiepiscopală din oraş la ora 9.30, urmând ca pe 14 decembrie să se prezinte la apel preoţii din Vrancea, la Focşani, la biserica din Piaţa Unirii, la ora 10.00. Mesajul primit pe telefon, prin sms, de către preoţii din Vrancea, a fost următorul: ,,Conferinţa cu ÎPS, va fi miercuri, 14 decembrie, la Biserica Unirii (Pr. Enoiu), la ora 10.00, se vor reface şi semna jurămintele, prezenţa strict obligatorie. La această conferinţă trebuie să participe toţi preoţii şi diaconii. Noile jurăminte vor fi semnate în prezenţa ÎPS-ului. Vă rugăm să nu lipsiţi. Vă mulţumim”.

Întreg articolul poate fi citit pe http://www.newsbuzau.ro/

9 gânduri despre „Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului şi Vrancei cheamă preoţii să-i jure credinţă că nu se vor răscula împotriva lui pentru ereziile din Creta

  1. Este clar,,,apostazie in toata regula,,sa vedem acum ce vor face preotii nosyri,,care este atitudinea lor fata de adevarul LUI Hristos.Urmeaza cernerea in continuare…Dumnezeu sa lumineze mintile preotilor,,,si sa se dezica de aceste semnaturi care de fapt este continuarea semnaturilor cretane a ecumenismului ,erezia ereziilor.

    Apreciat de 2 persoane

  2. “Aţi mai auzit iarăşi că s-a zis celor din vechime: Să nu juri strîmb, ci să împlineşti faţă de Domnul jurămintele tale! Dar Eu vă spun: Să nu juraţi nicidecum; nici pe cer, pentru că este scaunul de domnie al Lui Dumnezeu; nici pe pămînt căci este aşternutul picioarelor Lui; nici pe Ierusalim, căci este cetatea Marelui Împărat. Să nu juri nici pe capul tău, căci nu poţi face un singur păr alb sau negru. Ci felul vostru de a vorbi să fie: Da, da; nu, nu; ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rău.” – Matei 5;33 Dupa care Testament se ghideaza domnul?

    Apreciat de 2 persoane

    • Dupa care Testament? In nici-un caz dupa Testamentul ADEVARULUI Hristos. Au ei testamentul minciunii. Cum sa-i oblige sa jure din nou, pentru unirea cu ereziile? Adica sa stea muti, cu alte cuvinte. Pai asta faceau si securistii cu preotii: ii obligau sa nu vorbeasca in public, adica in afara bisericii, dar in biserica puteau vorbi – despre credinta, dar astia ii obliga sa strambe credinta dupa eretici, sa accepte botezul ereticilor si cate altele. Sunt mai periculosi decat sistemul comunist. Comunistii nu s-au amestecat in docme, cum fac ereticii. Sa ne rugam la bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa-i dea jos de pe scaune, pt.ca s-a stricat pestele de la cap.

      Apreciat de 1 persoană

  3. Conducerea BOR este o Puternica organizatie Mafiota si functioneaza dupa regulile Mafiei. … Sa speri ca sunt sanse ca acesti mafioti sa -si vina in fire si sa se dezica de Raul pe care il fac acum Ortodoxiei, inseamna sa fim mai naivi decat Bebelusii….ceea ce la varsta adulta se numeste Idiotenie ! Pe majoritatea preotilor care deservesc aceasta Mafie , amagindu-se ca Il servesc pe Dumnezeu , Nu se Mai poate conta . Sunt atat de Idioti , de Lasi si de Fricosi si de Spalati pe creier , incat au devenit total Nefolositori si Periculosi pentru propria lor Mantuire , si Deci , Total Nefolositori si Periculosi si pentru Mantuirea poporului roman Ortodox .De aceea, eu , desi o neinsemnata, spun si declar , : Toata Sansa Ortodoxiei Romanesti este in mana Poporului Roman.! Poporul roman sa nu mai intre in bisericile unde slujesc preotii care pomenesc pe arhiereii mafioti . Tot Ajutorul si Tot Suportul Omeneste Posibil Trebuie sa dam acum Preotilor Prigoniti , pana ce fiecare oras si sat romanesc va avea macar un singur preot prigonit . In situatii Radicale , trebuie luate decizii Radicale … Continuand sa mergem la slujbele preotilor care ii pomenesc pe eretici, devenim Cmplicii ereticilor , si astfel, Tot Sacrificiul celor cativa preoti si monahii prigoniti va servi Doar pentru Mantuirea lor personala , nu si pentru Salvarea Ortodoxiei Romanesti. Continuand sa mergem la preotii eretici prin complicitate, ii tradam pe Preotii Prigoniti si in primul rand , il tradam pe Domnul nostru Iisus Hristos ! Tara ne este inabusita de Eretici, si Doar Poporul Roman Binecredincios Mai poate Salva Ortodoxia ! Preotii Prigoniti au Nevoie de NOI , si noi avem Nevoie de EI ! Numai Ajutandu–i pe Preotii Prigoniti , ne vom Ajuta pe noi insine ! Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, da-ne intelepciune sa stim ce sa facem in aceste vremuri cumplite pentru Ortodoxie !

    Apreciat de 1 persoană

    • Cristina, dar și noi avem mai multă nevoie de ei decât ei de noi mă refer la preoții antiecumenisti, în ce privește ,,ierarhia” b.o.r, căci bine ai zis că aceștia asi taie ei singuri craca de sub picioare cu atît mai mult ca sunt vremelnici

      Apreciază

  4. SLAVA VESNICA PREA SFANTEI TREIMI SI MAICUTEI DOMNULUI!
    Si suntem de abia la inceput .Toti ierarhii tradatori trebuie sa inteleaga ca DUMNEZEU A INGADUIT ACEASTA pseudo adunare pentru a cerne neghinele de grau .Deci indiferent ce ar mai face tradatorii ,sunt sortiti iadului!

    Apreciază

  5. Pingback: Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului şi Vrancei cheamă preoţii să-i jure credinţă că nu se vor răscula împotriva lui pentru ereziile din Creta | ivanacristescu

Lasă un comentariu