Cine vrea să mărturisească, are ocazia sâmbătă 19 octombrie în fața Guvernului și la baza dealului Patriarhiei

Vreți o Ortodoxie netulburată de erezia ecumenimului, vreți să dispară homosexualitatea și alte aberații din spațiul public, vreți interzicerea avorturilor, vreți să nu vă oblige nimeni să vă vaccinați copiii sau pe voi înșivă, vreți acte fără cip, CNP, sau alte date biometrice… vreți toate astea și altele asemenea dar stați comozi în casă și așteptați să lupte alții pentru voi? Atunci stați acasă și nu vă plângeți de ce va veni peste noi!

Sâmbătă 19 octombrie 2019

Între orele 10:00 – 14:00, Piața Victoriei, în fața Guvernului. De la 14:00 la 15:00 marș spre Patriarhie și de la 15:00 la 18:00 protest la baza Dealului Patriarhiei.

 

Scopul adunării publice îl constituie manifestarea, protestului în legătură cu:

1.Adoptarea unui set de proiecte de lege, privind interzicerea avorturilor, incurajarea natalitatii, a protectiei copilului nou nascut, pana la varsta majotatului si a Familiei acestuia.

2.Demisia Patriarhului Romaniei Daniel (Ciobotea), pentru incalcarea Sfintelor Canoane si schimbarii Traditiilor Bisericii Ortodoxe, date de Sfintii Parinti.

3.Retragerea semnaturilor din Creta, date in anul 2016, de Clerul Biserici Ortodoxe Romane.

4.Revenirea la vechile Traditii Bisericesti, date de Sfintii Parinti.

5.Impotriva Intentiei Clasei Politice de a modifica Constitutia Romaniei,

6.Renuntarea la aberatiile Progresiste ale Ideologiei de Gen (LGBTI), promovate ca urmare a ratificarii in 2016, a Conventiei de la Instanbul.

7.Impotriva Vaccinarii obligatorii.

8.Interzicerea Cartilor de Identitate si actelor cu Cip (Biometrice).


Lasă un comentariu